Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Horizon Karon Beach Resort & Spa

3 Soi Karon, Soi 2, Muang, Karon, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Uitzicht Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Omgeving Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Tuin Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Entree Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tub Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hotel interieur Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hotel interieur
Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Badkamer Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tub Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Uitzicht Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Schoonheidssalon Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Kinderclub Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Uitzicht Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad
Gebied: Karon Aantal kamers: 160
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (738)
Sorteer op:
Arnold S. (Echt)paren Netherlands, 3 augustus 2013
Mooi, regenachtig, dicht bij het strand.

Personeel, behulpzaam,
7
De aankomst was geweldig. De koffers werden naar onze kamer gebracht en daar werd alles uitgelegd. Er zat wel een 2x een kakkerlak in de badkamer. Tevens had de kamer ook een deur die niet op slot was naar de kamer naast ons waar andere gasten verbleven. Dat was wel vreemd.
Rapporteer deze beoordeling
Ronald J. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 21 augustus 2011
mooi hotel, goed verzorgd en vriendelijke mensen

ruime kamers
8,7
7 nachten doorgebracht in dit hotel, prima ruime en vooral schone kamers (2). we hadden kamer met avondeten, eten was prima, ontbijt ook prima, zeker waar voor het geld.
Rapporteer deze beoordeling
Roelande H. Individuele reizigers Netherlands, 25 november 2009
Horizon : prima hotel met heerlijk zwembad

prima hotel met een heerlijk zwembad, goed fittness ruimte en heerlijke groene tuin.
8,3
Horizon Karon Beach Resort & Spa te Karon vond ik een prima hotel met een heerlijk zwembad: twee verdiepingen met waterval. Verder beschikt het over een goed fittness ruimte en een heerlijke groene tuin. Verder is het ontbijt prima en is de afstand tot de zee heel goed. ook de bediening en dergelijke was prima en het de kamer was heerlijk schoon. Het hotel ligt aan een omhooglopende weg en dat kan voor sommigen die slecht te been zijn bezwaarlijk zijn: dus kan men gelukkig een beroep doen op de tuk-tuk. Dus geen negatief punt en ik vond het zelf juist een goede training om omhoog naar het hotel te lopen :). Wat ik wel een nadeel vond is dat het hotel geen uitzicht op zee heeft.
Uitgaansleven tip: Richting Kata Beach en dan 1e weg links (ditrect links) bevindt zich een Deens restaurant met lekker eten en vooral een groot TV scherm om life voetbal te kunnen volgen: een echte aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Peter H. (Echt)paren Australia, 30 augustus 2015
Disappointing stay.

Room, staff, pool.
7
We felt that the hotel needs a facelift especially in the dining area which looked rather grubby and crowded. We were disappointed and as this is our third time in Thailand we were very disappointed with the quality of the Resort and the area in which it is situated.
Rapporteer deze beoordeling
Gopal S. Gezinnen met oudere kinderen India, 13 augustus 2015
good indian food

staff . swimming pools. indian food
8,3
great
Rapporteer deze beoordeling
Chau K. Gezinnen met jonge kinderen Hong Kong, 29 juli 2015
Nice Staff, baggage not easy accessible to room

nice staff, nice swimming pool, easy access to beach
8
Rapporteer deze beoordeling
Wing S. (Echt)paren Hong Kong, 28 mei 2015
good time and happy memory

big room, clean, pleasant staff are helpful, good breakfast n dinner buffet, value for $
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Kwun N. (Echt)paren Hong Kong, 26 mei 2015
nice hotel

clean, convenient, comfortable
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Lauren D. (Echt)paren Australia, 22 mei 2015
Very comfortable and rooms were great

Facilities rooms and position
7,7
Our stay was great would definitely stay there again.
Rapporteer deze beoordeling
Catherine G. (Echt)paren Philippines, 26 april 2015
Great Stay

I love how friendly and helpful the staff are especially Anne. I love the facilities. I love the Privileged Lounge and Privileged Wing.
9,3
The hotel was spot on location. The walk to Karon beach was just nice for an exercise. Kata Beach is a nice 20 minutes stroll from the hotel where you will pass by different stores for souvenirs. We did not even bother to go to Patong. The staff are the best. The facilities are nice, we used the gym, pool table, and the pools. I love the Privilege Club Wing and their special treats from 12noon - 2PM. Their free dinner package was as well good and food were nice with a wide spread for breakfast. Although I have not seen any tom yum or pad thai during the 3 nights dinner we had. We will definitely come back to the same hotel.The massage place right outside the hotel before the small hill to Karon added convenience to our stay.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Horizon Karon Beach Resort & Spa PhuketHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UitzichtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - OmgevingHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - TuinHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - EntreeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hotel interieurHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hotel interieurHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BadkamerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UitzichtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SchoonheidssalonHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - KinderclubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UitzichtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Executive LoungeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - FitnessruimteHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - FitnessruimteHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Recreatie-faciliteitenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Eten en drinkenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - TuinHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - EntreeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Eten en drinkenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Eten en drinkenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UitzichtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - FaciliteitenHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Plattegronden

Beoordelingen door klanten - Horizon Karon Beach Resort & Spa, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C08