of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Asoka City Home

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar) Kuta 0851-00083993, Kuta / Tuban, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Asoka City Home Bali - Zwembad Hotel Asoka City Home Bali - Zwembad Hotel Asoka City Home Bali - Zwembad Hotel Asoka City Home Bali - Receptie Hotel Asoka City Home Bali - Receptie Hotel Asoka City Home Bali - Receptie Hotel Asoka City Home Bali - Zwembad Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer
Gebied: Kuta / Tuban Aantal kamers: 60
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,8

uit 566 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,7
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
5,0
Alle beoordelingen (566)
Sorteer op:
Jacobus K. Groepen Netherlands, 16 november 2011
Moderne schone kamer plus sanitair

20 minuten lopen naar centrum
8
Vriendelijke personeel, schoon en modern. Blijf altijd checken of je verzoeken worden uitgevoerd. bv ik had om een taxi gevraagd voor de volgende dag. Gelukkig op de dag op tijd gechecked, ze ondernamen gelijk actie. 20 min lopen naar centrum. Locatie was voor plaatselijke taxi's nog niet bekend.
Restaurant tip: Kunyit Bali
Lucia P. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2011
heel nieuw, maar niet doordacht concept

ligging
4,7
vanaf de luchthaven wist de taxichauffeur het hotel niet te vinden, gelukkig wist de taxicentrale wel waar het hotel ligt. het hotel zag er heel nieuw uit, de manager vertelde ook dat het 1 maand geleden geopend was. we hadden een appartement geboekt en verwachten een kamer met koelkast en waterkoker. helaas waren die niet aanwezig en kwamen, bij navraag, ook niet. de eerste nacht sliepen we in een kamer op de eerste verdieping, het geklop en getik van de waterpomp op het dak hield ons uit de slaap. gelukkig konden we volgende dag snel naar een andere kamer verhuizen. daar hadden we in ieder geval geen last van de waterpomp, wel van ruziemakende eigenaren(3)tot laat in de nacht. al met al een teleurstellende ervaring.
Maria H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 oktober 2011
goede slaapplaats zonder service

voor weinig geld toch zitjes en een zwembad
6,3
Goed hotel om te slapen als je s'avonds aankomt en de volgende dag weer vertrekt. Verwacht geen gezelligheid, maar verder een zeer net hotel
York W. Zakelijke reizigers Malaysia, 12 april 2015
Cleanliness needs to be improved.

Cheap, spacious, friendly staff
5,3
Washroom needs to be improve, poor wifi connection, swimming pool needs to be clean more often.
Trang N. Gezinnen met jonge kinderen Vietnam, 18 maart 2015
value for money

friendly staff. good price. clean swimming pool
9,3
friendly staff. good price. clean swimming pool
Tom B. (Echt)paren Belgium, 19 februari 2015
ok for quick transit

location, price, staff
7
We only stayed one night before we continued our journey. We asked for hotel transport via this website and to confirm via email. They never did and we eventually called them the day itself to confirm, arriving at the airport there was nobody there so we called again. They said they didnt have my phonenumber but they had the flightnumber and arrival time so that only excuse. The price of 100k for it was also very expensive for a 10min drive. The room was ok, clean and big enough but it could use more plugs to charge a phone. Only 1 at one side of the bed and one at the sink that wasnt working. The sink in the room was leaking but not working for some reason. The bathroom was not that good, a bit diry, almost no pressure on the sink for water and hot water took forever to heat up. The bathroom needs renovation. No fridge in the room but that was ok for only one night. The aircon was very noisy and not really cooling the room, at full fan speed and coldest temperature it was still not cooling down. Even at lowest fan speed it was still very noisy. The staff was very friendly though, they did their best to help us where we needed to. It was ok for us to just have a cheap place to sleep not to far from airport and kuta beach.
Filippo G. Individuele reizigers Italy, 16 februari 2015
Good place

Staff friendly
8
Clean whit big room
Nicolas H. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 29 januari 2015
The hotel is good

The hotelbis very strategic
6,3
Very nice
Aika A. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 24 januari 2015
Dirty bathroom. broken sink. no available adaptors
3,3
Unpleasant so we booked to another hotel.
Chester L. Groepen Philippines, 20 januari 2015
comfort is here

neat, cozy bed, affordable
9

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Asoka City Home BaliHotel Asoka City Home Bali - ZwembadHotel Asoka City Home Bali - ZwembadHotel Asoka City Home Bali - ZwembadHotel Asoka City Home Bali - ReceptieHotel Asoka City Home Bali - ReceptieHotel Asoka City Home Bali - ReceptieHotel Asoka City Home Bali - ZwembadHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer


AS-AGWEB-3C08