Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harmony Hotel

Danao, Panglao Island, Alona strand - Panglao eiland, Bohol, Filipijnen 6340 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Eten en drinken Harmony Hotel Bohol - Eten en drinken Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Receptie Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Zwembad
Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Zwembad Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Faciliteiten Harmony Hotel Bohol - Zwembad Harmony Hotel Bohol - Faciliteiten Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Restaurant Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur Harmony Hotel Bohol - Hotel exterieur
Gebied: Alona strand - Panglao eiland Aantal kamers: 18
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
7,6
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (701)
Sorteer op:
Laurentius P. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2013
aangenaam vacantie hotel

rust,zwembad en vlak bij zee
7,3
Prettig hotel vlak bij strand opzet als boraquay met strand,zand boulevard. Fijn duiken midden prijsklasse 40 minuten vanaf het vliegveld en de haven by taxi 600 pesos
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
Net onderhouden hotel vriendelijk personeel

Mooi zwembad goede service 5 minuten wandelen naar het strand
8,7
Verblijf in kerstperiode goed onderhouden kamer goed onderhouden zwembad stand op 5 minuten loopafstand goed restaurant aan het hotel prijzen lager dan de restaurants aan het strand de aangeboden gerechten op de kaart zijn niet. Altijd beschikbaar ontbijt eenvoudig maar voldoende vriendelijke bediening
Franky D. Individuele reizigers Belgium, 7 september 2012
mooi hotel

dichtbij het strand
5,3
is een zeer mooi hotel en niaet ver van het strand,, het is er rustig and mooi, met zwembad and alle confort..het enige negatieve is dat men zich niet houdt aan de afspraken mbt the ontbijt,, indien je kan ontbijten tot 10 uur in de morgen dan kan je om 09.45 uur je ontbijt niet meer nuttigen want ze plaatsen de klok vooruit... je komt gegarandeert te laat....buiten dit was het voor de rest zeer aangenaam verblijven,,, maar eten doe je daar best niet,,, gelukkig heb je veel restaurants aan het strand
Johan A. Groepen Netherlands, 2 juni 2011
Goed hotel met een zeer vriendelijke staf.

Ruime kamers en schoon. Dicht bij het strand. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
9,7
Wij zijn 8 dagen in het Harmony hotel gewwest en ons verblijf daar was erg aangenaam. Riume comfortable kamers en met uitzicht op de tuin en zwembad. Het ligt net op loopafstand achter Alona beach met al zijn gezellige bars en resterants. Goed ontbijt dat zonder meerkosten word aangepast. Redelijke prijzen voor drankjes en eten.
Restaurant tip: Probeer eens 1 van de vele resterantjes dicht bij het hotel.
Lai S. (Echt)paren Hong Kong, 29 mei 2015
A budget hotel

friendly staff, clean, budget
7,7
the staffs were very friendly, they also prepare breakfast for me when I need to wake up earlier for the boat trip the next day Only I didn't satisfy the toilet in my room, the closestool cover can't keep open, everytime when I was using closestool, I must hold the cover by my hand. If you dont hold the cover, it was cover down on closetool.
Lai S. (Echt)paren Hong Kong, 29 mei 2015
A budget hotel

friendly staff, clean, budget
7,7
friendly staff, clean, budget
Luke O. (Echt)paren United Kingdom, 27 mei 2015
peace and harmony

Quiet nights sleep, helpful staff, nice rooms
8
3 nights in the standard room was a pleasant experience. Helpful staff who arranged our tours, able to accommodate our last minute changes. Room was spacious , clean and pleasant. Off the beach so quiet at night , my first quiet night in the phillipines! The path to the beach is just a 3 minute walk
Richard J. Individuele reizigers Philippines, 18 mei 2015
Comfy Stay

spacious room, friendly staff and location
9
I have stayed in this hotel with my dad for one night. The staff were nice and very accomodating. We were allowed to checked in by an hour earlier prior to usual check in time. The wifi signal was good and accesible in all areas of the hotel. It was very relaxing and tranquil here because the hotelnlocation was set back from the famous alona beach. It's approximately 5-10 mins walking distance before you get to the beach. Thus, the pool was nicely built below the restaurant whereas you can easily order affordable food and drinks. Definitely, i will be back here again.
Wing C. Groepen Hong Kong, 2 mei 2015
Generally OK

Good location, spacious room and cleanliness
7,3
Generally comfortable
Pei Y. Individuele reizigers Taiwan, 26 april 2015
Just fine

Good service/ clean and quiet.
7
Close to Alona beach but you have to walk thru a muddy road and it's very dark in the evening! There's no toothbrush n toothpaste in the room so you need to prepare by yourself. Friendly staff and nice environment.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harmony Hotel BoholHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - Eten en drinkenHarmony Hotel Bohol - Eten en drinkenHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - ReceptieHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - ZwembadHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - ZwembadHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - FaciliteitenHarmony Hotel Bohol - ZwembadHarmony Hotel Bohol - FaciliteitenHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - LobbyHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - ZwembadHarmony Hotel Bohol - LobbyHarmony Hotel Bohol - ZwembadHarmony Hotel Bohol - RestaurantHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - ZwembadHarmony Hotel Bohol - Hotel exterieurHarmony Hotel Bohol - GastenkamerHarmony Hotel Bohol - GastenkamerHarmony Hotel Bohol - GastenkamerHarmony Hotel Bohol - GastenkamerHarmony Hotel Bohol - GastenkamerHarmony Hotel Bohol - Balkon/TerrasHarmony Hotel Bohol - Balkon/TerrasHarmony Hotel Bohol - BadkamerHarmony Hotel Bohol - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06