Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, Cebu City, Filipijnen 6000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 1536 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,5
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
6,0
Alle beoordelingen (1536)
Sorteer op:
Pascal D. (Echt)paren Belgium, 19 juli 2015
Zeer goed

Ligging, proper,personeel
7,7
Leuk
Rapporteer deze beoordeling
Bert C. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 2 januari 2015
Goed hotel, zeer slecht restaurant!

kamer/zwembad/rustig
6
Het Holiday Spa hotel is in vergelijking met andere hotels in deze prijsklasse een prima keuze. Ruime kamers met alle voorzieningen. Een bescheiden tuin met een groot zwembad, dus ook prima voor kinderen. Het restaurant echter (andere eigenaar) is zeer slecht! Wij gaan niet eens naar het ontbijt (200 php). De menukaart is beperkt en het eten is echt slecht. Daarnaast is de capaciteit van de keuken zeer beperkt. Er is meestal 1 kok. Dit betekent dat zelfs bij een matige bezetting van het restaurant, de wachttijd snel meer dan een uur is! Verder wordt het terras met meubilair slecht schoon gehouden. Kortom: hotelkamers prima, groot zwembad, maar de rest is slecht.
Rapporteer deze beoordeling
Anna R. Zakelijke reizigers Philippines, 10 september 2014
Top hotel tegen een prima prijs!

prijs, service ,eten
10
Qua ligging meer dan TOP! prima service buitengewoon vriendelijke bedieing en heel beleefd. Niets is teveel gevraagd. Mooie sport accomodaties IN het hotel tot zlef een jogging trail op het dak van het hotel Suana ,massage enz voor een belachelijke lage prijs! ontbijt was ruim voldoende ,snel,warm en prima mogelijkheden om van te kiezen .kamer SUPER JUMBO bedden zeker 250x 250 cm !!!!
Rapporteer deze beoordeling
Pascal D. Individuele reizigers Belgium, 30 april 2013
zeer deftig hotel

kamers ,bedden, en zwembad
9,3
een zekere aanrader voor iedereen !! zeer leuk hotel vriendelijk personeel en behulpzaam. zou er zeker terug gaan logeren
Rapporteer deze beoordeling
Pascal D. (Echt)paren Belgium, 28 december 2012
leuk hotel

zwembad ,kamers en personeel
9,3
zeer vriendelijke staff,mooie kamers prijs kwaliteit zeer goed !! leuk verblijf dicht bij mango en ayala shopping mall,
Rapporteer deze beoordeling
Pascal D. Individuele reizigers Belgium, 22 december 2012
mooi en net hotel

de kamers,staff,en faciliteiten
9
zeer leuk verblijf,zoals gezegd mooie kamers,proper ! dicht bij centrum ideaal hotel om te verblijven. een echte aanrader
Rapporteer deze beoordeling
Myla M. Zakelijke reizigers Philippines, 7 februari 2016
Two Nights of Comfort

Its away from the noise pollution, warm housekeepers (including OJTs), amenities (salon, spa & pool)
7,3
My daughter and I stayed for two nights during my trainings. I felt secured and safe to leave my daughter in the mornings and one evening because I had the 9-5 training in Waterfront Hotel plus a night of fellowship. Though the place has no nearby convenience store and not in the main road for easy taxi access its OK. But what I am sad about is there is no Wi-fi connection at all. Well, I did not have the time to ask but thinking now, if there is they will advise us on the username and password to use as soon as we check-in. Over all, since I did not expect too much because its a 3 star accommodation I am overwhelmed of the fact that I did not need to go out and look for a salon to fix my hair and make-up (with reasonable price) for my cocktail party and I had my 30 mins morning exercise in the pool (I wonder, why NO lifeguard around the pool area) and served with my (cold) plated breakfast. This summarizes my GOOD experience in staying in Holiday Spa Hotel. Looking forward for improvement on my next visit in Cebu.
Rapporteer deze beoordeling
Donald U. (Echt)paren Canada, 4 februari 2016
Great Staff

Pool, Gym. Staff
8,7
I hope they filter the pool regularly and try to make sure the water does not become to warm. It would also be great if the batteries were replaced in some of the gym equipment.
Rapporteer deze beoordeling
Jack M. (Echt)paren United Kingdom, 3 februari 2016
2 nights stopover in Cebu

Swimming pool, friendly staff, gym and spa
6,7
We checked in for one night but extended an extra night in between travels around the Visayas. The reviews listed all manner of activities to keep us occupied including a large swimming pool, gym, spa and massage service amongst other things. Indeed the pool was really nice and open until late. The gym is actually a members club and features all the usual machines, boxing ring and bag - but you pay extra for this. Breakfast was complimentary one day and pleasant enough but we opted out the next day. Choices for dinner were varied but nothing stood out as particularly tasty, grilled squid was the best thing we ate. The fruit shakes went down well! Our room was well kept and came with a huge bed and the staff were always polite and able to answer our queries. We found the location a bit out of the way, good for a retreat but when it came to taking taxis to the mall and to the airport, we got caught up in the busy traffic. It worked out okay, it takes a little more than 1 hour to the airport. We would stay here again for the pool
Rapporteer deze beoordeling
Junel P. (Echt)paren Philippines, 24 januari 2016
So So for Stay

Nice pool, Clean room, Silent
6,7
The stay was good. Only the wifi is so bad. The signal always On and Off. The food is good but there is no special to brag. The staff are not that really friendly.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - ReceptieHoliday Spa Hotel Cebu City - GastenkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - ZwembadHoliday Spa Hotel Cebu City - ZwembadHoliday Spa Hotel Cebu City - Koffiehuis/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - TuinHoliday Spa Hotel Cebu City - ZwembadHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - Koffiehuis/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GastenkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - GastenkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - GastenkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - FitnessruimteHoliday Spa Hotel Cebu City - Koffiehuis/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GastenkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - GastenkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - GastenkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - Koffiehuis/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GastenkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - VergaderruimteHoliday Spa Hotel Cebu City - OmgevingHoliday Spa Hotel Cebu City - ZwembadHoliday Spa Hotel Cebu City - Balkon/TerrasHoliday Spa Hotel Cebu City - ZwembadHoliday Spa Hotel Cebu City - BadkamerHoliday Spa Hotel Cebu City - Sport en activiteitenHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - VergaderruimteHoliday Spa Hotel Cebu City - OmgevingHoliday Spa Hotel Cebu City - TuinHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - ZwembadHoliday Spa Hotel Cebu City - Recreatie-faciliteitenHoliday Spa Hotel Cebu City - Receptie


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08