of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hip Hotel Bangkok

111/1 Soi Niam-Utit, Dindeang, Ratchadaphisek, Bangkok, Thailand 10400 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Lobby Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Badkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Badkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer
Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteiten Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Badkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer
Gebied: Ratchadaphisek Aantal kamers: 175

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 1945 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
7,9
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (1945)
Sorteer op:
Gerry T. (Echt)paren Belgium, 27 februari 2011
mooi hotel met prima ligging

uitgebreid ontbijtbuffet + ligging
8,3
leuk hotel dat vlakbij de metro ligt (300m van Huay kwang). Nette en prima onderhouden kamers. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding!!
Johan P. (Echt)paren Belgium, 18 januari 2011
perfecte kamers

luxe kamers voor lage prijs
9,3
beste hotel in bangkok dat ik al gehad heb,prijs kwaliteit,jammer dat er geen zwembad was ,voor de rest zeer goede kamers en stil
Tip: goede ligging
Roshan S. Groepen Netherlands, 5 oktober 2010
goed

hippe inrichting, strak design, vriendelijk personeel
6,7
aankomst na lange reis vanuit Nederland was prettig. Schoon, makkelijk ingechecked, etcetera. Maar toen we wat wilden gaan doen, bleek het toch allemaal wat verder van alles vandaan te liggen. Ik was met 2 vriendinnen met de rugzak aan het reizen (backpacken met iets meer budget) en wij vonden dat het hotel erg ver van alles vandaan ligt. Voor een drie-pp-kamer kregen we een soort stretcher als extra bed, en - net als in ieder ander hotel - moesten we o extra koffie ed vragen.
Hotel kenmerken tip: strakke inrichting
Nicholas H. Groepen Singapore, 20 juli 2014
Ok

Cheap
6
Ok and affordable location convenient :)))))))))))))
Li L. (Echt)paren Singapore, 17 juli 2014
Value for money

The room is clean,near the night market and mrt
6,7
I been staying in this hotel for more than 10 times,its like a home to me at bkk..i feel comfortable staying there and will always stay there whenever i go bkk unless the rate increase
Melvin T. Individuele reizigers Singapore, 12 juli 2014
Good Location

Value for money and ideally located for nearby nightlife
8,7
Excellent
Shean L. Zakelijke reizigers Singapore, 10 juli 2014
Value for money hotel

Locatoin, value for money, big spacious room
7,7
Tan B. Individuele reizigers Singapore, 9 juli 2014
ok

comfort, clean and staff friendly
7,3
Jimmy S. Individuele reizigers Singapore, 7 juli 2014
good and affordable hotel

spacious, clean, affordable
7
overall a good experience hotel with that rate. A little upset as the hotel don provide free wifi service.
Kah C. Groepen Malaysia, 2 juli 2014
Good and nice hotel

Clean rooms n lovely design
9,7
I believe this I the best budget hotel I ever stay in Bangkok.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hip Hotel Bangkok BangkokHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - LobbyHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteitenHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteitenHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - Hotel exterieurHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - LobbyHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - Hotel interieurHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - Hotel interieurHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - Vergaderruimte


AS-AGWEB-3A07