of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

High Point Serviced Apartment

Jl Siwalankerto 162-165, Rungkut, Soerabaja, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

High Point Serviced Apartment Soerabaja - Gastenkamer High Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieur High Point Serviced Apartment Soerabaja - Gastenkamer High Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieur High Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieur High Point Serviced Apartment Soerabaja - Koffiehuis/Café High Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieur High Point Serviced Apartment Soerabaja - Receptie High Point Serviced Apartment Soerabaja - Faciliteiten High Point Serviced Apartment Soerabaja - Fitnessruimte High Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieur High Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieur High Point Serviced Apartment Soerabaja - Fitnessruimte High Point Serviced Apartment Soerabaja - Zwembad
Gebied: Rungkut Aantal kamers: 48

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 674 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,0
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (674)
Sorteer op:
Frans W. (Echt)paren Netherlands, 4 september 2013
Uitstekend!

Grote kamer, zwembaden en fitnessruimte
8,3
Extreem grote kamer inclusief keuken en 200 bij 220m bed! Vriendelijk personeel en in een buurt met veel universiteiten en dus voldoende barretjes, restaurants en bv een Starbucks!
Raymond V. Groepen Netherlands, 11 augustus 2012
Ruime kamers

Dichtbij een winkelcentrum gelegen.
5,3
Ruime kamers, goed schoon. Helaas wat onenigheid over betalingen en vertrektijden met personeel. Dit was helaas moeilijk te communiceren in het Engels met het personeel. Uiteindelijk goed opgelost, maar veel mooiste gekost. Verder is op loopafstand een klein winkelcentrum gelegen waar je's avondspits prima kunt eten. (Anti mug wel aan te te raden)
Winkel tip: Vraag een taxichauffeur om naar het grootste winkelcentrum te rijden. Je kijkt hier je ogen uit, zo groot en zoveel luxe. Prima plaats om lekker uit eten te gaan. Is onlangs in 2012 geopend.
Mariette K. (Echt)paren Netherlands, 13 juni 2012
prima hotel voor overnachting bij vliegveld

ruime kamer, dicht bij vliegveld en bevat een reisbureau in het gebouw, waar je nog een vlucht kan boeken o.i.d.
6,7
Het was even zoeken naar dit hotel en de begroeting was ook niet helemaal zoals we gewend waren van de luxe resorts in Indonesie. Maar je betaalt dan ook maar 25 euro per nacht hiervoor. De foodcourt was 1 grote deceptie, gelukkig staat een huizenblok verder hotel the square, waar in elk geval veel meer keus is en je nog enigzins iets kan eten. Ik zou alleen naar dit hotel gaan als je net als wij een vlucht de volgende ochtend hebt waarvoor je voor 6 uur weer moet vertrekken. De kamer was verder prima, ruim en schoon en fijn bed.
Restaurant tip: Als je niet veel tijd hebt om de stad in te gaan, ben je gebonden aan eten in de buurt. De foodcourt in dit hotel/appartement gebouw is helemaal niks. Ga in plaats daarvan naar de foodcourt van the Square.
Smc V. (Echt)paren Netherlands, 2 mei 2012
Ruime kamer, 2 zwembaden, mooi uitzicht.

kamer, service, uutzicht
7,3
Heerlijk grote kamer en dito bed. In het complex ,kun een aantal eenvoudige eettentjes te vinden en een mall om de hoek. Jammer van de ligging en dat er geen ontbijt bij zit, anders was dit een top hotel. Op de begane grond bevind zich nog een tour bureau, die ons prima hebben geholpen met een ticket naar Bali ed.
Gerben B. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
Redelijk dichtbij vliegveld, mooi zwembad

Vriendelijke medewerkers, fantastisch bed en goede douche.
6,7
De ligging van hotel is prima als je op doorreis bent, dicht bij het vliegveld en busstation. Erg vriendelijk personeel met een goede ontvangst. Een nadeel is het internet, dat werkt alleen in de lobby. Er zijn twee zwembaden waar je goed kunt zwemmen. Het foodcourt is ok maar niet geweldig. Ik zou adviseren om op een zo hoog mogelijke verdieping te verblijven om geluidsoverlast te voorkomen.
Erika A. (Echt)paren Indonesia, 8 oktober 2014
Cheap apartment, near campus

Best city view, cheap hotel, comfort to stay
8
Good place with good city view, good swimming pool, cheap price, near campus of Petra, near campus of ATKP
Erni N. Zakelijke reizigers Indonesia, 28 september 2014
when you looking for budget hotel in Surabaya

clean, large room, taxi 24 hour
7,7
it's always nice to stay there
Sucipto A. (Echt)paren Indonesia, 26 september 2014
Nice Serviced Apartment for Business Traveller

Location Close to University, Easy Access to Airport and Price
8
Erwyn H. (Echt)paren Indonesia, 18 september 2014
High Point Serviced Apartment

Bad
7
1 night
Ririen H. Zakelijke reizigers Indonesia, 14 september 2014
breakfast bad because only 1menu

large room with kitchen and conmfort bed
6
Good enough

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

High Point Serviced Apartment SoerabajaHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - GastenkamerHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - Koffiehuis/CaféHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - ReceptieHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - FaciliteitenHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - FitnessruimteHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - Hotel interieurHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - FitnessruimteHigh Point Serviced Apartment Soerabaja - Zwembad

Beoordelingen door klanten - High Point Serviced Apartment, Soerabaja

AS-AGWEB-3A08