of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan City Center, Medan, Indonesië 20112 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Voorheen : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Zwembad Hotel Aryaduta Medan Medan - Zwembad Hotel Aryaduta Medan Medan - Receptie Hotel Aryaduta Medan Medan - Lobby Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Badkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Badkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Badkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Bar/Lounge
Hotel Aryaduta Medan Medan - Koffiehuis/Café Hotel Aryaduta Medan Medan - Balzaal Hotel Aryaduta Medan Medan - Balzaal Hotel Aryaduta Medan Medan - Balzaal Hotel Aryaduta Medan Medan - Vergaderruimte Hotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinken Hotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinken Hotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinken Hotel Aryaduta Medan Medan - Faciliteiten Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotel interieur
Gebied: Medan City Center Aantal kamers: 200
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 968 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,2
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (968)
Sorteer op:
Manon M. (Echt)paren Netherlands, 14 juni 2014
Heerlijk luxe hotel!

Zwembad, ontbijt, luxe kamer
10
Heerlijk verblijf gehad in Medan. De stad zelf is niet zoveel. Hotel is heerlijk. Heel goed uitgebreid ontbijt. Lekker zwembad. Fijne kamers. Fijn personeel.
Agnes J. Zakelijke reizigers Netherlands, 5 juni 2013
Prima hotel

Pluspunten is de kamer en ligging bij shopping mall en zwembad
7,7
Prima hotel, maar verwachtingen waren hoger. Internet in de kamer werkte niet goed, moetst daarvoor naar de lobby/restaurant. Vervelend is dat met wifi telkens in moest loggen. Eten in restaurant kleine porties en continental ontbijt buffet redelijke keuze (wel uitgebreider gehad)
Hendrik D. Individuele reizigers Netherlands, 11 maart 2013
Centrale ligging

schoon, grote kamers, redelijke prijzen
5,7
Hendrik D. (Echt)paren Netherlands, 11 maart 2013
prima hotel voor kort verblijf

lekkere bedden, mooie kamers
5,7
Geen bad en vieze ontbijruimte waar gerookt werd. Zeker geen vijf sterren
Leonardus V. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2012
Lux Hotel maar slechte service en onvriendelijk

mooie uitstraling, centrale ligging en heerlijk zwembad
7,3
Lux en mooi hotel maar slechte service. Vanwege het feit dat wij om 04.45 uur moetsen vertrekken hadden wij een ontbijtpakket besteld en dat was er niet. Uiteindelijk konden wij zelf met een plastic bakje iets pakken er was echter praktisch niets om mee te nemen. Zelfs een kuipje jam ontbrak. De baliemedewerker was in eerste instantie nergens te vinden.
P.J.G. H. (Echt)paren Netherlands, 16 oktober 2010
prima hotel

Centrale ligging
9,7
Vriendelijk personeel en de kwaliteit verder van het hotel is prima.
Winkel tip: Mooie plaza's in de buurt.
Norsalenawaty M. (Echt)paren Malaysia, 16 september 2014
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review in trip advisor. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.
Bruce J. Individuele reizigers United States of America, 14 september 2014
A Very Relaxing Holiday

Ambiance, Staff, and Dining Opportunities
9,3
I had a very pleasant and relaxing holiday at the Aryaduta. It is a very conmfortable hotel to stay in and there is little need to leave if you are on holiday.
Andrian H. Zakelijke reizigers Indonesia, 13 september 2014
Good hotel in Medan

Location, value and room
8
First time staying Aryaduta, have to say i'm impressed with this hotel. Sitting next to the pool sort of brings me to Bali. Just a moment to escape everything else
Wie S. Zakelijke reizigers Indonesia, 9 september 2014
excellentfood

food.room.staff
9,7
Very nice

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - ZwembadHotel Aryaduta Medan Medan - ZwembadHotel Aryaduta Medan Medan - ReceptieHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - BadkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - BadkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - BadkamerHotel Aryaduta Medan Medan - Bar/LoungeHotel Aryaduta Medan Medan - Koffiehuis/CaféHotel Aryaduta Medan Medan - BalzaalHotel Aryaduta Medan Medan - BalzaalHotel Aryaduta Medan Medan - BalzaalHotel Aryaduta Medan Medan - VergaderruimteHotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinkenHotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinkenHotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinkenHotel Aryaduta Medan Medan - FaciliteitenHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Aryaduta Medan, Medan

AS-AGWEB-3B07