Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Noordpunt, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Uitzicht Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Uitzicht Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eten en drinken Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/Terras Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Noordpunt Aantal kamers: 828
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2294)
Sorteer op:
Tim V. Individuele reizigers Netherlands, 16 maart 2014
Nacht met een uitzicht

Comfort, Kwaliteit, Ligging
8,3
Ik verbleef hier een nacht in het weekend. Ik kreeg een complimentary upgrade naar een club lounge kamer gelegen op de een na bovenste verdieping met een prachtig uitzicht over Victoria Bay. Alles zag er prima verzorgd uit en het personeel was erg behulpzaam met het regelen van vervoer. De kamer was niet erg groot maar ruim voldoende, en de inbegrepen diensten waren uitgebreid.
Rapporteer deze beoordeling
Geert V. (Echt)paren Belgium, 24 januari 2014
Goed verblijf met mooi kamer uitzicht.

Uitgebreid ontbijtbuffet, mooie bar en vriendelijk personeel!
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Christiaan W. Individuele reizigers Netherlands, 21 april 2011
Grandioos hotel, luxe en vriendelijk.

Comfort en locatie.
8,3
De locatie van het hotel staat het toe om optimaal gebruik te maken van het uitstekende openbare vervoer in Hong Kong voor sightseeing en doelbewust vervoer. Speciaal de 100 jaar oude dubbeldeks trammetjes bieden leuk uitzicht op verschillende leuke routes. Prijzen voor seniors zeer laag (1 HK dollar) en op veerponten, een andere traditionele attractie, zelfs gratis. Sla het Theepottenmuseum in het Hong Kong park niet over; mooie fontijn trouwens.
Sightseeing/attracties tip: Victoria peak natuurlijk en veerponten gebruik.
Rapporteer deze beoordeling
Gyongyi P. Zakelijke reizigers Hungary, 6 maart 2011
Dit is nauw wat ik bedoel "Hong Kong Harbour view"

Zeer goede locatie, niet te ver van alles, dus loopafstand !
10
Jammergenoeg was het hoel overboekt, geen leuk begin, maar we hebben er wel een upgrade aan overgehouden.Het zwembad was gesloten etc..niet bepaald weer wat ik voor dat geld verwacht had. Kamers uitstekend, view......adembenemend, plijster op de wond ! Ik kom zeker terug bij mijn volgende reis naar dit hotel.
Tip: Winkels, winkels en nog eens winkels,lekker eten alles wat je hartje begeerd is in de buurt van dit hotel, wil je opscheppen bij je partner... blijf in het hotel eten, je zult geen spijt hebben van de romantische avond, sfeer eten bediening top.
Rapporteer deze beoordeling
Marc A. Zakelijke reizigers Netherlands, 6 april 2010
statig Chinees hotel met redelijke luxe

mooie kamers, mooie voorzieningen. Dicht bij downtown Hong Kong
7
Rapporteer deze beoordeling
Ng H. (Echt)paren Hong Kong, 27 juli 2015
Great outdoor jazzuci and breakfast

Patio room outdoor Jazzuci. Breakfast. Service.
8,7
At first was not happy, coz I have to wait till 4pm to get a room. But then the staff offer us late check out and upgrade to a suit room. Eventually the whole experience turn to positive. I have to say the patio room with outdoor jazzuci is really amazing, enjoy the harbor view while doing jazzuci and sipping a glass of champagne. What else do u want in HK? And the breakfast is really surprise, different varieties and taste good. The club lounge is another best, free coffee tea all day, tea time snack at 3-5pm, cocktail at 6-8pm. Very very valuable stay. Have few bad things, when I get in the jazzuci, the bottom of the pool is so slippy which means so dirty and hasn't been brushed for long time! Of coz after I called, they came to clean it off. We had lunch at the restaurant, food wasn't as good as I expect, the chicken we ordered was overcooked dry and tasteless. Overall the facilities make it worth to stay.
Rapporteer deze beoordeling
Irene O. (Echt)paren Philippines, 27 juli 2015
trying hard

Mear Mtr, beddings, size of the room
5,3
Noise in the bathroom pipe when i open the faucet was not fixed, they tried to fix at my time of stay, it is unfair since i am paying the rate to have a nice and comfortable stay and the maintenance is disturbing my privacy. They should at least offer a change im room or some compensation since they cannot do anything about it
Rapporteer deze beoordeling
Vince C. (Echt)paren Hong Kong, 26 juli 2015
nice place

gd
8
Rapporteer deze beoordeling
Yasu F. (Echt)paren United States of America, 25 juli 2015
What I wanted in a hotel

good price, nice views, nice fragrance in the lobby
10
It was as I expected which is perfect. The cost of a room at $147 USD was good for the hotel accomodation I was getting I felt. I enjoyed the 188 restaurant buffett. Sushi place there was too expensive in my estimation for sushi. Hotel staff was excellent. Room was good. Views were nice. I was not disappointed in any way.
Rapporteer deze beoordeling
Yolanda B. (Echt)paren Indonesia, 24 juli 2015
location is not good

nothin
5
It was ok. Only few restaurant nearby. Far from downtown. View of harbour its not that good. Clean room but too small. Overcharged price
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - UitzichtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - UitzichtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Balkon/TerrasHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A06