Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Harmony Hotel

Danao, Panglao Island, Danao, Panglao Island, Filipijnen 6340 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Restaurant Harmony Hotel Panglao Island - Eten en drinken Harmony Hotel Panglao Island - Eten en drinken Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Restaurant Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Receptie Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Zwembad
Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Zwembad Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Restaurant Harmony Hotel Panglao Island - Faciliteiten Harmony Hotel Panglao Island - Zwembad Harmony Hotel Panglao Island - Faciliteiten Harmony Hotel Panglao Island - Restaurant Harmony Hotel Panglao Island - Restaurant Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur Harmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieur
Gebied: Danao Aantal kamers: 18

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 718 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,6
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (718)
Sorteer op:
Laurentius P. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2013
aangenaam vacantie hotel

rust,zwembad en vlak bij zee
7,3
Prettig hotel vlak bij strand opzet als boraquay met strand,zand boulevard. Fijn duiken midden prijsklasse 40 minuten vanaf het vliegveld en de haven by taxi 600 pesos
Rapporteer deze beoordeling
Dirk D. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
Net onderhouden hotel vriendelijk personeel

Mooi zwembad goede service 5 minuten wandelen naar het strand
8,7
Verblijf in kerstperiode goed onderhouden kamer goed onderhouden zwembad stand op 5 minuten loopafstand goed restaurant aan het hotel prijzen lager dan de restaurants aan het strand de aangeboden gerechten op de kaart zijn niet. Altijd beschikbaar ontbijt eenvoudig maar voldoende vriendelijke bediening
Rapporteer deze beoordeling
Franky D. Individuele reizigers Belgium, 7 september 2012
mooi hotel

dichtbij het strand
5,3
is een zeer mooi hotel en niaet ver van het strand,, het is er rustig and mooi, met zwembad and alle confort..het enige negatieve is dat men zich niet houdt aan de afspraken mbt the ontbijt,, indien je kan ontbijten tot 10 uur in de morgen dan kan je om 09.45 uur je ontbijt niet meer nuttigen want ze plaatsen de klok vooruit... je komt gegarandeert te laat....buiten dit was het voor de rest zeer aangenaam verblijven,,, maar eten doe je daar best niet,,, gelukkig heb je veel restaurants aan het strand
Rapporteer deze beoordeling
Johan A. Groepen Netherlands, 2 juni 2011
Goed hotel met een zeer vriendelijke staf.

Ruime kamers en schoon. Dicht bij het strand. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
9,7
Wij zijn 8 dagen in het Harmony hotel gewwest en ons verblijf daar was erg aangenaam. Riume comfortable kamers en met uitzicht op de tuin en zwembad. Het ligt net op loopafstand achter Alona beach met al zijn gezellige bars en resterants. Goed ontbijt dat zonder meerkosten word aangepast. Redelijke prijzen voor drankjes en eten.
Restaurant tip: Probeer eens 1 van de vele resterantjes dicht bij het hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Tzu C. Groepen Taiwan, 2 januari 2016
Good location

Good location nearby Alona beach
6
Good location nearby Alona beach and the street for dinner. but the cleaning of room should be improved more.
Rapporteer deze beoordeling
Jello M. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 2 januari 2016
We got what we paid for :)

delicious food, friendly and efficient staff, quiet location
7,3
The wifi was fast depending on the location you are in the hotel area. Pool was clean. Although they have a few staff on duty, they were very efficient with their job. The only concern we have with our stay are our rooms' dusty floors and the unpleasant smell in the bathrooms.
Rapporteer deze beoordeling
Diarmuid O. Gezinnen met jonge kinderen Ireland, 21 oktober 2015
Great hotel to chill out in

Location, Pool/Bar setup, Staff
9
Rapporteer deze beoordeling
Ralph L. (Echt)paren Philippines, 21 september 2015
pleasant stay

clean, friendly staff, comfortable
9,7
Very relaxing stay. Value for money
Rapporteer deze beoordeling
Lynn Z. (Echt)paren China, 7 september 2015
Nice service with ants too many for tropic weather

Service.
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Simon W. (Echt)paren United Kingdom, 30 augustus 2015
Great Stay... Great Staff

The staff were friendly and very helpful, the pool area is brilliant, the rooms and clean and comfortable
10
Our stay was excellent, the staff were warm and welcoming and very helpful. The breakfast was good value for money. The room has good AC and and nice sized balcony, the location is good, it is away from the hussle of the town but close enough to walk. The pool size is brilliant, clean and well looked after. The hotel surroundings are green and relaxing. It is worth the money and we would stay there again. The staff helped with all our needs.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Harmony Hotel Panglao IslandHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - RestaurantHarmony Hotel Panglao Island - Eten en drinkenHarmony Hotel Panglao Island - Eten en drinkenHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - RestaurantHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - ReceptieHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - ZwembadHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - ZwembadHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - RestaurantHarmony Hotel Panglao Island - FaciliteitenHarmony Hotel Panglao Island - ZwembadHarmony Hotel Panglao Island - FaciliteitenHarmony Hotel Panglao Island - RestaurantHarmony Hotel Panglao Island - RestaurantHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - LobbyHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - ZwembadHarmony Hotel Panglao Island - LobbyHarmony Hotel Panglao Island - ZwembadHarmony Hotel Panglao Island - RestaurantHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - ZwembadHarmony Hotel Panglao Island - Hotel exterieurHarmony Hotel Panglao Island - GastenkamerHarmony Hotel Panglao Island - GastenkamerHarmony Hotel Panglao Island - GastenkamerHarmony Hotel Panglao Island - GastenkamerHarmony Hotel Panglao Island - GastenkamerHarmony Hotel Panglao Island - Balkon/TerrasHarmony Hotel Panglao Island - Balkon/TerrasHarmony Hotel Panglao Island - BadkamerHarmony Hotel Panglao Island - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08