of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan City Center, Medan, Indonesië 20112 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Zwembad Hotel Aryaduta Medan Medan - Zwembad Hotel Aryaduta Medan Medan - Receptie Hotel Aryaduta Medan Medan - Lobby Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Badkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Badkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Badkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Bar/Lounge
Hotel Aryaduta Medan Medan - Koffiehuis/Café Hotel Aryaduta Medan Medan - Balzaal Hotel Aryaduta Medan Medan - Balzaal Hotel Aryaduta Medan Medan - Balzaal Hotel Aryaduta Medan Medan - Vergaderruimte Hotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinken Hotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinken Hotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinken Hotel Aryaduta Medan Medan - Faciliteiten Hotel Aryaduta Medan Medan - Gastenkamer Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotel interieur
Gebied: Medan City Center Aantal kamers: 200
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,1

uit 1166 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,3
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (1166)
Sorteer op:
Manon M. (Echt)paren Netherlands, 14 juni 2014
Heerlijk luxe hotel!

Zwembad, ontbijt, luxe kamer
10
Heerlijk verblijf gehad in Medan. De stad zelf is niet zoveel. Hotel is heerlijk. Heel goed uitgebreid ontbijt. Lekker zwembad. Fijne kamers. Fijn personeel.
Agnes J. Zakelijke reizigers Netherlands, 5 juni 2013
Prima hotel

Pluspunten is de kamer en ligging bij shopping mall en zwembad
7,7
Prima hotel, maar verwachtingen waren hoger. Internet in de kamer werkte niet goed, moetst daarvoor naar de lobby/restaurant. Vervelend is dat met wifi telkens in moest loggen. Eten in restaurant kleine porties en continental ontbijt buffet redelijke keuze (wel uitgebreider gehad)
Hendrik D. Individuele reizigers Netherlands, 11 maart 2013
Centrale ligging

schoon, grote kamers, redelijke prijzen
5,7
Hendrik D. (Echt)paren Netherlands, 11 maart 2013
prima hotel voor kort verblijf

lekkere bedden, mooie kamers
5,7
Geen bad en vieze ontbijruimte waar gerookt werd. Zeker geen vijf sterren
Leonardus V. (Echt)paren Netherlands, 9 augustus 2012
Lux Hotel maar slechte service en onvriendelijk

mooie uitstraling, centrale ligging en heerlijk zwembad
7,3
Lux en mooi hotel maar slechte service. Vanwege het feit dat wij om 04.45 uur moetsen vertrekken hadden wij een ontbijtpakket besteld en dat was er niet. Uiteindelijk konden wij zelf met een plastic bakje iets pakken er was echter praktisch niets om mee te nemen. Zelfs een kuipje jam ontbrak. De baliemedewerker was in eerste instantie nergens te vinden.
P.J.G. H. (Echt)paren Netherlands, 16 oktober 2010
prima hotel

Centrale ligging
9,7
Vriendelijk personeel en de kwaliteit verder van het hotel is prima.
Winkel tip: Mooie plaza's in de buurt.
Felix B. Zakelijke reizigers Indonesia, 5 maart 2015
Good stay

Clean, comfort, good service
8
Novie O. Individuele reizigers Indonesia, 3 maart 2015
Staff

Location
8
Location
Conrad A. Zakelijke reizigers United Kingdom, 26 februari 2015
Food poisoning, poor room condition & no apology
3
I should preface this by saying I have probably stayed in the aryaduta over 30 times and havn't had a problem up until now. But this time I arrived late and ordered in room dining at about 10 pm. The kitchen did not have the two western dishes I wanted and ended up ordering off the chinese menu - beef black pepper and sweetcorn soup. I think that the beef was probably ok but the soup was bad - no sweetcorn, minced chicken and tasted wrong - by 2am I was throwing up and had diarrhoea. In the room, the toilet didn't flush and there was no hot water in the shower. The room was in a wifi deadzone and water from the taps was brown. Nightmare trip. Doctor confirmed food poisoning, ended up having to stay an extra night, missed my flights the next day.
Gregory B. Groepen Australia, 23 februari 2015
A good hotel

The staff are excellent, location is walking distance from the train station
9
This was my fourth or fifth time at the Aryaduta Medan. As usual I was happy with the service, I will stay there again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - ZwembadHotel Aryaduta Medan Medan - ZwembadHotel Aryaduta Medan Medan - ReceptieHotel Aryaduta Medan Medan - LobbyHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - BadkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - BadkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - BadkamerHotel Aryaduta Medan Medan - Bar/LoungeHotel Aryaduta Medan Medan - Koffiehuis/CaféHotel Aryaduta Medan Medan - BalzaalHotel Aryaduta Medan Medan - BalzaalHotel Aryaduta Medan Medan - BalzaalHotel Aryaduta Medan Medan - VergaderruimteHotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinkenHotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinkenHotel Aryaduta Medan Medan - Eten en drinkenHotel Aryaduta Medan Medan - FaciliteitenHotel Aryaduta Medan Medan - GastenkamerHotel Aryaduta Medan Medan - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Aryaduta Medan, Medan

AS-AGWEB-3A04