of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk kaart)

Boek nu!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Entree Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Badkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eten en drinken Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Fitnessruimte Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kinderclub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Tuin Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business Center Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bar/Lounge Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Entree
Gebied: Patong Aantal kamers: 160
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 930 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
8,5
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (930)
Sorteer op:
Werner E. (Echt)paren Germany, 13 november 2012
heerlijk verblijf

rust en weg uit de drukte.
10
heerlijk hotel...geweldige rust in de gekte van pationg beach. strand is 7 min en zalig om de hele dag te liggen.
Uitgaansleven tip: erg druk, wel om gezien te hebben
Werner E. (Echt)paren Germany, 10 november 2012
super hotel

weg van alle drukte
10
Heerlijk hotel...geweldige rust in de gekte van pationg beach. Strand is 7 min en zalig om de hele dag te liggen.
Sightseeing/attracties tip: in 5 min bij alle winkels en disco's
Usa V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 maart 2010
Phuket fantasy

ligt aan het strand restaurants en uitgangsgebied in loopafstand
8,3
als je bij het hotel aankomt rij je eerst door een smal druk straatje en je denk waar ben ik nou beland. dan kom je voor het hotel en voel je je ineens veel beter vriendelijke mensen achter de receptie en een leuke kamer direct aan het zwembad je krijgt er ineens zin in en duikt in een van de 2 zwembaden. in het voorste zwembad was een bar in het zwembad en rijdens het happy hour hebben we lekker gesnoept van de pina colada het strand ligt voor het hotel en ziet er erg leuk uit met een breed strand vol met strandstoelen en behulpzame badmeesters alles in het hotel was keurig verzorgd en het ontbijt was meer dan voldoende. normaal is het ontbijt tot 10.30 uur we kwamen een keer net op dat tijdstip, er kwam een personeelslid naar ons toe en in plaats van te zeggen te laat vroeg ze tot onze verbazing wilt u koffie of thee en de kok begon gelijk een ei te bakken dat noem ik het ultieme vacantiegevoel
Restaurant tip: als je net als wij verzot op zeevis bent moet je de restaurants aan de boulevard voorbij lopen in de straat achter de boulevard vind je kakelverse vis voor bijna de helft van de prijs
Jacoba Z. (Echt)paren Netherlands, 21 januari 2010
patong beach

goede ligging
8
goed verblijf gehad, goede ligging dichtbij strand en uitgaansleven, ontbijt was goed
Zeshan R. (Echt)paren Netherlands, 10 december 2009
Prima hotel

Goede locatie en prima ontbijt
6
Hotel Horizlon is een prima hotel voor wat je er voor betaald, het zwembad is leuk met een poolbar en de mensen zijn aardig. Het ontbijt is ook goed veel keus. De ligging van het hotel ligt ook goed midden in het centrum en een paar meter van het strand vandaan. Internet facilliteiten zijn ook goed met snelle computers en je kunt er ook printen. De Sauna facilileiten zien er mooi uit enkel de prijzen zijn echter hetzelde al in Nederland dus voor Thaise begrippen duur! Je kunt op straat veel goedkopere massage's krijgen die er ook profesioneel uitzien. De kamers zien er verzorgd uit, als je luxe gewend bent is dit een gewone kamer met TV, Airco en een badkamer met bad en toilet. Veel opbergruimte voor je kleding. Het personeel is ook aardig enkel een taxi regelen voor 500 bath naar het vliegveld is al teveel gevraagd ze vragen er 800 bath voor en je kunt dus niet afdingen, terwijl je een naast het hotel een taxi voor 500 bath kunt bestellen! Voor de rest was het hotel prima en je kunt er prima een week verblijven.
Uitgaansleven tip: Bezoek ook een Thaise bokswedstrijd super leuk en altijd afdingen voor je excursies! En ga niet op een olifant zitten als je er niet tegen kunt als ze een olifant staan met een ijzeren punt stok.
M J. Groepen Singapore, 28 september 2014
Very comfortable ,clean and location to all activi

very near to the beach,easy access to others outlet,beautiful design and landscape
9,7
very comfortable and unique experience
Desmond D. (Echt)paren United Kingdom, 25 september 2014
horizon hotel stay

location, staff , has everything
10
Fantastic came from uk to bangkok for 25 nights and decided to spend aweek or so in phuket as a couple. Hotel is great staff will do everything to keep you happy. Location is fantastic. prices from mini bar very good compared to many others. Has everything you could want & from agoda price was amazing. Would stay again no problem. Very good.
John C. Individuele reizigers United Kingdom, 25 september 2014
good location very relaxing

room pool location
7
an ideal hotel to relax - nice location and good pool area
Taibah A. (Echt)paren Singapore, 24 september 2014
our stay was a pleasant n service was good.

our room was just near the pool. breakfast was good and the ambience was cozy
10
Warmly welcomed by the hotel staff n service render was fantastic. Wil recommend my friends to stay if they r going to phuket
Sharyn W. (Echt)paren Australia, 23 september 2014
Horizon Beach stay 2014

Location, value for money, staff
10
Our stay was fantastic. The weather let us down a bit but the location, staff and facilities are terrific. We have stayed there a total of 5 times and recommend to anyone who mention they might go to Thailand. The staff are fantastic, always willing to help and no request that we have had is too much trouble. Being close to the beach and the markets is another plus. The resort is fantastic value for money. We will be going back with some friends who haven't been to Phuket before next year. We are looking forward to it!!!!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - EntreeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eten en drinkenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FitnessruimteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KinderclubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - TuinHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business Center Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Bar/LoungeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - EntreeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Lobby

Beoordelingen door klanten - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3B01