of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Hoan Kiem District - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieur Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer
Gebied: Hoan Kiem District - Old Quarter Aantal kamers: 25
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 548 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,1
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (548)
Sorteer op:
Catharina E. Groepen Netherlands, 5 januari 2015
Serenity it is!

Fijne verzorgde kamer, super aardig personeel en goede tip voor resaturant
9,3
Bryan V. (Echt)paren Netherlands, 29 september 2014
Prijs/kwaliteit Prima. Wel harde bedden

personeel behulpzaam en vriendelijk. Hygiëne is prima. Keuzemenu ontbijt
7
Prima verblijf. Het is goedkoop, verwacht er niet veel van. Goede gastvrijheid en schone kamer. Behulpzaam met citymap en tours
Lambertus V. (Echt)paren Netherlands, 17 augustus 2012
Heerlijk hotel in het oude centrum

Alle bezienswaardigheden op loopafstand. Behulpzaam perrsoneel.
10
We kwamen aan met de nachttrein. Uiteraard namen we een taxi met meter. De taxichauffeur heeft ons een sightseeing van de stad gegeven alvorens ons bij het hotel af te zetten. Hier trapten we niet in, we wisten dat het hotel vlak bij het station lag. Het personeel van het hotel is zeer behulpzaam bij het conflict geweest. Eerlijkheid had de taxichauffeur veel tijd en gedorven inkomsten gescheeld. Ook bij het verdere verblijf in Hanoi is het personeel zeer behulpzaam geweest met tips, we hadden een heerlijke ruime kamer, het hotel is schoon. 's Morgens een lekker ontbijtje.
Sightseeing/attracties tip: Het Mausoleum van Ho Chi Minh is alleen in het weekend open, 's morgens van 9 tot 11 uur !! Bij het Militair Historisch Museum is de tekst helaas alleen in het Vietnamees weergegeven.
Hung N. Groepen Vietnam, 27 februari 2015
Good hotel

Friendly staff, good location, clean
7,7
These staffs are friendly & support. Room is also clean & comfortable. More than my expectation for this range of price. Good to try!
Suhyun C. Groepen United States of America, 24 januari 2015
poor bed condition, couldnt sleep well,

cheap
5,3
Taryn I. (Echt)paren Australia, 3 januari 2015
A nice little place to stay

Location - in a safe area, Breakfast - yummy & fast service, Staff - happy to answer any questions/provide guidance
9,7
Nice and relaxing
Dang N. (Echt)paren Vietnam, 29 december 2014
Good location

Location, clean, friendly
8
We spent only 1 night at the hotel. I think it's very good for couples or even a single travel to stay here. The hotel reaches very good location and easy to walk to any other old street in Ho Guom. Stuff very friendly also.
Senthil M. (Echt)paren India, 18 december 2014
Average hotel, okay for 1 night stay.

No hair dryer. Small room. But clean room
7
First of all the hotel seems new. So I like the cleanliness. However the basic room in 2nd floor is really uncomfortable. Becz the room seems smaller. No hair dryer. Water heater is bit slow. Room locking required special skills. Hotel might be good. Better try Deluxe rooms (Addl dollars).
Kieran M. (Echt)paren Ireland, 16 december 2014
Short stay

Comfort, clean, location
8
Good stay, nice clean rooms. A bit small though. Goid serves. Booked a private car to the airport through the hotel but it turned up nearly 45 minutes late. We nearly missed or flight because of that and it turned out not to be a private car but a regular taxi, so we are unsure as to whether we got ripped off or not.
Manesh B. (Echt)paren India, 10 december 2014
Excellent Stay!

Staff Performance, Hotel Condition/Cleanliness, Location
10
It was very great experience to stay in Hanoi Serenity Hotel 2. It is great hotel with very good cost. Very friendly staff and location is very easy accessible from Hanoi Central Market.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotel interieurHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - GastenkamerHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Hanoi Serenity Hotel 2, Hanoi

AS-AGWEB-3C08