Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harbour Hotel

No.968 Canton Road , Mongkok gebied, Hong Kong

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam

6,6

uit 4121 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,6
Ligging
7,7
Personeel
6,4
Hygiëne/conditie hotel
6,7
Kamercomfort
6,4
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (4121)
Sorteer op:
Marcus H. Individuele reizigers Netherlands, 24 februari 2012
Leuke omgeving

Locatie
5,3
mooi kippen hok. maar voor hong kong een aardige kamer. het hotel licht in een leuke buurt.
Rapporteer deze beoordeling
Marcus H. Individuele reizigers Netherlands, 23 februari 2012
Leuke locatie

Locatie
5,3
De kamer is een mooi kippen hok. Maar voor hk geen slechte kamer. Het hotel bevind zich in een leuke buurt van Hong Kong. En met de metro ben je zo over al waar je wil zijn.
Rapporteer deze beoordeling
Bin L. Groepen Netherlands, 10 februari 2012
smalle kamer

ligging is goed
6,7
hotel personeel is zeer aardig. ik vind kamer echt niks. bed is te hard. bijna hele nacht niet geslapen.
Rapporteer deze beoordeling
Marinus J. (Echt)paren Netherlands, 19 september 2009
Gunstig gelegen hotel

Het Harbour hotel was precies in onze prijsklasse de MTR vlakbij de mevrouw die ontbijt verzorgde was zeer vriendelijk. Schoon hotel van bij alle gemakken voorzien.
7,7
Een hotel om aan te bevelen wat wij liever niet doen want als wij weer gaan is er misschien geen plek.
Sightseeing/attracties tip: Macou en tempelstreet night market voor lekker eten Spagehetti house heeft lunch menu zeer goed voor redelijke prijs
Rapporteer deze beoordeling
Leticia M. Individuele reizigers Netherlands, 1 juli 2009
Harbour Hotel Hong Kong

Dichtbij Ladies Market, subway stations en bushalte voor de bus naar het vliegveld (kost maar 33 HKD ipv taxi die 240 HKD kostte).
7
Dichtbij het centrum, slechts de hoek omlopen en onder de tunnel door om Nathan Road over te steken en je bent bij de Ladies Market. Ook dichtbij allerlei restaurants en MTR stations en bushaltes. Hotel is wel lastig te vinden, je moet erg goed kijken naar de nummers want de straat is erg lang en het hotel valt niet echt op.
Rapporteer deze beoordeling
Worapojn S. Groepen Thailand, 7 februari 2016
Good

location Room Clean
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Worapojn S. Individuele reizigers Thailand, 6 februari 2016
good

room location lobby
7,3
good+
Rapporteer deze beoordeling
Walker S. Individuele reizigers United States of America, 29 januari 2016
a harbour in the rain

elevator, staff, room size
6
If you know where Harbour Hotel is, that is a plus; otherwise trying to find it amidst the food vendors is a challenge. I arrived in the rain, got to my room quickly, and it was as expected. Not super tiny by HOng Kong standards, but the ceiling was moldy and spotted, and the ceiling paint pealing. As expected, as I had stayed there before. Bed hard. Asked for a wake up call at 0430; the call came at 0400. If you know what you are getting, it is ok. Don't have high expectations.
Rapporteer deze beoordeling
Raphatrada D. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 17 januari 2016
good

good
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Michael C. (Echt)paren United Kingdom, 15 januari 2016
Home from Home

the Staff, Location comfort
9,7
I have stayed at this hotel several times over the past 5 years, the staff are always helpful and friendly, the location is excellent for all the local shops and night markets and at night no noise, the hotel itself is always well presented and clean and fresh towels etc provided daily and the entire hotel is always clean, bedrooms are as expected for KOwloon, Hong Kong and the beds are comfy with fresh linen, looking forward to my next xtay here, the Harbour hotel is always my prefered first choice
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Harbour Hotel Hong KongHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - ReceptieHarbour Hotel Hong Kong - ReceptieHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Plattegronden


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C01