Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Oude Kwartier, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Oude Kwartier Aantal kamers: 25

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,1

uit 669 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,0
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (669)
Sorteer op:
Catharina E. Groepen Netherlands, 5 januari 2015
Serenity it is!

Fijne verzorgde kamer, super aardig personeel en goede tip voor resaturant
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Bryan V. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2014
Prijs/kwaliteit Prima. Wel harde bedden

personeel behulpzaam en vriendelijk. Hygiëne is prima. Keuzemenu ontbijt
7
Prima verblijf. Het is goedkoop, verwacht er niet veel van. Goede gastvrijheid en schone kamer. Behulpzaam met citymap en tours
Rapporteer deze beoordeling
Lambertus V. (Echt)paren Netherlands, 17 augustus 2012
Heerlijk hotel in het oude centrum

Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Behulpzaam perrsoneel.
10
We kwamen aan met de nachttrein. Uiteraard namen we een taxi met meter. De taxichauffeur heeft ons een sightseeing van de stad gegeven alvorens ons bij het hotel af te zetten. Hier trapten we niet in, we wisten dat het hotel vlak bij het station lag. Het personeel van het hotel is zeer behulpzaam bij het conflict geweest. Eerlijkheid had de taxichauffeur veel tijd en gedorven inkomsten gescheeld. Ook bij het verdere verblijf in Hanoi is het personeel zeer behulpzaam geweest met tips, we hadden een heerlijke ruime kamer, het hotel is schoon. 's Morgens een lekker ontbijtje.
Sightseeing/attracties tip: Het Mausoleum van Ho Chi Minh is alleen in het weekend open, 's morgens van 9 tot 11 uur !! Bij het Militair Historisch Museum is de tekst helaas alleen in het Vietnamees weergegeven.
Rapporteer deze beoordeling
Thi P. (Echt)paren Vietnam, 9 februari 2016
Value for money

Friendly, clean, comfort
9
Rapporteer deze beoordeling
Alex P. (Echt)paren United States of America, 1 februari 2016
Decent value hotel

Location, accommodating staff, free wifi
8,7
Decent stay for the money. Great location and staff were very friendly and helped us with all of our bookings and excursions. Free breakfast in the morning and free wifi (worked pretty well). Room and bathroom were clean but I had 2 issues: 1) bed was rock hard (as some other reviews commented) I like form mattresses but this felt like sleeping on concrete 2) bedding and towels were old and a bit ripped... Were clean but they could be replaced to freshen up the room Overall a decent stay for $16/night but I don't think this hotel is on par with other 3 star hotels. Seems more like a 2 star.
Rapporteer deze beoordeling
Amandine H. Groepen France, 12 januari 2016
Good personnel

Organization, clean , good location
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Javier R. Gezinnen met oudere kinderen Spain, 2 januari 2016
Keep looking

The staff were nic
5
Rapporteer deze beoordeling
Ann B. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 1 januari 2016
Better than average for old quarter

Location good, staff nice
7
The rooms were newly decorated/ renovated but the bathrooms were old and moldy. Views were non existent unless you had a room overlooking the street. Aircon did not work
Rapporteer deze beoordeling
Hiep N. Groepen Australia, 29 december 2015
hot water needs upgrade takes ages to heat up

Close proximity, service is good, and the shuttles to the airport
5,3
I wouldn't call it a 3 star hotel , compare to Ho chi Minh city this would be a 1 star... Bath room needs upgrading , hot water u need to wait quite a while for it to heat up , in all u get what you pay for
Rapporteer deze beoordeling
Giang L. Gezinnen met jonge kinderen Vietnam, 29 december 2015
Not recomend

location is convenient to go around.
5,3
Breakfast buffet is very poor. Fruits are not filled when it is finished, even it is requested. Bathroom is dirty with old towers. Bed clothes are dirty and old. Staff is not trained well. When I was in the room, by a mistake she went in without knocking the door. Room is very tiny and noisy by the next rooms and corridor. My room has a small window which can be opened outsider in the corridor. I requested to fix it to be able to lock from inside but nobody did it.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05