Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hilton Dubai Jumeirah Resort

The Walk, Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 2431

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 165 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,1
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (165)
Sorteer op:
Jacob T. Zakelijke reizigers Netherlands, 26 juni 2015
Optimaal

Locatie, view, FR
9,3
Jan W. (Echt)paren Netherlands, 15 januari 2013
Toplocatie en uitstekende faciliteiten

Direct aan boulevard de walk en fijn privestrand
8
Kamers zijn netjes en verzorgd. Ontbijt was bij ons niet inbegrepen maar dat was ook niet nodig gezien de vele restaurantjes in de buurt.
Mark V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 oktober 2012
Goede prijs kwaliteit verhouding, perfecte locatie

Locatie, direct aan strand met alle faciliteiten
7,7
Prima bediening, goede kamers, alles up to standard.
Raphael P. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 30 juni 2012
Heerlijk luxe

Aan het strand, schaduwrijke tuin, aan the walk
7,3
Wij verbleven hier als tussenstop voor Sri Lanka. Wij hadden het hotel gevraagd om ons op te pikken van het vliegveld vanwege een late check inn, dit is niet perse nodig en ook wat duurder dan gewoon een taxi vanuit het vliegveld nemen. Het hotel zelf valt wat in het niet als je door Dubai rijdt, hier staan nog grotere, duurdere hotels maar voor ons voldeed het prima. Aan de walk kun je prima ontbijten en 's avonds eten. Kamers groot genoeg, wel een klein zwembad voor de hotelcpaciteit qua gasten. Privé strand en fijne schaduwrijke tuin aanwezig.
Johan R. (Echt)paren Belgium, 22 maart 2012
Extra luxueus hotel

Goede ligging
10
Heel luxueus hotel waar je bedient wordt van bij aankomst tot vertek . Personeel allemaal met de glimlach ; alhoewel dit allemaal wel voor mij een beetje te militaristisch overkomt . Bij aankomst zie het al dat dit van een heel hoog niveau is ook al aan het soort auto's dat op de parking staat .
Hotel kenmerken tip: Hotel is nu vandaag het laagste gebouw in Jumeirah . Ligt aan het strand en daarachter allemaal hoogbouw .
Johanna N. Gezinnen met jonge kinderen Finland, 27 januari 2016
Great Family hotel
5,7
Best place to spend your holiday with small kids. Kids room at 3rd floor with lovely nanny. We will miss her! Playground at the beach. Even small pool for children. Service at the hotel restaurants was surprisingly low compared to the service we received outside the hotel.
Abdullah A. Individuele reizigers Saudi Arabia, 28 oktober 2015
Great location private beach nice view

Private beach friendly staff in room service great location in middle of jbr
7
I was booking room with no sea view but give my rome next to paradise kids I informed the hotel and good response immediately changed my room the worst thing in this hotel alot of children in swimming pool and privet beach makeing noise while the adults needs quite
Mogamat S. (Echt)paren South Africa, 22 september 2015
Holiday with limited shoddy Wifi

Location, location, pool deck
8,3
Good, poor wifi arrangement - this will probably affect my choice of a repeat stay at the hotel negatively. Also, no rugby World Cup games broadcast in the rooms. Poor show
Mahy N. Groepen United Arab Emirates, 22 augustus 2015
Staff not professional

Location, private beach
4,3
Staff during check in were not professional - front office and guest relations. Mahmoud at the front desk was helpful.
John S. (Echt)paren Australia, 27 juli 2015
Disappointed, remember to check your bill.

Rooms nice, staff pleasant,
6
Upgrade caused confusion wish we had not bothered, expensive mistake. Many small issues where improvements could be made, asked 3 times for an item (films) to be removed from our bill, told it was, but the items were still there when we checked out. Lots of other irritating problems, luggage missing for several hours, poor communication, being woken up for room to be cleaned, minor stuff, but not what we expect at the Hilton, nothing major just little things.
1 - 5 van 5 beoordelingen
Hilton Dubai Jumeirah Resort DubaiHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - VergaderruimteHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - VergaderruimteHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - ZwembadHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - VergaderruimteHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - VergaderruimteHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Hotel interieurHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - SuiteHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - BalzaalHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - RestaurantHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - SuiteHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Hotel interieurHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Hotel exterieurHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Hotel exterieurHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - RestaurantHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - RestaurantHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - RestaurantHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - RestaurantHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - RestaurantHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Recreatie-faciliteitenHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - SpaHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Hotel exterieurHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Executive Lounge


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A05