of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hard Rock Hotel

Jalan Pantai, Banjar Pande Mas, Kuta / Tuban, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Suite Hard Rock Hotel Bali - Suite Hard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteiten Hard Rock Hotel Bali - Uitzicht Hard Rock Hotel Bali - Vergaderruimte Hard Rock Hotel Bali - Zwembad Hard Rock Hotel Bali - Vergaderruimte Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Badkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer
Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Hotel interieur Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer Hard Rock Hotel Bali - Spa Hard Rock Hotel Bali - Zwembad Hard Rock Hotel Bali - Tuin Hard Rock Hotel Bali - Badkamer Hard Rock Hotel Bali - Badkamer Hard Rock Hotel Bali - Gastenkamer
Gebied: Kuta / Tuban Aantal kamers: 418
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 1341 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
9,0
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (1341)
Sorteer op:
Bart W. Groepen Netherlands, 15 december 2012
te duur en uit de tijd

mooi zwembad
6
het hotel zelf is al erg duur, echter als je een drankje of wat eten wilt in het hotel betaal je ook nog eens de hoofdprijs. we verbleven in een deluxe premium kamer, deze vond ik in verhouding tot de prijs hopeloos verouderd. hebben later voor veel lagere prijzen elders in bali vele mooiere kamers/prive villa`s gehad. het zwembad is wel erg mooi met een barretje. en je krijgt gratis een leuke foto van voor het hotel. het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid, en lekker. personeel is ook aardig. als je naar het hardrock cafe gaat krijg je geen korting, je betaald voor de entree en twee biertjes 16 euro. echt hardrock is het ook niet meer, de covers van de live bandjes komen voornamelijk uit de top40. heb op sommige momenten wel genoten, maar zal er zeker niet nog eens heen gaan.
Louis A. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2012
Goed Hotel

Het Chill Out Zwembad was heerlijk rustig
10
suite lekker ruim .De schoonmaak netjes Voldoende handdoeken te verkrijgen bij zwembad en heerlijke bedden om op te liggen. Voor mensen met kinderen voldoende entertainment. Ligt gunstig dicht bij winkelstraat.
Winkel tip: dicht bij winkels Voor muziekliefhebbers gezellige bandjes en lekkere drankjes.
Debby L. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 30 juli 2012
Goede locatie

Groot en mooi zwembad
5,3
locatie zeer goed, dicht bij het strand, mooi zwembad. kamers, vooral badkamers sterk verouderd
Tip: Locatie van het hotel is zeer goed. Zeer mooie en groot zwembad. Service van personeel is goed. De badkamers zijn toe aan renovatie.
Jan L. Individuele reizigers Netherlands, 23 juli 2011
Hotel prima! Kamers met rioollucht en oud!

Ontbijtbuffet, Vriendelijk, Zwembad, Locatie
5,7
3 Nachten verblijf in hardrock, bij binnenkomst een geweldige sfeer, na aankomst op de kamer ga je 20 jaar terug in de tijd. Het stonk naar rioolgas en leek of je ergens onder de grond leefde zo vochtig was de kamer. Na klacht kwam housekeeping en kwam met spray die ze in de roosters van de airco blaasden. Na 1 uur weer de lekkere stank. Volgende dag overgeplaatst naar een andere kamer, deze was veel beter en ze hadden er een luchtverfrisser bijgezet! Deze kamer is veel te duur voor wat je krijgt. Je kan beter een kamer van boeken. Is nog beter dan dit. Verder is het hotel Prima, kamers een ramp!
Tip: Kamers stinken en zijn 20 jaar oud.
Ibtissem B. Groepen Netherlands, 18 juni 2011
geweldig hotel

groot zwembad
10
Goede service, mooi schoon hotel met ruime kamers. Heel groot zwembad! Zeker een aanrader!
Hendrik V. Individuele reizigers Netherlands, 1 december 2009
Nice hotel for enthousiastic people

Location opposite to the sea Big pool In house bars Clean rooms, Nice staff
7,7
The Hard Rock Hotel is probably the most famous in Kuta for lots of people that do not stay in the Hotel like to have their picture taken in front of the hotel. The hotel is American style with an asian touch. The rooms are clean and the breakfast area is very nice. Inside the hotel there is a real concert hall with live music every evening. The location in front of the beach nice, the Kuta bars are a small and cheap taxidrive away. The guests are international and mixed. It a good hotel for people that like a lively atmosphere and for those people it is probably one of the best places in Kuta. Being a solo traveller i enjoyed it a lot!
Nicole V. Individuele reizigers Australia, 18 augustus 2014
Best Staff in the World!

the Staff, the pool and the bar at Centerstage
9,3
Hard Rock Hotel Bali is my favourite hotel in the world! The staff here are unmatched in my experience. Whilst I noticed some cost cutting measures that I am not in favour I still couldn't recommend this hotel highly enough and it caters to everyone from families to solo travellers. The Kid's Club is amazing too!!
Girish A. Gezinnen met oudere kinderen India, 6 augustus 2014
The place ROCKS!

Fabulous property .. Had everything in house.. Great luxurious feel about the place!
9,3
Absolutely rockin'!! Just across the beach & walking distance from Legian street which was great for shopping & dining. Hotel had so much happening there wasn't any need to step out for entertainment... We'd definitely come back to stay!!
Hui L. (Echt)paren Singapore, 5 augustus 2014
Nice place to stay

Friendly staff, nice place to relax, helpful staff
8,3
Overall is very good
Caerel S. Individuele reizigers Philippines, 3 augustus 2014
great hotel in kuta

good food, lively ambiance, underwater music (pool)
8,3
This hotel should be great for families/couples. It's an "all-in-1" hotel. Staff are nice and accommodating. Breakfast (at Starz) was organized despite the huge number of people. Dinner (by the pool) was great. My room (51 series) seems to have undergone updating however it seems like an ordinary hotel room (if not for the Billy Joel picture frame. Nonetheless, it was spacious with 2 day beds besides the king size bed. Overall, I think HR is still the best family hotel in Kuta area.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hard Rock Hotel BaliHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - SuiteHard Rock Hotel Bali - Recreatie-faciliteitenHard Rock Hotel Bali - UitzichtHard Rock Hotel Bali - VergaderruimteHard Rock Hotel Bali - ZwembadHard Rock Hotel Bali - VergaderruimteHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - BadkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - Hotel interieurHard Rock Hotel Bali - GastenkamerHard Rock Hotel Bali - SpaHard Rock Hotel Bali - ZwembadHard Rock Hotel Bali - TuinHard Rock Hotel Bali - BadkamerHard Rock Hotel Bali - BadkamerHard Rock Hotel Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A03