of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel

Opposite Dubai Airport Terminal 3, , Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 35257 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Lobby Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Receptie Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Vergaderruimte Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Fitnessruimte Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Business Center Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Restaurant Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Hotel exterieur Holiday Inn Express Dubai Airport Hotel Dubai - Gastenkamer
Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 381
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 482 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,5
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (482)
Sorteer op:
Adisa H. Groepen Netherlands, 18 december 2014
Goed

Locatie, kamercomfort, hygiene
8,7
Frits B. (Echt)paren Netherlands, 7 maart 2014
Snel en efficient overnachtingshotel

Snelle check in-out, ontbijt, airport shuttle
7,3
Prima hotel voor een stopover in Dubai, dichtbij luchthaven.
Adriaan V. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 november 2013
Goed gesitueerd luchthaven hotel

Goede verbinding met luchthaven Dubai, goed buffet restaurant, schoon hotel
8
Aangenaam verblijf in een luchthaven hotel tegenover Terminal 3 in Dubai luchthaven.
Ilse V. Individuele reizigers Netherlands, 2 juli 2013
Fijn hotel dichtbij luchthaven.

Elk half uur shuttlebus. Metro op loopafstand, dagpas voor 16 dirham. Must see,
8,7
Verblijf is heel goed bevallen. Vervoer van en naar hotel perfect. Ontbijt is ruime keuze.
Regine H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 23 december 2011
Goed hotel om te overnachten

eigen taxi
8,3
We kwamen midden in de nacht aan in Dubai en moesten de volgende dag op cruise. We hebben dus maar een nacht in dit hotel verbleven. Het zag er prima uit en het personeel was vriendelijk. We mochten de kamer tot 14.00 uur houden, hetgeen wel prettig was omdat we pas om 4.00 uur in bed lagen.
Hans D. Zakelijke reizigers Netherlands, 28 maart 2011
Prima Hotel, goede service en lokatie

goede lokatie direct bij Terminal 3
9,7
prima hotel met goede service. prefecte plek voor reizigers voor terminal 3, prijs - kwaliteit is goed. kamers van alle gemakken voorzien
Emily E. (Echt)paren New Zealand, 24 april 2015
Great value for money

Airport shuttle, helpful staff, nice rooms
7,7
The hotel is opposite terminal 3 so it was a 5-minute drive in the shuttle to get there, check in was quick and easy and we were showered and in bed in no time. It definitely made our travels much easier!
John D. Individuele reizigers United Kingdom, 20 april 2015
John D . Overnight stay

The service, the cleanliness of the hotel, and the comfort of the beds
9,7
I was only in the hotel for one night, my stay was very pleasant, the service from me stepping out my taxi until I left and got my taxi in the morning was very good.
Nimalaraj R. (Echt)paren United Kingdom, 17 april 2015
good stay

close to airport
9,7
Tong J. Zakelijke reizigers Singapore, 13 april 2015
Near to airport

Near to airport
6,7
Overall ok for a overnight sleep

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!


AS-AGWEB-3C06