of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harbour Grand Hong Kong Hotel

No.23 Oil Street, Noordpunt, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Uitzicht Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Zwembad Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/Lounge Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Uitzicht Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Suite
Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eten en drinken Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant
Gebied: Noordpunt Aantal kamers: 828
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,1

uit 2140 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (2140)
Sorteer op:
Tim V. Individuele reizigers Netherlands, 16 maart 2014
Nacht met een uitzicht

Comfort, Kwaliteit, Ligging
8,3
Ik verbleef hier een nacht in het weekend. Ik kreeg een complimentary upgrade naar een club lounge kamer gelegen op de een na bovenste verdieping met een prachtig uitzicht over Victoria Bay. Alles zag er prima verzorgd uit en het personeel was erg behulpzaam met het regelen van vervoer. De kamer was niet erg groot maar ruim voldoende, en de inbegrepen diensten waren uitgebreid.
Geert V. (Echt)paren Belgium, 24 januari 2014
Goed verblijf met mooi kamer uitzicht.

Uitgebreid ontbijtbuffet, mooie bar en vriendelijk personeel!
8,3
Christiaan W. Individuele reizigers Netherlands, 21 april 2011
Grandioos hotel, luxe en vriendelijk.

Comfort en locatie.
8,3
De locatie van het hotel staat het toe om optimaal gebruik te maken van het uitstekende openbare vervoer in Hong Kong voor sightseeing en doelbewust vervoer. Speciaal de 100 jaar oude dubbeldeks trammetjes bieden leuk uitzicht op verschillende leuke routes. Prijzen voor seniors zeer laag (1 HK dollar) en op veerponten, een andere traditionele attractie, zelfs gratis. Sla het Theepottenmuseum in het Hong Kong park niet over; mooie fontijn trouwens.
Sightseeing/attracties tip: Victoria peak natuurlijk en veerponten gebruik.
Gyongyi P. Zakelijke reizigers Hungary, 6 maart 2011
Dit is nauw wat ik bedoel "Hong Kong Harbour view"

Zeer goede locatie, niet te ver van alles, dus loopafstand !
10
Jammergenoeg was het hoel overboekt, geen leuk begin, maar we hebben er wel een upgrade aan overgehouden.Het zwembad was gesloten etc..niet bepaald weer wat ik voor dat geld verwacht had. Kamers uitstekend, view......adembenemend, plijster op de wond ! Ik kom zeker terug bij mijn volgende reis naar dit hotel.
Tip: Winkels, winkels en nog eens winkels,lekker eten alles wat je hartje begeerd is in de buurt van dit hotel, wil je opscheppen bij je partner... blijf in het hotel eten, je zult geen spijt hebben van de romantische avond, sfeer eten bediening top.
Marc A. Zakelijke reizigers Netherlands, 6 april 2010
statig Chinees hotel met redelijke luxe

mooie kamers, mooie voorzieningen. Dicht bij downtown Hong Kong
7
Paul W. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 13 april 2015
Habour Grand

The breakfast was excellent, perhaps the best we have had in any hotel, the bed was very comfortable- we had our best night sleep for a long time. The staff were helpful and radiant
9
Very pleasant
Andrew N. (Echt)paren United States of America, 13 april 2015
Nice hotel in a great location

Great location with MTR close by, very clean hotel with professional staff, great view from room.
8,3
First of all make sure you have the Cantonese name for this hotel as the English name is nothing like the Cantonese and most taxi drivers will not know the English name. Other than that the hotel is in a great location very close to a MTR station and with many restaurants within walking distance. We did not dine at the hotel so I gave it a 3 for being neutral on that area. The room has a great view of the harbor. The room was on the small side and the bathroom sink was in an awkward position where the faucet was on the side so it is very easy to have water splash everywhere. Also the shower door did a poor job of closing completely so water leaked easily from it. Staff was very professional and house keeping answered requests very quickly and with friendly service.
Wee M. (Echt)paren Singapore, 12 april 2015
Wonderful 4 nights stayed

Friendly staff, nice room & bed
9
Weng I. (Echt)paren Macau, 12 april 2015
not very clean

the staff were very nice and helpful. it is very close to MTR station. the view was nice
7
the cups in the bathroom had hair and white watermark in them. otherwise the room looks clean.
Frances H. Zakelijke reizigers Hong Kong, 11 april 2015
Good location, nice view

Good location, nice view
9,3
Good location, nice view

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong KongHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - FitnessruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - UitzichtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Harbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - ZwembadHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Bar/LoungeHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - UitzichtHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - SuiteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - VergaderruimteHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurHarbour Grand Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurant


AS-AGWEB-3B04