Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Adlon Kempinski

Unter den Linden 77, Mitte, Berlijn, Duitsland 10117 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel exterieur Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel exterieur Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel exterieur Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Suite Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Suite Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer
Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Golfbaan Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Gastenkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Badkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Badkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Badkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Badkamer Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Zwembad Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlijn - Spa
Ligging: Mitte Aantal kamers: 382
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Uitstekend

9,4

uit 60 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
9,6
Personeel
9,6
Hygiëne/conditie hotel
9,7
Kamercomfort
9,4
Ontbijt/maaltijden
9,0
Alle beoordelingen (60)
Andre R. (Echt)paren Netherlands, 8 oktober 2012
super service, fijne ligging

locatie, kwaliteit hotel
9,3
Gastvrij, goede service, top ontbijt.We hebben ook gegeten in hun beste restaurant, 2 Michelin sterren. dit was goed maar viel ons, voor die prijs wat tegen. het hotel heeft een fijne sauna en zwembad, wel een hele tour om er te komen wanneer je een hotelkamer hebt die wat verder weg ligt. vel gangen door en 2 verschillende liften moesten we hebben. verder een stijlvol en keurig verzorgd hotel. We zullen het een volgende keer weer boeken.
Joop S. (Echt)paren Netherlands, 20 november 2011
Perfect hotel

Geweldige kamers en perfecte service
9,3
Hoewel maar 1 nacht, toch weer geweldig genoten net als 8 jaar geleden.
Filip D. (Echt)paren Belgium, 27 september 2010
Genieten in luxe

klasse, vriendelijkheid personeel, uitstekend ontbijt, prachtig kader, goede ligging
10
wij hebben genoten van de klasse die dit hotel uitstraalt. een aanrader voor wie wenst te baden in luxe en graag op een vriendelijke en hoffelijke manier wordt gediend. wij doen het alvast een keertje over. Relax en laat u dienen.
Restaurant tip: Grill royal : voor een heerlijk stuk vlees en een passende klassewijn; dit alles in een hip kader.
Robert-Jan V. (Echt)paren Netherlands, 25 april 2010
Super

Enorm gastvrij, vriendelijk en behulpzaam.
10
Een hotel met enorm veel luxe. Goed en uitgebreid ontbijt. Leuke bar met life-mzuziek. Verder heeft het hotel een aantal leuke en zeer goede restaurants. Ook het wellness deel is prima voor elkaar. Met zijn ligging pal aan de Brandenburger Tor zit je midden in het centrum van Berlijn. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Sightseeing/attracties tip: De Reichtag is om de hoek en gaat om 8.00 open. Zorg dat je er op tijd bent om lange wachttijd te voorkomen.
Karsten K. (Echt)paren Denmark, 26 januari 2014
simply first class

atmosphare, restaurant, pool/sauna/fitness area
10
it was a very nice stay, rather cold but that lead to more time at the hotel - great
Eliyahu R. (Echt)paren Israel, 26 januari 2014
it was great

great location , very friendly stuff
9,3
Jantamas D. Individuele reizigers Thailand, 22 januari 2014
luxury stay

cleanliness, luxury and confortable
10
we were very happy during our stay. this is truely 5stars hotels. we will recommend to everyone. it is really worth staying there. breakfast was great. dining room room is very good, nice decoration. high tea was perfect. besides there are variety of restaurants there.
Marie H. Gezinnen met oudere kinderen Sweden, 25 september 2013
Luxury and history perfectly combined

Beautiful interiour, magnificent breakfast, and very friendly staff
9,7
The perfect hotel experience. Very attentive staff. Champagne while checking in and at breakfast. Even my son was amazed by the apperance of the hotel and he loved the pool. The S-bahn and U-bahn is just a few steps away from the hotel entrance.
Rolando G. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 7 september 2013
Staff and the whole hotel service is EXCELLENT!

Friendly staff, comfortable rooms and centrally located.
9,7
Our room was upgraded to a suite room...just fantastic!
James A. (Echt)paren United Kingdom, 26 augustus 2013
We had an excellent stay and were well cared for

Central; Relaxing; Service
8,7
Everything was excellent except for one small point. On arrival we wanted to get changed quickly and go out immediately. We were discouraged from taking our own suitcases to our room. But then it took quite a while for the suitcases to arrive so we had to hang around for a while. It was only 15 minutes but seemed longer because we were eager to start our holiday.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Adlon Kempinski BerlijnHotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel exterieurHotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel exterieurHotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel exterieurHotel Adlon Kempinski Berlijn - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GolfbaanHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - BadkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - BadkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - BadkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - BadkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - ZwembadHotel Adlon Kempinski Berlijn - SpaHotel Adlon Kempinski Berlijn - SpaHotel Adlon Kempinski Berlijn - SpaHotel Adlon Kempinski Berlijn - SpaHotel Adlon Kempinski Berlijn - Recreatie-faciliteitenHotel Adlon Kempinski Berlijn - FitnessruimteHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - LobbyHotel Adlon Kempinski Berlijn - LobbyHotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel interieurHotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel interieurHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - SpaHotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel interieurHotel Adlon Kempinski Berlijn - ZwembadHotel Adlon Kempinski Berlijn - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel exterieurHotel Adlon Kempinski Berlijn - Hotel exterieurHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - BalzaalHotel Adlon Kempinski Berlijn - Bar/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlijn - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlijn - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlijn - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlijn - GastenkamerHotel Adlon Kempinski Berlijn - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlijn - Suite

Beoordelingen door klanten - Hotel Adlon Kempinski, Berlijn

AS-AGWEB-3C06