Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel

Opposite Dubai Airport Terminal 3, , Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 35257 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Lobby Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Receptie Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Business Center Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 381

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 550 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,6
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (550)
Sorteer op:
Ronald M. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2015
Onmogelijk te bereiken, veel comfort

Heerlijke bedden, vrolijk en behulpzaam personeel, perfect ontbijt
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Adisa H. Groepen Netherlands, 18 december 2014
Goed

Locatie, kamercomfort, hygiene
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Frits B. (Echt)paren Netherlands, 7 maart 2014
Snel en efficient overnachtingshotel

Snelle check in-out, ontbijt, airport shuttle
7,3
Prima hotel voor een stopover in Dubai, dichtbij luchthaven.
Rapporteer deze beoordeling
Adriaan V. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 november 2013
Goed gesitueerd luchthaven hotel

Goede verbinding met luchthaven Dubai, goed buffet restaurant, schoon hotel
8
Aangenaam verblijf in een luchthaven hotel tegenover Terminal 3 in Dubai luchthaven.
Rapporteer deze beoordeling
Ilse V. Individuele reizigers Netherlands, 2 juli 2013
Fijn hotel dichtbij luchthaven.

Elk half uur shuttlebus. Metro op loopafstand, dagpas voor 16 dirham. Must see,
8,7
Verblijf is heel goed bevallen. Vervoer van en naar hotel perfect. Ontbijt is ruime keuze.
Rapporteer deze beoordeling
Regine H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 23 december 2011
Goed hotel om te overnachten

eigen taxi
8,3
We kwamen midden in de nacht aan in Dubai en moesten de volgende dag op cruise. We hebben dus maar een nacht in dit hotel verbleven. Het zag er prima uit en het personeel was vriendelijk. We mochten de kamer tot 14.00 uur houden, hetgeen wel prettig was omdat we pas om 4.00 uur in bed lagen.
Rapporteer deze beoordeling
Hans D. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 maart 2011
Prima Hotel, goede service en lokatie

goede lokatie direct bij Terminal 3
9,7
prima hotel met goede service. prefecte plek voor reizigers voor terminal 3, prijs - kwaliteit is goed. kamers van alle gemakken voorzien
Rapporteer deze beoordeling
Sm M. (Echt)paren Philippines, 29 januari 2016
There will be next check in

Near to the airport,allow u to check in earlier,the breakfast was good.
8,3
My stay was nice..location wise is very convenient.the breakfast buffet was fulfilling.the room was clean and neat.the best thing that happen,they allow me to check in earlier as 9am and allow me to have my breakfast while waiting for the room.
Rapporteer deze beoordeling
Arthur W. (Echt)paren United States of America, 15 januari 2016
Great stsy

I liked the location, food, staff performance
9,7
We really enjoyed our stay at the holiday inn. We had the dinner Buffett and thought it was very good. Our room was clean and comfortable. The stsff was friendly. My only complaint was that there was no soap or lotion in the room.
Rapporteer deze beoordeling
Erica L. Individuele reizigers Malaysia, 31 december 2015
Could have been better

Location, shuttle service and front desk service
6,3
Good, except I was requested to pay the Tourism Fee of AED10 again to the hotel, which I have paid to Agoda, together with the room rate, and other tax. Therefore,I had paid double. Nice view of the airport and the planes from my room. Shuttle service to and from the airport is not very punctual although it was mentioned in agoda that they'll come every 30min. Rooms are quite small, hardly can fit in 2 medium size bags. Breakfast was okay.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel DubaiHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieurHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - LobbyHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - ReceptieHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - VergaderruimteHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - FitnessruimteHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - GastenkamerHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Business Center Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieurHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08