of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harbour Hotel

No.968 Canton Road , Mongkok gebied, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Harbour Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Hotel Hong Kong - Gastenkamer Harbour Hotel Hong Kong - Badkamer Harbour Hotel Hong Kong - Badkamer Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Restaurant Harbour Hotel Hong Kong - Lobby Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Badkamer
Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Hotel interieur Harbour Hotel Hong Kong - Omgeving
Gebied: Mongkok gebied Aantal kamers: 40
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,6

uit 3544 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
6,7
Ligging
7,7
Personeel
6,4
Hygiëne/conditie hotel
6,8
Kamercomfort
6,5
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (3544)
Sorteer op:
Marcus H. Individuele reizigers Netherlands, 24 februari 2012
Leuke omgeving

Locatie
5,3
mooi kippen hok. maar voor hong kong een aardige kamer. het hotel licht in een leuke buurt.
Marcus H. Individuele reizigers Netherlands, 23 februari 2012
Leuke locatie

Locatie
5,3
De kamer is een mooi kippen hok. Maar voor hk geen slechte kamer. Het hotel bevind zich in een leuke buurt van Hong Kong. En met de metro ben je zo over al waar je wil zijn.
Bin L. Groepen Netherlands, 10 februari 2012
smalle kamer

ligging is goed
6,7
hotel personeel is zeer aardig. ik vind kamer echt niks. bed is te hard. bijna hele nacht niet geslapen.
Marinus J. (Echt)paren Netherlands, 19 september 2009
Gunstig gelegen hotel

Het Harbour hotel was precies in onze prijsklasse de MTR vlakbij de mevrouw die ontbijt verzorgde was zeer vriendelijk. Schoon hotel van bij alle gemakken voorzien.
7,7
Een hotel om aan te bevelen wat wij liever niet doen want als wij weer gaan is er misschien geen plek.
Sightseeing/attracties tip: Macou en tempelstreet night market voor lekker eten Spagehetti house heeft lunch menu zeer goed voor redelijke prijs
Leticia M. Individuele reizigers Netherlands, 1 juli 2009
Harbour Hotel Hong Kong

Dichtbij Ladies Market, subway stations en bushalte voor de bus naar het vliegveld (kost maar 33 HKD ipv taxi die 240 HKD kostte).
7
Dichtbij het centrum, slechts de hoek omlopen en onder de tunnel door om Nathan Road over te steken en je bent bij de Ladies Market. Ook dichtbij allerlei restaurants en MTR stations en bushaltes. Hotel is wel lastig te vinden, je moet erg goed kijken naar de nummers want de straat is erg lang en het hotel valt niet echt op.
Edmund L. Individuele reizigers Malaysia, 31 augustus 2014
Price is acceptable for the location and cleanines

Clean. Auntie who served breakfast soooo friendly
8,3
Quiet, breakfast menu is limited, certain staff are friendly, others shown faces like I owe them money. Cheers.
Alan W. Zakelijke reizigers United Kingdom, 25 augustus 2014
Nightmare
2,3
Not good. When I arrived I was asked to give a deposit of HK200 for the room key and the reception had no change I had to go walking the streets to find change so I could get my room key. The room was more like a shoe box with dirty walls a bed and 1 chair. The tv had only 2 channels in English and the breakfast was not good
Karine L. (Echt)paren Singapore, 22 augustus 2014
horrible place
2,7
Check in at 2.30pm , check out on the same day at 3pm. Horrible stay, room was dirty and full of dust, reception crew was not helpful. As we have booked the hotel room for 5 nights, we rather forfeit the whole duration fee then continue to stay in this hotel!
Andy P. Zakelijke reizigers Indonesia, 22 augustus 2014
good location, bad room, bad breakfast

location at mongkok near shopping center and famous ladies market bargain shop
5
Chutdao P. Groepen Thailand, 18 augustus 2014
Need to renovate triple room

3 in 1 coffe is ok
4

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harbour Hotel Hong KongHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - GastenkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - RestaurantHarbour Hotel Hong Kong - LobbyHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - BadkamerHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Hotel interieurHarbour Hotel Hong Kong - Omgeving

Beoordelingen door klanten - Harbour Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3C02