Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hip Hotel Bangkok

111/1 Soi Niam-Utit, Dindeang, Ratchadaphisek, Bangkok, Thailand 10400 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Lobby Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Badkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Badkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant
Hip Hotel Bangkok Bangkok - Faciliteiten Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Badkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer Hip Hotel Bangkok Bangkok - Vergaderruimte Hip Hotel Bangkok Bangkok - Gastenkamer
Gebied: Ratchadaphisek Aantal kamers: 175

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,9
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (2093)
Sorteer op:
Gerry T. (Echt)paren Belgium, 27 februari 2011
mooi hotel met prima ligging

uitgebreid ontbijtbuffet + ligging
8,3
leuk hotel dat vlakbij de metro ligt (300m van Huay kwang). Nette en prima onderhouden kamers. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding!!
Johan P. (Echt)paren Belgium, 18 januari 2011
perfecte kamers

luxe kamers voor lage prijs
9,3
beste hotel in bangkok dat ik al gehad heb,prijs kwaliteit,jammer dat er geen zwembad was ,voor de rest zeer goede kamers en stil
Tip: goede ligging
Roshan S. Groepen Netherlands, 5 oktober 2010
goed

hippe inrichting, strak design, vriendelijk personeel
6,7
aankomst na lange reis vanuit Nederland was prettig. Schoon, makkelijk ingechecked, etcetera. Maar toen we wat wilden gaan doen, bleek het toch allemaal wat verder van alles vandaan te liggen. Ik was met 2 vriendinnen met de rugzak aan het reizen (backpacken met iets meer budget) en wij vonden dat het hotel erg ver van alles vandaan ligt. Voor een drie-pp-kamer kregen we een soort stretcher als extra bed, en - net als in ieder ander hotel - moesten we o extra koffie ed vragen.
Hotel kenmerken tip: strakke inrichting
Kim H. (Echt)paren Malaysia, 23 juni 2015
Convenient location.

Walking distance to MRT and Esplanade night market. Many maasage outlets to relax. Near to a famous and superb crab restaurant. The hotel breakfast is dull.
7
Satisfied and recommendable.
Shee L. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 24 mei 2015
the rooms is so dirty, it is full of bugs.

nothing.
2
I book the rooms is not what I wanted. I checked with the staffs, And the room is full of dirty bugs, cockroach and rat running above Inside our ceiling. I will not stay here for my next trip to Bangkok.
Hui H. Individuele reizigers Singapore, 10 mei 2015
value

the staff is very nice all of them
9,7
Chan C. Zakelijke reizigers Hong Kong, 4 mei 2015
Room looked much older than the photos...

price, price, price
4,3
Kian S. Individuele reizigers Malaysia, 20 april 2015
Such a good hotel

Convenient, Nice and Clean
8
Mark O. Individuele reizigers Australia, 5 april 2015
nice basic hotel

not far from huai kwang station which made it reasonably convenient
7,7
Comfortable stay, but far from a lot of things (huai kwang)
Kwok X. (Echt)paren Singapore, 31 maart 2015
Location and worth the money

Cleaniness Staff efficiency Location
8
Been a frequent guest of this hotel. Got a free upgrade to spa room recently, what w nice gesture. Definitely will continue staying there !

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hip Hotel Bangkok BangkokHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - LobbyHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteitenHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteitenHip Hotel Bangkok Bangkok - BadkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - Hotel exterieurHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - LobbyHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - Hotel interieurHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - Hotel interieurHip Hotel Bangkok Bangkok - GastenkamerHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - VergaderruimteHip Hotel Bangkok Bangkok - Vergaderruimte


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

SG-AGWEB-6C02