Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Old Quarter Aantal kamers: 25
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,1
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (588)
Sorteer op:
Catharina E. Groepen Netherlands, 5 januari 2015
Serenity it is!

Fijne verzorgde kamer, super aardig personeel en goede tip voor resaturant
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Bryan V. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2014
Prijs/kwaliteit Prima. Wel harde bedden

personeel behulpzaam en vriendelijk. Hygiëne is prima. Keuzemenu ontbijt
7
Prima verblijf. Het is goedkoop, verwacht er niet veel van. Goede gastvrijheid en schone kamer. Behulpzaam met citymap en tours
Rapporteer deze beoordeling
Lambertus V. (Echt)paren Netherlands, 17 augustus 2012
Heerlijk hotel in het oude centrum

Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Behulpzaam perrsoneel.
10
We kwamen aan met de nachttrein. Uiteraard namen we een taxi met meter. De taxichauffeur heeft ons een sightseeing van de stad gegeven alvorens ons bij het hotel af te zetten. Hier trapten we niet in, we wisten dat het hotel vlak bij het station lag. Het personeel van het hotel is zeer behulpzaam bij het conflict geweest. Eerlijkheid had de taxichauffeur veel tijd en gedorven inkomsten gescheeld. Ook bij het verdere verblijf in Hanoi is het personeel zeer behulpzaam geweest met tips, we hadden een heerlijke ruime kamer, het hotel is schoon. 's Morgens een lekker ontbijtje.
Sightseeing/attracties tip: Het Mausoleum van Ho Chi Minh is alleen in het weekend open, 's morgens van 9 tot 11 uur !! Bij het Militair Historisch Museum is de tekst helaas alleen in het Vietnamees weergegeven.
Rapporteer deze beoordeling
Sammy M. (Echt)paren United Kingdom, 27 juli 2015
Small room and dated

Staff smiled and checking out.
5,7
When we arrived the staff were very pleasent. We were firdt told that oour room was not available until a little later ehich is understandable, after a few minutes of shuffling around one of the receptionist had located us a room and we were given the keys. This room was TINY, great if your a midget but travvelling as a couple with 10 weeks of luggage was terrible. The bathroom was outdated and the shower had no pressure. As the room was a matchbox the aircon blew icy cold which practically made us sick all the time. The food was limited (english breakfast came with a mouse sized slice of ham. On a positive note the staff always stood when passing and always smiled.
Rapporteer deze beoordeling
Phung N. Zakelijke reizigers United States of America, 24 juli 2015
Good value for the money.

Value, clean, nice staff
7,3
Good value for the money. Room is clean.
Rapporteer deze beoordeling
Arcelie C. (Echt)paren Philippines, 23 juli 2015
Great service

Staffs are very accommodating and helpful.
9
Rapporteer deze beoordeling
Dennes V. Groepen Philippines, 15 juli 2015
more than a 3 star hotel!

friendly staff, quiet and clean
9,3
it was the best value for money. all the staff were friendly and helpful.
Rapporteer deze beoordeling
Maharani P. Groepen Indonesia, 12 juli 2015
More than my expectations

Clean room, good location, nice staff
9,3
I would love to recommend this hotel. We book deluxe twin bed plus extra bed for 3 persons and we got upgrade room to family room 1 double bed plus 1 single bed with a nice clean room. When we arrived the hotel the staff also welcomed us nicely and they explained what's the city attractions and restaurants. The location also quite near hoan kiem lake around 10 mins by walk to hoan kiem lake.
Rapporteer deze beoordeling
Thi T. (Echt)paren Vietnam, 3 juli 2015
Not well prepared room

Lobby,
6,7
The room was too small, smells damp. The television was not good and the control didn't have battery. The safe box was able to grab away. The bathroom was little with the door not able to close. The hotel should care more about quality of the room than try to sell their tour.
Rapporteer deze beoordeling
Chrisitne Z. Groepen Philippines, 28 juni 2015
Exceptional staff

Very friendly and accomodating staff, good location, clean
9
My friends and I were very pleased with our stay in Serenity Hotel 2. The staff were very helpful and accomodating, check-in was fast even though we arrived at 1am, very reasonable price for a room for 3. The location was also okay, with bars and cafes a short walk away.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Hanoi Serenity Hotel 2, Hanoi

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07