of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel

Opposite Dubai Airport Terminal 3, , Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 35257 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Lobby Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Receptie Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Business Center Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 381
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 452 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,5
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (452)
Sorteer op:
Adisa H. Groepen Netherlands, 18 december 2014
Goed

Locatie, kamercomfort, hygiene
8,7
Frits B. (Echt)paren Netherlands, 7 maart 2014
Snel en efficient overnachtingshotel

Snelle check in-out, ontbijt, airport shuttle
7,3
Prima hotel voor een stopover in Dubai, dichtbij luchthaven.
Adriaan V. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 november 2013
Goed gesitueerd luchthaven hotel

Goede verbinding met luchthaven Dubai, goed buffet restaurant, schoon hotel
8
Aangenaam verblijf in een luchthaven hotel tegenover Terminal 3 in Dubai luchthaven.
Ilse V. Individuele reizigers Netherlands, 2 juli 2013
Fijn hotel dichtbij luchthaven.

Elk half uur shuttlebus. Metro op loopafstand, dagpas voor 16 dirham. Must see,
8,7
Verblijf is heel goed bevallen. Vervoer van en naar hotel perfect. Ontbijt is ruime keuze.
Regine H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 23 december 2011
Goed hotel om te overnachten

eigen taxi
8,3
We kwamen midden in de nacht aan in Dubai en moesten de volgende dag op cruise. We hebben dus maar een nacht in dit hotel verbleven. Het zag er prima uit en het personeel was vriendelijk. We mochten de kamer tot 14.00 uur houden, hetgeen wel prettig was omdat we pas om 4.00 uur in bed lagen.
Hans D. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 maart 2011
Prima Hotel, goede service en lokatie

goede lokatie direct bij Terminal 3
9,7
prima hotel met goede service. prefecte plek voor reizigers voor terminal 3, prijs - kwaliteit is goed. kamers van alle gemakken voorzien
Dariusz Z. (Echt)paren Poland, 13 januari 2015
excellent

price, location, athmosfere
8
Quite good
Saifun N. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 5 januari 2015
Reasonable Hotel for Overnight Stay

Location, Breakfast, Price
7,7
We decided to stay at this hotel so as to avoid the hassle of travelling too far to the city as our flight arrived after midnight (we were travelling with a year old boy). To our dismay, a shuttle bus service/taxi was still needed despite the hotel located opposite Terminal 3. There were no signs or whatsover stating to where we need to proceed to take the shuttle bus. Thus, we had to ask around to find our way. Check-in to the hotel took about 15-20 minutes. The check-in staff was friendly and nice. Room was clean and reasonable for the money paid. Breakfast was included and the spread was included both local and international choice. The TV channel had a great variety. Wifi was not fast but still useable. In gist, a okay hotel if you are in Dubai for a layover.
Gunaratne D. Gezinnen met oudere kinderen Sri Lanka, 5 januari 2015
Lovely and pleasent stay

Room, Shuttle service, Value of money
9
It was a great stay
Jeremy S. Individuele reizigers Australia, 29 december 2014
convenient hotel close to airport

close to airport, complimentary shuttle, complimentary breakfast
8,7
Even though hotel is very near the airport, i didn't hear any aircraft noise. The complimentary shuttle is really great, although they should put better signage at the airport to say where they will pick up passengers.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel DubaiHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieurHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - LobbyHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - ReceptieHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - VergaderruimteHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - FitnessruimteHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - GastenkamerHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Business Center Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - RestaurantHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieurHoliday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel, Dubai

AS-AGWEB-3B08