Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

High Point Serviced Apartment

Jl Siwalankerto 161-165, Rungkut, Surabaya, Indonesië 60236

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,0

uit 696 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
6,8
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (696)
Sorteer op:
Frans W. (Echt)paren Netherlands, 4 september 2013
Uitstekend!

Grote kamer, zwembaden en fitnessruimte
8,3
Extreem grote kamer inclusief keuken en 200 bij 220m bed! Vriendelijk personeel en in een buurt met veel universiteiten en dus voldoende barretjes, restaurants en bv een Starbucks!
Rapporteer deze beoordeling
Raymond V. Groepen Netherlands, 11 augustus 2012
Ruime kamers

Dichtbij een winkelcentrum gelegen.
5,3
Ruime kamers, goed schoon. Helaas wat onenigheid over betalingen en vertrektijden met personeel. Dit was helaas moeilijk te communiceren in het Engels met het personeel. Uiteindelijk goed opgelost, maar veel mooiste gekost. Verder is op loopafstand een klein winkelcentrum gelegen waar je's avondspits prima kunt eten. (Anti mug wel aan te te raden)
Winkel tip: Vraag een taxichauffeur om naar het grootste winkelcentrum te rijden. Je kijkt hier je ogen uit, zo groot en zoveel luxe. Prima plaats om lekker uit eten te gaan. Is onlangs in 2012 geopend.
Rapporteer deze beoordeling
Mariette K. (Echt)paren Netherlands, 13 juni 2012
prima hotel voor overnachting bij vliegveld

ruime kamer, dicht bij vliegveld en bevat een reisbureau in het gebouw, waar je nog een vlucht kan boeken o.i.d.
6,7
Het was even zoeken naar dit hotel en de begroeting was ook niet helemaal zoals we gewend waren van de luxe resorts in Indonesie. Maar je betaalt dan ook maar 25 euro per nacht hiervoor. De foodcourt was 1 grote deceptie, gelukkig staat een huizenblok verder hotel the square, waar in elk geval veel meer keus is en je nog enigzins iets kan eten. Ik zou alleen naar dit hotel gaan als je net als wij een vlucht de volgende ochtend hebt waarvoor je voor 6 uur weer moet vertrekken. De kamer was verder prima, ruim en schoon en fijn bed.
Restaurant tip: Als je niet veel tijd hebt om de stad in te gaan, ben je gebonden aan eten in de buurt. De foodcourt in dit hotel/appartement gebouw is helemaal niks. Ga in plaats daarvan naar de foodcourt van the Square.
Rapporteer deze beoordeling
Smc V. (Echt)paren Netherlands, 2 mei 2012
Ruime kamer, 2 zwembaden, mooi uitzicht.

kamer, service, uutzicht
7,3
Heerlijk grote kamer en dito bed. In het complex ,kun een aantal eenvoudige eettentjes te vinden en een mall om de hoek. Jammer van de ligging en dat er geen ontbijt bij zit, anders was dit een top hotel. Op de begane grond bevind zich nog een tour bureau, die ons prima hebben geholpen met een ticket naar Bali ed.
Rapporteer deze beoordeling
Gerben B. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
Redelijk dichtbij vliegveld, mooi zwembad

Vriendelijke medewerkers, fantastisch bed en goede douche.
6,7
De ligging van hotel is prima als je op doorreis bent, dicht bij het vliegveld en busstation. Erg vriendelijk personeel met een goede ontvangst. Een nadeel is het internet, dat werkt alleen in de lobby. Er zijn twee zwembaden waar je goed kunt zwemmen. Het foodcourt is ok maar niet geweldig. Ik zou adviseren om op een zo hoog mogelijke verdieping te verblijven om geluidsoverlast te voorkomen.
Rapporteer deze beoordeling
Hendy B. Individuele reizigers Indonesia, 19 april 2016
Everything is good
6,7
Good
Rapporteer deze beoordeling
Nurul R. Zakelijke reizigers Malaysia, 17 april 2016
Not bad
5,3
Not bad
Rapporteer deze beoordeling
Yohanes D. (Echt)paren Indonesia, 8 april 2016
good service
6,7
good service
Rapporteer deze beoordeling
Raka W. Zakelijke reizigers Indonesia, 27 maart 2016
Can't be considered as hotel!

Spacious Room, Large bed, Kitchen provided
5,3
This is a bad hotel for us as a bussiness traveller. We stayed here for a week and it couldve been worse. When I came to have early check in the reception told us that it is unable to provide me early check in, then i asked them whether i could be given extra charge to do that and they agreed, but the staffs were really unhelpfull they do the check in process so long. Moreover when i entered the room, the wall is dusty and broken, the bed linen was dirty so I called the housekeeping to change it, air conditioner didnt work well and make tge room hot, trashes in the balcony were something unpleasant, the bathroom is old, shower sometimes sprouted too hot watter accidentally, the phone was not working so I should go downstairs if I need something. this freakin hotel cannot be considered a 3 star hotel!!
Rapporteer deze beoordeling
Vincentius I. Zakelijke reizigers Indonesia, 15 februari 2016
bad
1,3
Bad staff and service
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
High Point Serviced Apartment SurabayaHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Koffiehuis/CaféHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Koffiehuis/CaféHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - ReceptieHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FitnessruimteHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FitnessruimteHigh Point Serviced Apartment Surabaya - ZwembadHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - OmgevingHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - ZwembadHigh Point Serviced Apartment Surabaya - LobbyHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel exterieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FaciliteitenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FitnessruimteHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel exterieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FaciliteitenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FaciliteitenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KeukenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - BadkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FaciliteitenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - RestaurantHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel exterieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - VergaderruimteHigh Point Serviced Apartment Surabaya - ReceptieHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FitnessruimteHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel exterieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KeukenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel exterieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel exterieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - KeukenHigh Point Serviced Apartment Surabaya - FitnessruimteHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Surabaya - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05