of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harmony Hotel

Danao, Panglao Island, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filipijnen 6340 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Omgeving Harmony Hotel Bohol - Omgeving Harmony Hotel Bohol - Omgeving Harmony Hotel Bohol - Omgeving Harmony Hotel Bohol - Omgeving Harmony Hotel Bohol - Receptie Harmony Hotel Bohol - Omgeving Harmony Hotel Bohol - Zwembad Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Hotel interieur Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Omgeving
Gebied: Alona Beach - Panglao Island Aantal kamers: 18
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 656 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,6
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (656)
Sorteer op:
Laurentius P. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2013
aangenaam vacantie hotel

rust,zwembad en vlak bij zee
7,3
Prettig hotel vlak bij strand opzet als boraquay met strand,zand boulevard. Fijn duiken midden prijsklasse 40 minuten vanaf het vliegveld en de haven by taxi 600 pesos
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
Net onderhouden hotel vriendelijk personeel

Mooi zwembad goede service 5 minuten wandelen naar het strand
8,7
Verblijf in kerstperiode goed onderhouden kamer goed onderhouden zwembad stand op 5 minuten loopafstand goed restaurant aan het hotel prijzen lager dan de restaurants aan het strand de aangeboden gerechten op de kaart zijn niet. Altijd beschikbaar ontbijt eenvoudig maar voldoende vriendelijke bediening
Franky D. Individuele reizigers Belgium, 7 september 2012
mooi hotel

dichtbij het strand
5,3
is een zeer mooi hotel en niaet ver van het strand,, het is er rustig and mooi, met zwembad and alle confort..het enige negatieve is dat men zich niet houdt aan de afspraken mbt the ontbijt,, indien je kan ontbijten tot 10 uur in de morgen dan kan je om 09.45 uur je ontbijt niet meer nuttigen want ze plaatsen de klok vooruit... je komt gegarandeert te laat....buiten dit was het voor de rest zeer aangenaam verblijven,,, maar eten doe je daar best niet,,, gelukkig heb je veel restaurants aan het strand
Johan A. Groepen Netherlands, 2 juni 2011
Goed hotel met een zeer vriendelijke staf.

Ruime kamers en schoon. Dicht bij het strand. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
9,7
Wij zijn 8 dagen in het Harmony hotel gewwest en ons verblijf daar was erg aangenaam. Riume comfortable kamers en met uitzicht op de tuin en zwembad. Het ligt net op loopafstand achter Alona beach met al zijn gezellige bars en resterants. Goed ontbijt dat zonder meerkosten word aangepast. Redelijke prijzen voor drankjes en eten.
Restaurant tip: Probeer eens 1 van de vele resterantjes dicht bij het hotel.
Fredrik M. (Echt)paren Sweden, 10 december 2014
not so good

staff, location
5
Todd E. (Echt)paren Australia, 25 november 2014
great place to stay

pool, room comfort and the great staff
9,3
Will definitely stay at harmony hotel next time we are in bohol, highly recommend
Paul J. (Echt)paren Australia, 19 november 2014
Nice friendly hotel

Room, pool, staff
8
Nice place. Would stay there again. Quite basic but enjoyed the stay a lot.
Mohsin S. (Echt)paren United Kingdom, 14 november 2014
Nice small hotel near the beach

Good rooms, helpful staff and easy to reach location
7,7
The hotel is nice and it is close to the beach. The only problem was that they do not provide drinking water in the rooms. You can buy it for 60 pesos from the hotel or 20 pesos from just outside the hotel :).
Graeme C. (Echt)paren New Zealand, 20 oktober 2014
great place to stay

Proximity to the beach, staff, hotel condition/cleanliness
8,3
A great place to stay. Close to the beach (5 minutes if that) and local shops and local transport, friendly obliging staff, clean and comfortable with a great swimming pool so it was excellent value for money. The hotel is in a nice setting, peaceful and quiet. The only negative: no coffee making facility in room however once I asked the staff ensured that we had a kettle, etc. put in the room. Highly recommended and would drfinitely stay there again
Darrell G. Individuele reizigers United States of America, 14 oktober 2014
Nice stay at Harmony

I love the big clean pool, and the staff was very good. Location to dining and shopping was good also.
8
My stay at harmony was great, and the staff was very helpful. The location to dining and and the main beach was nice. The room was clean and large, and I had no problems on my stay.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harmony Hotel BoholHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - OmgevingHarmony Hotel Bohol - OmgevingHarmony Hotel Bohol - OmgevingHarmony Hotel Bohol - OmgevingHarmony Hotel Bohol - OmgevingHarmony Hotel Bohol - ReceptieHarmony Hotel Bohol - OmgevingHarmony Hotel Bohol - ZwembadHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - Hotel interieurHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - Omgeving


AS-AGWEB-3A07