of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hilton Dubai Jumeirah Resort

Jumeirah Beach Road, Jumeirah strand Residence JBR, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 2431 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Gastenkamer Hilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Strand Hilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Gastenkamer Hilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Gastenkamer Hilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Gastenkamer
Gebied: Jumeirah strand Residence JBR Aantal kamers: 389

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,4

uit 142 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
9,1
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (142)
Sorteer op:
Jan W. (Echt)paren Netherlands, 15 januari 2013
Toplocatie en uitstekende faciliteiten

Direct aan boulevard de walk en fijn privestrand
8
Kamers zijn netjes en verzorgd. Ontbijt was bij ons niet inbegrepen maar dat was ook niet nodig gezien de vele restaurantjes in de buurt.
Mark V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 oktober 2012
Goede prijs kwaliteit verhouding, perfecte locatie

Locatie, direct aan strand met alle faciliteiten
7,7
Prima bediening, goede kamers, alles up to standard.
Raphael P. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 30 juni 2012
Heerlijk luxe

Aan het strand, schaduwrijke tuin, aan the walk
7,3
Wij verbleven hier als tussenstop voor Sri Lanka. Wij hadden het hotel gevraagd om ons op te pikken van het vliegveld vanwege een late check inn, dit is niet perse nodig en ook wat duurder dan gewoon een taxi vanuit het vliegveld nemen. Het hotel zelf valt wat in het niet als je door Dubai rijdt, hier staan nog grotere, duurdere hotels maar voor ons voldeed het prima. Aan de walk kun je prima ontbijten en 's avonds eten. Kamers groot genoeg, wel een klein zwembad voor de hotelcpaciteit qua gasten. Privé strand en fijne schaduwrijke tuin aanwezig.
Johan R. (Echt)paren Belgium, 22 maart 2012
Extra luxueus hotel

Goede ligging
10
Heel luxueus hotel waar je bedient wordt van bij aankomst tot vertek . Personeel allemaal met de glimlach ; alhoewel dit allemaal wel voor mij een beetje te militaristisch overkomt . Bij aankomst zie het al dat dit van een heel hoog niveau is ook al aan het soort auto's dat op de parking staat .
Hotel kenmerken tip: Hotel is nu vandaag het laagste gebouw in Jumeirah . Ligt aan het strand en daarachter allemaal hoogbouw .
Wissam E. (Echt)paren Lebanon, 21 februari 2015
Very good location

Location , clean , stuff
8
Soda H. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 30 december 2014
Just Okay!

Location, Cleanliness, location
7
I will choice a different hotel for my next trip.
Alaa A. Individuele reizigers Saudi Arabia, 10 oktober 2014
Hilton

Clean location and resturants
8,7
Excellent
Mahy N. (Echt)paren United Arab Emirates, 5 oktober 2014
Krish from front office was not helpful

Location and private beach
5,7
Comfortable but very slow check in
Mishal A. Individuele reizigers Kuwait, 16 augustus 2014
Perfect location nice view

Location ,, activities ,, Food
8
Everything were excellent
Steven K. Gezinnen met jonge kinderen United Kingdom, 27 juli 2014
5 Great days in Dubai

Location, staff, facilities.
9,3
Another lovely break in Dubai. The staff are very attentive and professional. Rooms are great, and the buffet breakfast as you'd expect from an international 5 Star hotel. Only minor drawback, nothing to do with the hotel, is the ongoing construction work all around Jumeirah Walk. Outside of the hotel it's a little dusty and noisy 24/7. This is a temporary matter, and the construction work is a good thing in reality.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hilton Dubai Jumeirah Resort DubaiHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - StrandHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - GastenkamerHilton Dubai Jumeirah Resort Dubai - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B02