Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Noordpunt, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Receptie Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balzaal Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Ligging: Noordpunt Aantal kamers: 828
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 1632 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (1632)
Tim V. Individuele reizigers Netherlands, 16 maart 2014
Nacht met een uitzicht

Comfort, Kwaliteit, Ligging
8,3
Ik verbleef hier een nacht in het weekend. Ik kreeg een complimentary upgrade naar een club lounge kamer gelegen op de een na bovenste verdieping met een prachtig uitzicht over Victoria Bay. Alles zag er prima verzorgd uit en het personeel was erg behulpzaam met het regelen van vervoer. De kamer was niet erg groot maar ruim voldoende, en de inbegrepen diensten waren uitgebreid.
Geert V. (Echt)paren Belgium, 24 januari 2014
Goed verblijf met mooi kamer uitzicht.

Uitgebreid ontbijtbuffet, mooie bar en vriendelijk personeel!
8,3
Christiaan W. Individuele reizigers Netherlands, 21 april 2011
Grandioos hotel, luxe en vriendelijk.

Comfort en locatie.
8,3
De locatie van het hotel staat het toe om optimaal gebruik te maken van het uitstekende openbare vervoer in Hong Kong voor sightseeing en doelbewust vervoer. Speciaal de 100 jaar oude dubbeldeks trammetjes bieden leuk uitzicht op verschillende leuke routes. Prijzen voor seniors zeer laag (1 HK dollar) en op veerponten, een andere traditionele attractie, zelfs gratis. Sla het Theepottenmuseum in het Hong Kong park niet over; mooie fontijn trouwens.
Sightseeing/attracties tip: Victoria peak natuurlijk en veerponten gebruik.
Gyongyi P. Zakelijke reizigers Hungary, 6 maart 2011
Dit is nauw wat ik bedoel "Hong Kong Harbour view"

Zeer goede locatie, niet te ver van alles, dus loopafstand !
10
Jammergenoeg was het hoel overboekt, geen leuk begin, maar we hebben er wel een upgrade aan overgehouden.Het zwembad was gesloten etc..niet bepaald weer wat ik voor dat geld verwacht had. Kamers uitstekend, view......adembenemend, plijster op de wond ! Ik kom zeker terug bij mijn volgende reis naar dit hotel.
Tip: Winkels, winkels en nog eens winkels,lekker eten alles wat je hartje begeerd is in de buurt van dit hotel, wil je opscheppen bij je partner... blijf in het hotel eten, je zult geen spijt hebben van de romantische avond, sfeer eten bediening top.
Marc A. Zakelijke reizigers Netherlands, 6 april 2010
statig Chinees hotel met redelijke luxe

mooie kamers, mooie voorzieningen. Dicht bij downtown Hong Kong
7
Surya D. (Echt)paren Indonesia, 12 april 2014
quite nice hotel, professional staffs

Nice View , friendly staffs , location
6,7
The hotel location is set away slightly from "Central" Hong Kong, beautiful views that the rooms have of Hong Kong Harbour, beautiful day and night.
Trevor L. Zakelijke reizigers New Zealand, 11 april 2014
Conveniently located for my business activities

Location, service, price
8
I was there on business attending external meetings so I did not spend a lot of time at the hotel. Overall the stay was excellent
Robert S. Groepen Philippines, 6 april 2014
Nice new hotel. Nice rooms and function rooms.

Nice rooms lobby function rooms
7
Good hotel. Tasteful interiors without being tacky like the others. Location a bit off
Trevor O. (Echt)paren United Kingdom, 5 april 2014
Comfortable and Good Value for Money

Comfortable room. good location and good value
8,7
First a little criticism - there was a large (unnecessarily so) bath tub. Getting in and out was not easy and for children, elderly and mobility challenged could be a problem. That apart it was a very good stay. The huge lobby was impressive. The room was a good size and very comfortable. Throughout the staff were helpful, considerate and professional. The location was good and was just a few minutes walk to MTR and other public transport. Plenty of good eating in the area. In short a very good hotel and will stay there again.
Todd B. Zakelijke reizigers United States of America, 24 maart 2014
Fine

Value for money
7,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ReceptieHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - BalzaalHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - SpaHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hong Kong

AM-AGWEB-4C05