Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hof Gorei Beach Resort

Adecor, Kaputian, Island Garden City of Samal, Samal District - Samal Island, Davao City, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 392 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,8
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (392)
Sorteer op:
Petrus R. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2015
Unieke ervaring

Prachtige ligging, rustig, persoonlijke service
8,7
Transport naar het resort per eigen ferry service was perfect geregeld. Na aankomst opgewacht door persoonlijke butler die gehele verbijf voor hapje en drankje zorgde. Eten kom op elke gewenste lokatie, bij hut, kantoor, bar, strand, op de pier, we mochten altijd zelf kiezen. Het is echter geen lokatie voor mensen die slecht ter been zijn omdat van strand naar hoogste hut een flinke klim is. Prijzen voor eten en drinken liggen wat aan de hoge kant. Zeker een lokatie voor romantisch verblijf samen en van alle gemakken voorzien.
Rapporteer deze beoordeling
Richard K. (Echt)paren Netherlands, 14 november 2013
Knus en romantisch

Knus, romantisch, relaxed
9,3
Super! Samen met een goede vriend een hut gedeeld. Bijzondere locatie. Heel rustig en toch mooi (in de avonduren niks te doen). Prima uitstap voor een nacht uit de stad Davao.
Rapporteer deze beoordeling
Rein H. (Echt)paren Netherlands, 11 juli 2011
Nice beach resort with good staff

Rustig gelegen aan een mooi strand
9
voor de tweede keer naar hof gorei beach resort op samal island davao. de eerste keer was zo goed bevallen dat we er een tweede korte vakantie aan waagden. ook dit keer goed bevallen. het personeel is heel vriendelijk en erg behulpzaam. je hebt hier een persoonlijke "butler" die alles voor je regelt. we hebben een eiland hoopen tour gedaan en de "butler" ging uiteraard mee om de uiters goed verzorgde lunch te serveren. zelfs ging hij mee snorkelen om de mooie plekjes te laten zien. we hebben speciaal verzocht voor de jongeman, omdat hij ons de eerste keer heel goed verzorgd had. de eigenaresse is ook een heel vriendelijke vrouw, waar we leuke gesprekken mee gevoerd hebben. al met al de tweede keer hof gorei is ons heel goed bevallen.
Sightseeing/attracties tip: huur een motorfiets van hof gorei en maak een tour over het eiland
Rapporteer deze beoordeling
Kristine J. (Echt)paren Philippines, 22 mei 2016
weekend getaway
5,3
We had a nice and peaceful stay here.we were able to unwind and relax in this perfect place.thanks to their accommodating staff who helped us with all the things we needed.
Rapporteer deze beoordeling
Mark D. (Echt)paren United Kingdom, 19 april 2016
We will be back
6,3
Beautiful hotel. Nice and helpful staff
Rapporteer deze beoordeling
Dachel N. (Echt)paren Philippines, 17 april 2016
Great Food and Staff
5,7
If you are so stressed, Hof Gorei is the best place. You can really relax here. The place is so peaceful. Their staff are very accommodating. We are travelling as couple for our anniversary and lucky we are at the right place. We enjoyed our romantic dinner date at the beach. One unique thing at HOf Gorei is that we have our personal staff that will help us everything that we need at Hof Gorei. Pets here are allowed too. All in all we like the service of Hof Gorei
Rapporteer deze beoordeling
Matthias L. (Echt)paren Germany, 12 april 2016
good location
5
its a little expensive the rate for the motocycle rent its crazy
Rapporteer deze beoordeling
Julie A. Individuele reizigers Philippines, 11 april 2016
Very nice place but needs maintenance
5,3
The location is nice, beach is good and the staff are super friendly but the pool was not cleaned, the restrooms are bit rusty and the veranda where we stayed was full of dried leaves and bird droppings... If you hate stairs or climbing up, this place is not for you because before you reach your room, you have to climb 40-70 steps and before you reach the jacuzzi, you have to go up 240 steps!
Rapporteer deze beoordeling
Marley W. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 21 maart 2016
Great Stay
6,3
Had a nice time there. Great if you just want to be away from the city buzz and looking for a nice quiet place to be. The beach is fine but the sea is too rocky. Mosquito haters, please bring your repellents. Food is great and the price is good. Staff are friendly and so is the lady boss. Unfortunate thing is electricity was lost due to some underwater cable issue. Aircon had to be switched off during most parts of the day and night. Other than that, I would love to stay there again if I want to get away from the city. P.s. phone reception & 3G is bad there.... Wireless is available only near the bar but unfortunately it is also slow and full of my dear mosquitoes. =)
Rapporteer deze beoordeling
Clint A. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 28 februari 2016
Expensive for its class...
2,7
Accessibility via land is very awful... Very nice and accomodating staff...
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Hof Gorei Beach Resort Davao CityHof Gorei Beach Resort Davao City - EntreeHof Gorei Beach Resort Davao City - ZwembadHof Gorei Beach Resort Davao City - ZwembadHof Gorei Beach Resort Davao City - TuinHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkon/TerrasHof Gorei Beach Resort Davao City - TuinHof Gorei Beach Resort Davao City - TuinHof Gorei Beach Resort Davao City - VergaderruimteHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkon/TerrasHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkon/TerrasHof Gorei Beach Resort Davao City - UitzichtHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkon/TerrasHof Gorei Beach Resort Davao City - UitzichtHof Gorei Beach Resort Davao City - TuinHof Gorei Beach Resort Davao City - ZwembadHof Gorei Beach Resort Davao City - Balkon/TerrasHof Gorei Beach Resort Davao City - Hotel interieurHof Gorei Beach Resort Davao City - ZwembadHof Gorei Beach Resort Davao City - ZwembadHof Gorei Beach Resort Davao City - ZwembadHof Gorei Beach Resort Davao City - UitzichtHof Gorei Beach Resort Davao City - Zwembad


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C07