of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Entree Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Badkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/Terras
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eten en drinken Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kinderclub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Tuin Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business Center Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Zwembad Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Entree Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Lobby Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel interieur
Gebied: Patong Aantal kamers: 160
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 990 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,3
Ligging
8,6
Personeel
7,4
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
7,4
Alle beoordelingen (990)
Sorteer op:
Werner E. (Echt)paren Germany, 13 november 2012
heerlijk verblijf

rust en weg uit de drukte.
10
heerlijk hotel...geweldige rust in de gekte van pationg beach. strand is 7 min en zalig om de hele dag te liggen.
Uitgaansleven tip: erg druk, wel om gezien te hebben
Werner E. (Echt)paren Germany, 10 november 2012
super hotel

weg van alle drukte
10
Heerlijk hotel...geweldige rust in de gekte van pationg beach. Strand is 7 min en zalig om de hele dag te liggen.
Sightseeing/attracties tip: in 5 min bij alle winkels en disco's
Usa V. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 5 maart 2010
Phuket fantasy

ligt aan het strand restaurants en uitgangsgebied in loopafstand
8,3
als je bij het hotel aankomt rij je eerst door een smal druk straatje en je denk waar ben ik nou beland. dan kom je voor het hotel en voel je je ineens veel beter vriendelijke mensen achter de receptie en een leuke kamer direct aan het zwembad je krijgt er ineens zin in en duikt in een van de 2 zwembaden. in het voorste zwembad was een bar in het zwembad en rijdens het happy hour hebben we lekker gesnoept van de pina colada het strand ligt voor het hotel en ziet er erg leuk uit met een breed strand vol met strandstoelen en behulpzame badmeesters alles in het hotel was keurig verzorgd en het ontbijt was meer dan voldoende. normaal is het ontbijt tot 10.30 uur we kwamen een keer net op dat tijdstip, er kwam een personeelslid naar ons toe en in plaats van te zeggen te laat vroeg ze tot onze verbazing wilt u koffie of thee en de kok begon gelijk een ei te bakken dat noem ik het ultieme vacantiegevoel
Restaurant tip: als je net als wij verzot op zeevis bent moet je de restaurants aan de boulevard voorbij lopen in de straat achter de boulevard vind je kakelverse vis voor bijna de helft van de prijs
Jacoba Z. (Echt)paren Netherlands, 21 januari 2010
patong beach

goede ligging
8
goed verblijf gehad, goede ligging dichtbij strand en uitgaansleven, ontbijt was goed
Zeshan R. (Echt)paren Netherlands, 10 december 2009
Prima hotel

Goede locatie en prima ontbijt
6
Hotel Horizlon is een prima hotel voor wat je er voor betaald, het zwembad is leuk met een poolbar en de mensen zijn aardig. Het ontbijt is ook goed veel keus. De ligging van het hotel ligt ook goed midden in het centrum en een paar meter van het strand vandaan. Internet facilliteiten zijn ook goed met snelle computers en je kunt er ook printen. De Sauna facilileiten zien er mooi uit enkel de prijzen zijn echter hetzelde al in Nederland dus voor Thaise begrippen duur! Je kunt op straat veel goedkopere massage's krijgen die er ook profesioneel uitzien. De kamers zien er verzorgd uit, als je luxe gewend bent is dit een gewone kamer met TV, Airco en een badkamer met bad en toilet. Veel opbergruimte voor je kleding. Het personeel is ook aardig enkel een taxi regelen voor 500 bath naar het vliegveld is al teveel gevraagd ze vragen er 800 bath voor en je kunt dus niet afdingen, terwijl je een naast het hotel een taxi voor 500 bath kunt bestellen! Voor de rest was het hotel prima en je kunt er prima een week verblijven.
Uitgaansleven tip: Bezoek ook een Thaise bokswedstrijd super leuk en altijd afdingen voor je excursies! En ga niet op een olifant zitten als je er niet tegen kunt als ze een olifant staan met een ijzeren punt stok.
Audrey L. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 27 november 2014
Great stay in Horizon Patong Beach Resort & Spa

Comfort room size, great breakfast spread and friendly staff
8,7
We are given a comfort room with 2 queen size bed with bathtub except some mozzies issue, we had the last room from balcony, very little view of the pool although we paid for pool view (so sad).. The receptionist lady was helpful when I raised concern on mozzies issue she wanted to move us to a family room on our second day but we decline it cos my daughter prefer to stay put. But it did not dampan our stay cos we are out most of the time my kids love it. There lot of shop around the hotel and easy access to beach and shopping area. Overall great stay and great holiday for all of us.
Aris D. (Echt)paren Malaysia, 24 november 2014
Great location, nice room, beautiful beaches

Room, beach, food
8,7
Rishabh S. Groepen India, 24 november 2014
Really nice location

located next to the beach and walking distance from popular spots. hotel staff was very friendly and accomodating. the hotel spa is very nice and economical.
9,3
Nursabrina B. Groepen Singapore, 23 november 2014
Very good location

Location, cleanliness of the pool,
6,7
Hotel was really near the phuket town. 5 mins from Bangla st and the beach was just across the street. Very clean swimming pool and hotel rooms were big and spacious. However there was a small cockroach that appeared in the room during our first night. Hotel staff was really strict about bringing guests into the rooms. Staff wasn't flexible and were not helpful at all. We ended up paying for another room.
Zhihao C. Groepen Singapore, 23 november 2014
4 pax, 3 night stay in Family room

Location is good, concierge and pool bartender are friendly.
6,3
The room has a smell but it's bearable when we got used to it. Had difficulty opening the door with the key, need to use a lot of strength. Safe box is spoilt, so we can only use the key instead of password lock. The concierge and pool bartender are very friendly and helpful. Power tripped on our last night, so we had to wait outside the room, feeding the Mosquitos.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - EntreeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GastenkamerHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Balkon/TerrasHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Eten en drinkenHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - KinderclubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - TuinHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business Center Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - ZwembadHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - EntreeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LobbyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Horizon Patong Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3C06