Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

@ Home Boutique Hotel 3rd Road

232/10-11 Patong,Phang - Muang Sai - Ko Rd, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : At Home Residence
@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hotel interieur @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Badkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Business Center @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Lobby @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Restaurant @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Bar/Lounge @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Bar/Lounge @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hotel interieur @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hotel interieur @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer
@ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hotel interieur @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hotel interieur @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Hotel interieur @ Home Boutique Hotel 3rd Road Phuket - Gastenkamer
Gebied: Patong Aantal kamers: 50
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 887 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,2
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
6,8
Alle beoordelingen (887)
Sorteer op:
Robert D. Individuele reizigers Belgium, 3 oktober 2014
Goedkoop buiten seizoen

Te duur in seizoen
5,7
Ivo C. Individuele reizigers Belgium, 29 maart 2013
Goed hotel

goede ligging, rustig, zijn prijs waardig, mooie grote kamers
7
Ik heb een goede ervaring opgedaan. Is een goed gelegen hotel op 10 min van het strand en ook 10 min van het uitgangsleven. Is een rustig hotel en alsook mooie kamers en het personeel viel ook wel meee. Het is het proberen waard want ik ben ook blij er eens geweest te zijn was een leuke ervaring. Het was een tijdje geleden dat ik nog eens naar Phuket geweest was en het is verder aan het uitbouwen.
Robert D. Individuele reizigers Belgium, 28 november 2012
Goed gelegen hotel

Nieuw, ligging, prijs
6,7
Phuket is de duurste stad van Thailand en omstreken. De tourist word er continu afgezet. Excursies zijn perperduur. Een dagje naar een eilandje 90 euro, enz. Dus onderhandelen. Pattaya is de helft goedkoper, met betere service. Hotel is op 700 meter van strand. Op 500 meter van Bangla (enige uitgangsstraat van Phuket)
Melanie T. (Echt)paren Netherlands, 19 mei 2012
Prima verblijf

Goede locatie
7,3
we verbleven 5 nachten in dit hotel. op zich prima verblijf echter toch net iets te lang in phuket. kamer is best ruim. douche is wat minder want er komt geen goede straal uit en hij valt zowat uit elkaar. bed wat aan de harde kant. goede wifi verbinding. locatie is top want je komt de straat uit en daar is het leven. ' s avonds is er een avondmarkt waar je supergoedkoop en lekker kan eten.
Sightseeing/attracties tip: Huur een scooter en ga naar verschillende stranden.
Chan F. (Echt)paren Singapore, 14 mei 2015
good location, comfort room

location
4
Comfort walking distance to market shopping and beach
Vijay K. Individuele reizigers India, 2 mei 2015
Clean rooms for a good sleep

Clean room, value for money , friendly staff
7,3
The rooms of the hotel are very clean and well maintained. The staffs are well train and professional and friendly. The hotel is location at a great location of party place. Cheap foods at walking distance from the place.
Vijay K. Individuele reizigers India, 29 april 2015
Cosy place at best location

Clean, Friendly Staff, great location
7,3
At the price pf the hotel its one of the nice value hotel i ever stayed in that area. The location makes the hotel perfect for all party lovers. Staffs are real friendly and the rooms keep very well. I will sure recommend this hotel for a great value.
Rajanderan M. (Echt)paren Singapore, 27 april 2015
Worth the Money

Location, Comfort and Staff Response
10
I was there for 4 nights. it was an amazing stay but had the same breakfast all the days.
Alicia N. Individuele reizigers Malaysia, 27 april 2015
-

staff, management, cleanliness
7,3
Pleasant
Marianne A. Groepen Philippines, 22 april 2015
Nice and comfortable

Room is Big, clean but extra is not good
5,3
The location is good. Very near to mall, night market. walking distance to patong beach. The room is big but if your are 3 person it is better to get another room than get an extra bed. Breakfast is normal breakfast (unlimited cofee and toasted bread, 1 and 1/2 bacon, 1 egg and rice). Staffs are not accomodating and cannot speak english. they cannot do extra mile for their guests.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beoordelingen door klanten - @ Home Boutique Hotel 3rd Road, Phuket

AS-AGWEB-3C03