of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hard Rock Hotel

Jalan Pantai, Banjar Pande Mas, Kuta, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hard Rock Hotel Bali - Zwembad Hard Rock Hotel Bali - Entree Hard Rock Hotel Bali - Entree Hard Rock Hotel Bali - Receptie Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Badkamer Hard Rock Hotel Bali - Suite Hard Rock Hotel Bali - Suite Hard Rock Hotel Bali - Suite Hard Rock Hotel Bali - Suite Hard Rock Hotel Bali - Suite Hard Rock Hotel Bali - Suite Hard Rock Hotel Bali - Suite
Hard Rock Hotel Bali - Badkamer Hard Rock Hotel Bali - Zwembad Hard Rock Hotel Bali - Zwembad Hard Rock Hotel Bali - Zwembad Hard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteiten Hard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteiten Hard Rock Hotel Bali - Kinderclub Hard Rock Hotel Bali - Speeltuin Hard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteiten Hard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteiten Hard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteiten Hard Rock Hotel Bali - Restaurant
Gebied: Kuta Aantal kamers: 418
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 1324 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
9,0
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (1324)
Sorteer op:
Bart W. Groepen Netherlands, 15 december 2012
te duur en uit de tijd

mooi zwembad
6
het hotel zelf is al erg duur, echter als je een drankje of wat eten wilt in het hotel betaal je ook nog eens de hoofdprijs. we verbleven in een deluxe premium kamer, deze vond ik in verhouding tot de prijs hopeloos verouderd. hebben later voor veel lagere prijzen elders in bali vele mooiere kamers/prive villa`s gehad. het zwembad is wel erg mooi met een barretje. en je krijgt gratis een leuke foto van voor het hotel. het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid, en lekker. personeel is ook aardig. als je naar het hardrock cafe gaat krijg je geen korting, je betaald voor de entree en twee biertjes 16 euro. echt hardrock is het ook niet meer, de covers van de live bandjes komen voornamelijk uit de top40. heb op sommige momenten wel genoten, maar zal er zeker niet nog eens heen gaan.
Louis A. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2012
Goed Hotel

Het Chill Out Zwembad was heerlijk rustig
10
suite lekker ruim .De schoonmaak netjes Voldoende handdoeken te verkrijgen bij zwembad en heerlijke bedden om op te liggen. Voor mensen met kinderen voldoende entertainment. Ligt gunstig dicht bij winkelstraat.
Winkel tip: dicht bij winkels Voor muziekliefhebbers gezellige bandjes en lekkere drankjes.
Debby L. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 30 juli 2012
Goede locatie

Groot en mooi zwembad
5,3
locatie zeer goed, dicht bij het strand, mooi zwembad. kamers, vooral badkamers sterk verouderd
Tip: Locatie van het hotel is zeer goed. Zeer mooie en groot zwembad. Service van personeel is goed. De badkamers zijn toe aan renovatie.
Jan L. Individuele reizigers Netherlands, 23 juli 2011
Hotel prima! Kamers met rioollucht en oud!

Ontbijtbuffet, Vriendelijk, Zwembad, Locatie
5,7
3 Nachten verblijf in hardrock, bij binnenkomst een geweldige sfeer, na aankomst op de kamer ga je 20 jaar terug in de tijd. Het stonk naar rioolgas en leek of je ergens onder de grond leefde zo vochtig was de kamer. Na klacht kwam housekeeping en kwam met spray die ze in de roosters van de airco blaasden. Na 1 uur weer de lekkere stank. Volgende dag overgeplaatst naar een andere kamer, deze was veel beter en ze hadden er een luchtverfrisser bijgezet! Deze kamer is veel te duur voor wat je krijgt. Je kan beter een kamer van boeken. Is nog beter dan dit. Verder is het hotel Prima, kamers een ramp!
Tip: Kamers stinken en zijn 20 jaar oud.
Ibtissem B. Groepen Netherlands, 18 juni 2011
geweldig hotel

groot zwembad
10
Goede service, mooi schoon hotel met ruime kamers. Heel groot zwembad! Zeker een aanrader!
Hendrik V. Individuele reizigers Netherlands, 1 december 2009
Nice hotel for enthousiastic people

Location opposite to the sea Big pool In house bars Clean rooms, Nice staff
7,7
The Hard Rock Hotel is probably the most famous in Kuta for lots of people that do not stay in the Hotel like to have their picture taken in front of the hotel. The hotel is American style with an asian touch. The rooms are clean and the breakfast area is very nice. Inside the hotel there is a real concert hall with live music every evening. The location in front of the beach nice, the Kuta bars are a small and cheap taxidrive away. The guests are international and mixed. It a good hotel for people that like a lively atmosphere and for those people it is probably one of the best places in Kuta. Being a solo traveller i enjoyed it a lot!
Barry S. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 20 juli 2014
Made welcome by George the guest relations guy.

swimming pool, location and the lady Rose at breakfast for her willingness to satisfy
8,7
In general good, only disappointment was the cost of a cabana 500,000 compared to about 250,000 last year, for an ageing hotel this is not a good move, also the internet connection was poor!!! Cars were most times parked on the walkway leading from reception down to the front gate/entrance making it difficult for families to walk up and down.
I N. Groepen Indonesia, 20 juli 2014
The children swimming pool is way too slippery.

Close to the beach.good food.close to airport
5,3
John P. Gezinnen met oudere kinderen Oman, 19 juli 2014
Hard Rock Hotel in Kuta spoiled our affinity
4,3
Struggling to say anything was great. The website uses a lot of poetic licence to show it in better light than it really is. Don't be fooled into thinking the 'waterpark' is anything more than two short slides with a 50kg weight limit. Also, the clientele was not the best - but I guess the hotel can't be blamed for that. My wife broke her foot at the start of our holiday in a different hotel, and we informed HRH at check-in, and they offered no help or support, nor indeed helped us with finding better routes around the place. There are so many steps in this place that it is nowhere near wheelchair or mobility impaired friendly. The bars are nothing special - and we caught them one night trying to short change us with a single shot in a premium cocktail that claimed to have 5 shots in it. Breakfast was a free for all - so much so that we only used it once, and then went out into Kuta on other times. All in all we realized that we are not compatible with the hotel...
Adrian F. Groepen Malaysia, 8 juli 2014
fun

swim, rock, expensive!
9,3
fantastic

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hard Rock Hotel BaliHard Rock Hotel Bali - ZwembadHard Rock Hotel Bali - EntreeHard Rock Hotel Bali - EntreeHard Rock Hotel Bali - ReceptieHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - BadkamerHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - BadkamerHard Rock Hotel Bali - ZwembadHard Rock Hotel Bali - ZwembadHard Rock Hotel Bali - ZwembadHard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteitenHard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteitenHard Rock Hotel Bali - KinderclubHard Rock Hotel Bali - SpeeltuinHard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteitenHard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteitenHard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteitenHard Rock Hotel Bali - RestaurantHard Rock Hotel Bali - Bar/LoungeHard Rock Hotel Bali - RestaurantHard Rock Hotel Bali - RestaurantHard Rock Hotel Bali - RestaurantHard Rock Hotel Bali - UitzichtHard Rock Hotel Bali - SpaHard Rock Hotel Bali - FitnessruimteHard Rock Hotel Bali - TuinHard Rock Hotel Bali - WinkelsHard Rock Hotel Bali - UitzichtHard Rock Hotel Bali - VergaderruimteHard Rock Hotel Bali - VergaderruimteHard Rock Hotel Bali - VergaderruimteHard Rock Hotel Bali - VergaderruimteHard Rock Hotel Bali - ZwembadHard Rock Hotel Bali - Vergaderruimte


AS-AGWEB-3B02