Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

@ Home Boutique Hotel 3rd Road

232/10-11 Patong,Phang - Muang Sai - Ko Rd, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : At Home Residence
@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Balkon/Terras @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Badkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Balkon/Terras @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Badkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Badkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby
@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Business Center @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Bar/Lounge @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Bar/Lounge @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hotel exterieur @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Plattegronden
Gebied: Patong Aantal kamers: 50

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 924 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,2
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (924)
Sorteer op:
Robert D. Individuele reizigers Belgium, 3 oktober 2014
Goedkoop buiten seizoen

Te duur in seizoen
5,7
Rapporteer deze beoordeling
Ivo C. Individuele reizigers Belgium, 29 maart 2013
Goed hotel

goede ligging, rustig, zijn prijs waardig, mooie grote kamers
7
Ik heb een goede ervaring opgedaan. Is een goed gelegen hotel op 10 min van het strand en ook 10 min van het uitgangsleven. Is een rustig hotel en alsook mooie kamers en het personeel viel ook wel meee. Het is het proberen waard want ik ben ook blij er eens geweest te zijn was een leuke ervaring. Het was een tijdje geleden dat ik nog eens naar Phuket geweest was en het is verder aan het uitbouwen.
Rapporteer deze beoordeling
Robert D. Individuele reizigers Belgium, 28 november 2012
Goed gelegen hotel

Nieuw, ligging, prijs
6,7
Phuket is de duurste stad van Thailand en omstreken. De tourist word er continu afgezet. Excursies zijn perperduur. Een dagje naar een eilandje 90 euro, enz. Dus onderhandelen. Pattaya is de helft goedkoper, met betere service. Hotel is op 700 meter van strand. Op 500 meter van Bangla (enige uitgangsstraat van Phuket)
Rapporteer deze beoordeling
Melanie T. (Echt)paren Netherlands, 19 mei 2012
Prima verblijf

Goede locatie
7,3
we verbleven 5 nachten in dit hotel. op zich prima verblijf echter toch net iets te lang in phuket. kamer is best ruim. douche is wat minder want er komt geen goede straal uit en hij valt zowat uit elkaar. bed wat aan de harde kant. goede wifi verbinding. locatie is top want je komt de straat uit en daar is het leven. ' s avonds is er een avondmarkt waar je supergoedkoop en lekker kan eten.
Sightseeing/attracties tip: Huur een scooter en ga naar verschillende stranden.
Rapporteer deze beoordeling
Chew K. (Echt)paren Singapore, 24 januari 2016
Not a pleasant stay but ok

Location, location & location
5,3
Under expectation
Rapporteer deze beoordeling
Gilbert L. Individuele reizigers Philippines, 8 januari 2016
I strongly recommend that you stay at this hotel!

LOCATION is extremely near to everything significant in Patong. CLEANLINESS of the room as it was cleaned daily. STAFF SERVICE by the manager Pong & the staff was magnificent.
9
I really had a wonderful stay at the @Home Boutique Hotel. Pound for pound the best hotel I have stayed in all my 3 trips to Phuket. It is reasonably priced for a 3-star hotel. Its location is a few minutes walk to all the major places in Patong (Jungceylon mall, Bangla Road, Patong beach, & even to the Patong Hospital in case of medical emergency) but is not in a noisy surrounding. My room was cleaned daily and room supplies were promptly replenished (2 bottles of drinking water, shampoo, soap, etc). And to top it all off, the manager Pong & the staff were very helpful in assisting me to make sure that all my needs during my stay were properly met (tours, transportation, etc). I will certainly book again this hotel on my next trip to Phuket.
Rapporteer deze beoordeling
Moutassem A. Individuele reizigers Canada, 7 januari 2016
Not too Bad

Clean, hot water
7
The internet connection was a joke !!
Rapporteer deze beoordeling
Logeswaran A. Individuele reizigers Malaysia, 3 januari 2016
Good location

Location
6,3
Good location
Rapporteer deze beoordeling
Boon K. Individuele reizigers Malaysia, 2 november 2015
One of the Best for 3 star Hotel

Gentleman&helpful staffs , comfortable&valuable hotel
9,3
Enjoyable , happy staying. Hotel frontdesk gentleman staff, pretty helpful & good service. Everything is fine except the unstable WiFi connection.
Rapporteer deze beoordeling
Eyvone T. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 24 oktober 2015
location is good

cheap,clean & good location
7,7
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Balkon/Terras@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Badkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Balkon/Terras@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Badkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Badkamer@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Business Center @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Bar/Lounge@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Bar/Lounge@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hotel exterieur@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Plattegronden


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C06