of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harbour Hotel

No.968 Canton Road , Mongkok gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Harbour Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Hotel Hong Kong - Badkamer Harbour Hotel Hong Kong - Badkamer Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Badkamer
Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Omgeving
Gebied: Mongkok gebied Aantal kamers: 40
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,6

uit 3597 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,7
Ligging
7,7
Personeel
6,4
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
6,5
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (3597)
Sorteer op:
Marcus H. Individuele reizigers Netherlands, 24 februari 2012
Leuke omgeving

Locatie
5,3
mooi kippen hok. maar voor hong kong een aardige kamer. het hotel licht in een leuke buurt.
Marcus H. Individuele reizigers Netherlands, 23 februari 2012
Leuke locatie

Locatie
5,3
De kamer is een mooi kippen hok. Maar voor hk geen slechte kamer. Het hotel bevind zich in een leuke buurt van Hong Kong. En met de metro ben je zo over al waar je wil zijn.
Bin L. Groepen Netherlands, 10 februari 2012
smalle kamer

ligging is goed
6,7
hotel personeel is zeer aardig. ik vind kamer echt niks. bed is te hard. bijna hele nacht niet geslapen.
Marinus J. (Echt)paren Netherlands, 19 september 2009
Gunstig gelegen hotel

Het Harbour hotel was precies in onze prijsklasse de MTR vlakbij de mevrouw die ontbijt verzorgde was zeer vriendelijk. Schoon hotel van bij alle gemakken voorzien.
7,7
Een hotel om aan te bevelen wat wij liever niet doen want als wij weer gaan is er misschien geen plek.
Sightseeing/attracties tip: Macou en tempelstreet night market voor lekker eten Spagehetti house heeft lunch menu zeer goed voor redelijke prijs
Leticia M. Individuele reizigers Netherlands, 1 juli 2009
Harbour Hotel Hong Kong

Dichtbij Ladies Market, subway stations en bushalte voor de bus naar het vliegveld (kost maar 33 HKD ipv taxi die 240 HKD kostte).
7
Dichtbij het centrum, slechts de hoek omlopen en onder de tunnel door om Nathan Road over te steken en je bent bij de Ladies Market. Ook dichtbij allerlei restaurants en MTR stations en bushaltes. Hotel is wel lastig te vinden, je moet erg goed kijken naar de nummers want de straat is erg lang en het hotel valt niet echt op.
Andrew T. Individuele reizigers United States of America, 22 september 2014
Room space too small.

Location, breakfast staff very professional and friendly, room is clean
7,7
Overall pleasant, room is too small. I would go for a hotel with more room (space).
Alexandra T. (Echt)paren Philippines, 21 september 2014
you get what your money is worth

Near night market, near MTR station, good bed and bathroom
8
Our stay was pleasant. Although the room was small, it had a very comfy bed and a really nice bathroom. Those are the things that are important to us. ALso, in a way, the location of this hotel is perfect. It's walking distance to the night market and to the MTR station. Cheap in the heart of Mongkok.
Casey T. Individuele reizigers Malaysia, 20 september 2014
Comfortability

Location
4,7
Basically we could hear some guests shouting outside the room and it made feel uncomfortable with the place. The room was not well maintained, i could find stain on the pillow and bedsheet.
Lucia T. (Echt)paren Singapore, 20 september 2014
good location and value for money

This hotel is situated along a row of hardware stores. A few steps away, you will find roadside stalls selling fresh vegetables, fruits, dried seafoods, etc.
3,7
Our taxi has no problem finding this hotel. The reception is quite fast in the paperwork and there is a deposit of HKD200. This hotel has a small lift and it is not noisy considering the fact that my room is on the 3rd floor. Might stay here again if on budget.
Cheau Y. Groepen Malaysia, 18 september 2014
the condition of the hotel is really bad!
2,7
it really a low class hotel and not value with the money! I really dont like the hotel!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harbour Hotel Hong KongHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Omgeving

Beoordelingen door klanten - Harbour Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C03