Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Asoka City Home

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Asoka City Home Bali - Hotel interieur Hotel Asoka City Home Bali - Zwembad Hotel Asoka City Home Bali - Zwembad Hotel Asoka City Home Bali - Zwembad Hotel Asoka City Home Bali - Receptie Hotel Asoka City Home Bali - Receptie Hotel Asoka City Home Bali - Receptie Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer Hotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer
Gebied: Kuta Aantal kamers: 60
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,7
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,3
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
5,0
Alle beoordelingen (589)
Sorteer op:
Jacobus K. Groepen Netherlands, 16 november 2011
Moderne schone kamer plus sanitair

20 minuten lopen naar centrum
8
Vriendelijke personeel, schoon en modern. Blijf altijd checken of je verzoeken worden uitgevoerd. bv ik had om een taxi gevraagd voor de volgende dag. Gelukkig op de dag op tijd gechecked, ze ondernamen gelijk actie. 20 min lopen naar centrum. Locatie was voor plaatselijke taxi's nog niet bekend.
Restaurant tip: Kunyit Bali
Rapporteer deze beoordeling
Lucia P. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2011
heel nieuw, maar niet doordacht concept

ligging
4,7
vanaf de luchthaven wist de taxichauffeur het hotel niet te vinden, gelukkig wist de taxicentrale wel waar het hotel ligt. het hotel zag er heel nieuw uit, de manager vertelde ook dat het 1 maand geleden geopend was. we hadden een appartement geboekt en verwachten een kamer met koelkast en waterkoker. helaas waren die niet aanwezig en kwamen, bij navraag, ook niet. de eerste nacht sliepen we in een kamer op de eerste verdieping, het geklop en getik van de waterpomp op het dak hield ons uit de slaap. gelukkig konden we volgende dag snel naar een andere kamer verhuizen. daar hadden we in ieder geval geen last van de waterpomp, wel van ruziemakende eigenaren(3)tot laat in de nacht. al met al een teleurstellende ervaring.
Rapporteer deze beoordeling
Maria H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 oktober 2011
goede slaapplaats zonder service

voor weinig geld toch zitjes en een zwembad
6,3
Goed hotel om te slapen als je s'avonds aankomt en de volgende dag weer vertrekt. Verwacht geen gezelligheid, maar verder een zeer net hotel
Rapporteer deze beoordeling
Rahul H. Individuele reizigers United States of America, 19 augustus 2015
Two night stay

Proximity to the the airport, clean, friendly
9,7
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Rapporteer deze beoordeling
Nuttinee S. Individuele reizigers Thailand, 16 augustus 2015
Asoka City home valued acoomodation

room rate , cleanliness, peaceful
8,7
no BF provide , but have free coffe in canteen from 6 - 10 a.m. room is very clean. no refridge in room. very close to airport.
Rapporteer deze beoordeling
Cheryl Y. Groepen Singapore, 7 augustus 2015
Pleasant Stay

Staff, spacious room and cooking area
7,7
Overall, the stay was pleasant and we felt valued as the staff went all the way to help us when we needed help. was staying in the Family Suite, the room was spacious, just that the toilet is a little run down.there's a corner near the pool for cooking.
Rapporteer deze beoordeling
Paul S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 17 juli 2015
Bad service

pool for kids
4
service so bad,,special for local people Hotel staff are think the local people not spend much money then tourist,,not Greeting warm them but not for local,,so awful service
Rapporteer deze beoordeling
Paul S. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 17 juli 2015
Bad service

pool for kids
3,7
awful service
Rapporteer deze beoordeling
Ponpisut W. Groepen Thailand, 24 juni 2015
It's ok.

Staff, room size.
7
I stayed in a bungalow. Everything was ok, except the room is quite old. The bed and the pillows were smelly. The staff gave us some new pillow cases, but they didn't help.
Rapporteer deze beoordeling
Jorge M. Individuele reizigers Mexico, 14 juni 2015
Good enough

1. The price
6,7
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Asoka City Home BaliHotel Asoka City Home Bali - Hotel interieurHotel Asoka City Home Bali - ZwembadHotel Asoka City Home Bali - ZwembadHotel Asoka City Home Bali - ZwembadHotel Asoka City Home Bali - ReceptieHotel Asoka City Home Bali - ReceptieHotel Asoka City Home Bali - ReceptieHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - GastenkamerHotel Asoka City Home Bali - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02