of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel

Opposite Dubai Airport Terminal 3, , Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 35257 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Lobby Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Receptie Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Business Center Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 381
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 388 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,5
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (388)
Sorteer op:
Frits B. (Echt)paren Netherlands, 7 maart 2014
Snel en efficient overnachtingshotel

Snelle check in-out, ontbijt, airport shuttle
7,3
Prima hotel voor een stopover in Dubai, dichtbij luchthaven.
Adriaan V. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 november 2013
Goed gesitueerd luchthaven hotel

Goede verbinding met luchthaven Dubai, goed buffet restaurant, schoon hotel
8
Aangenaam verblijf in een luchthaven hotel tegenover Terminal 3 in Dubai luchthaven.
Ilse V. Individuele reizigers Netherlands, 2 juli 2013
Fijn hotel dichtbij luchthaven.

Elk half uur shuttlebus. Metro op loopafstand, dagpas voor 16 dirham. Must see,
8,7
Verblijf is heel goed bevallen. Vervoer van en naar hotel perfect. Ontbijt is ruime keuze.
Regine H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 23 december 2011
Goed hotel om te overnachten

eigen taxi
8,3
We kwamen midden in de nacht aan in Dubai en moesten de volgende dag op cruise. We hebben dus maar een nacht in dit hotel verbleven. Het zag er prima uit en het personeel was vriendelijk. We mochten de kamer tot 14.00 uur houden, hetgeen wel prettig was omdat we pas om 4.00 uur in bed lagen.
Hans D. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 maart 2011
Prima Hotel, goede service en lokatie

goede lokatie direct bij Terminal 3
9,7
prima hotel met goede service. prefecte plek voor reizigers voor terminal 3, prijs - kwaliteit is goed. kamers van alle gemakken voorzien
Jyoti F. Individuele reizigers Australia, 4 augustus 2014
Convenient Airport Hotel

Close to airport, free airport shuttle, buffet breakfast
6,7
This is a great hotel for longer layovers in Dubai
Kit Y. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 3 augustus 2014
value for money

price, breakfast, location
8
the hotel was good the rooms r spacious and clean the shower is good and comfy the breakfast is delicious and surplus it is very convenient to get there and it got free shuttle bus from and to the airport overall it is a good hotel and i recommend to stay at this hotel
Andries J. Individuele reizigers South Africa, 1 augustus 2014
Truly Express

Proximity to the Airport, fantastic bus shuttle service to and from hotel from airport, helpful and friendly staff
7,3
The hotel met my requirements. Food and drinks are a bit pricey but I think this is normal for Dubai. Rooms are clean and comfortable and the AC works great. Fab view of the airport and planes if you're into that kind of thing. If you need to zip in and out of Dubai quickly, I can recommend this hotel.
Kiki C. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 29 juli 2014
Near with airport & free shuttle airport tranfer

Free shuttle bus airport transfer, anything I request hotel staff will did it for me, very good service
8,3
Mary H. (Echt)paren Australia, 17 juli 2014
at airport dubai

proximity to airport terminal
6
convenient for transit stopover

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel DubaiHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieurHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - LobbyHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - ReceptieHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - VergaderruimteHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - FitnessruimteHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - GastenkamerHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - GastenkamerHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Business Center Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel, Dubai

AS-AGWEB-3C06