Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Noordpunt, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Uitzicht Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Uitzicht Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eten en drinken Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer
Gebied: Noordpunt Aantal kamers: 828
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (2238)
Sorteer op:
Tim V. Individuele reizigers Netherlands, 16 maart 2014
Nacht met een uitzicht

Comfort, Kwaliteit, Ligging
8,3
Ik verbleef hier een nacht in het weekend. Ik kreeg een complimentary upgrade naar een club lounge kamer gelegen op de een na bovenste verdieping met een prachtig uitzicht over Victoria Bay. Alles zag er prima verzorgd uit en het personeel was erg behulpzaam met het regelen van vervoer. De kamer was niet erg groot maar ruim voldoende, en de inbegrepen diensten waren uitgebreid.
Geert V. (Echt)paren Belgium, 24 januari 2014
Goed verblijf met mooi kamer uitzicht.

Uitgebreid ontbijtbuffet, mooie bar en vriendelijk personeel!
8,3
Christiaan W. Individuele reizigers Netherlands, 21 april 2011
Grandioos hotel, luxe en vriendelijk.

Comfort en locatie.
8,3
De locatie van het hotel staat het toe om optimaal gebruik te maken van het uitstekende openbare vervoer in Hong Kong voor sightseeing en doelbewust vervoer. Speciaal de 100 jaar oude dubbeldeks trammetjes bieden leuk uitzicht op verschillende leuke routes. Prijzen voor seniors zeer laag (1 HK dollar) en op veerponten, een andere traditionele attractie, zelfs gratis. Sla het Theepottenmuseum in het Hong Kong park niet over; mooie fontijn trouwens.
Sightseeing/attracties tip: Victoria peak natuurlijk en veerponten gebruik.
Gyongyi P. Zakelijke reizigers Hungary, 6 maart 2011
Dit is nauw wat ik bedoel "Hong Kong Harbour view"

Zeer goede locatie, niet te ver van alles, dus loopafstand !
10
Jammergenoeg was het hoel overboekt, geen leuk begin, maar we hebben er wel een upgrade aan overgehouden.Het zwembad was gesloten etc..niet bepaald weer wat ik voor dat geld verwacht had. Kamers uitstekend, view......adembenemend, plijster op de wond ! Ik kom zeker terug bij mijn volgende reis naar dit hotel.
Tip: Winkels, winkels en nog eens winkels,lekker eten alles wat je hartje begeerd is in de buurt van dit hotel, wil je opscheppen bij je partner... blijf in het hotel eten, je zult geen spijt hebben van de romantische avond, sfeer eten bediening top.
Marc A. Zakelijke reizigers Netherlands, 6 april 2010
statig Chinees hotel met redelijke luxe

mooie kamers, mooie voorzieningen. Dicht bij downtown Hong Kong
7
Edcon G. Zakelijke reizigers Canada, 29 juni 2015
Good price and great harbour view

Quality, Location, Price
10
Unbeatable to find a 5-star hotel in HK that costs under $1K and with such hgh quality of rooms and harbourview!
Jill C. (Echt)paren Taiwan, 28 juni 2015
Good location and fantastic harbour view

The harbour view is quite good! Club lounge offer complimentary afternoon tea and evening cocktail with variety choice of beverage. Location of the hotel is really convenient.
9,7
Harbour Grand HK is really an awesome hotel. Room facility and amenities are quite good. The harbour view in room, restaurant and club lounge are all fantastic no matter in day and night. We really enjoy the time in club lounge with the comfort atmosphere and there are various choices for beverage. Club receptionist is helpful and kind. I will absolutely come back next time.
Edcon G. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 28 juni 2015
Great Harbourview and Decor at good price

Price, Location, View
10
I truly hope this hotel can keep it at a low room rate because this is a great deal for people who does not like to live in the busy metro areas and enjoy the great rooms and harbour view
Ng S. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 23 juni 2015
Clean room & fantastic sea view

Room is very clean; Fantastics sea view & Convenient Location.
9,7
My stay at Harbour Grand was great! The free shuttle bus service (H2) from Hong Kong station to Harbour Grand hotel was very convenient. No hassle in trying to move the luggage from point to point. The hotel room was very clean and the staff there are really very friendly. Also, the hotel location is very near to Fortress MTR station (5 mins walk). The hotel rate is very reasonable. I will definitely recommend this hotel to anyone who will be visiting Hong Kong.
Andrew D. (Echt)paren United Kingdom, 16 juni 2015
To be recommended

Comfort, great views, great harbour club advantages
9,7
Fantastic

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - UitzichtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - UitzichtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Harbour Grand Hong Kong Hotel, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05