of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Noordpunt, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Uitzicht Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Uitzicht Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eten en drinken Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby
Gebied: Noordpunt Aantal kamers: 828
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 1792 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (1792)
Sorteer op:
Tim V. Individuele reizigers Netherlands, 16 maart 2014
Nacht met een uitzicht

Comfort, Kwaliteit, Ligging
8,3
Ik verbleef hier een nacht in het weekend. Ik kreeg een complimentary upgrade naar een club lounge kamer gelegen op de een na bovenste verdieping met een prachtig uitzicht over Victoria Bay. Alles zag er prima verzorgd uit en het personeel was erg behulpzaam met het regelen van vervoer. De kamer was niet erg groot maar ruim voldoende, en de inbegrepen diensten waren uitgebreid.
Geert V. (Echt)paren Belgium, 24 januari 2014
Goed verblijf met mooi kamer uitzicht.

Uitgebreid ontbijtbuffet, mooie bar en vriendelijk personeel!
8,3
Christiaan W. Individuele reizigers Netherlands, 21 april 2011
Grandioos hotel, luxe en vriendelijk.

Comfort en locatie.
8,3
De locatie van het hotel staat het toe om optimaal gebruik te maken van het uitstekende openbare vervoer in Hong Kong voor sightseeing en doelbewust vervoer. Speciaal de 100 jaar oude dubbeldeks trammetjes bieden leuk uitzicht op verschillende leuke routes. Prijzen voor seniors zeer laag (1 HK dollar) en op veerponten, een andere traditionele attractie, zelfs gratis. Sla het Theepottenmuseum in het Hong Kong park niet over; mooie fontijn trouwens.
Sightseeing/attracties tip: Victoria peak natuurlijk en veerponten gebruik.
Gyongyi P. Zakelijke reizigers Hungary, 6 maart 2011
Dit is nauw wat ik bedoel "Hong Kong Harbour view"

Zeer goede locatie, niet te ver van alles, dus loopafstand !
10
Jammergenoeg was het hoel overboekt, geen leuk begin, maar we hebben er wel een upgrade aan overgehouden.Het zwembad was gesloten etc..niet bepaald weer wat ik voor dat geld verwacht had. Kamers uitstekend, view......adembenemend, plijster op de wond ! Ik kom zeker terug bij mijn volgende reis naar dit hotel.
Tip: Winkels, winkels en nog eens winkels,lekker eten alles wat je hartje begeerd is in de buurt van dit hotel, wil je opscheppen bij je partner... blijf in het hotel eten, je zult geen spijt hebben van de romantische avond, sfeer eten bediening top.
Marc A. Zakelijke reizigers Netherlands, 6 april 2010
statig Chinees hotel met redelijke luxe

mooie kamers, mooie voorzieningen. Dicht bij downtown Hong Kong
7
Well S. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 15 augustus 2014
Nice Clean hotel

Nice, Clean, Friendly staff
7
WE extended a night as the hotel as it was raining and we couldn't go for the attraction we wanted. The rates were very high. However, they were nice enough to allow us to stay in the same room. The staff are generally friendly and helpful and is able to speck English well. overall had a good stay at the hotel.
Well S. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 14 augustus 2014
Nice, Clean hotel

Nice, Clean, Friendly staff
7
The whole stay was pleasant except for the late check-in after 5pm. The staff was friendly and helpful. There were some construction around the hotel but generally we were not affected by it. It is a crowded hotel and it seems like everytime we have to wait for more than an hour to get the room despite arriving at check-in time.
Well S. Individuele reizigers Singapore, 14 augustus 2014
Nice Clean Hotel

Clean, Friendly staff, rooms are nicely decorated
7
Had a pleasant stay at the hotel. the staff were all friendly and helpful. the location of the hotel is at a more quiet part of town so there isn't much around the hotel at night. But the hotel is generally crowded.
Prasert U. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 12 augustus 2014
Fantastic view at very good price

Location, nice view, good food
10
It's our first time in this hotel but it's not going to be the last I guarantee.
Thiago S. Individuele reizigers Brazil, 7 augustus 2014
Centrally located Hotel

Good location, helpful staff but Overpriced
7,7
The shuttle service is extremely expensive. Luckily the public service system in HK is very good and efficient. When I arrived the room I have asked previously (double bed / no smoking) wasn't available so they gave me a smoking room. I stayed at the executive club room and found it quite small. I have stayed at better 5 star hotels.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - UitzichtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - UitzichtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby

Beoordelingen door klanten - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C02