Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel California

Basak, Lapu Lapu City (beside Gaisano Grandmall Basak), Mactan Island, Mactan Island, Filipijnen 6015

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 388 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,8
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
5,5
Alle beoordelingen (388)
Sorteer op:
Wilhelmus V. Individuele reizigers Netherlands, 20 oktober 2014
functioneel, zakelijk

geen speciale pluspunten.Gewoon functioneel
7,3
Ik was een paar uur eerder en de kamer was klaar. Toch moest ik een half nacht tarief betalen. Heb ik nog nooit meegemaakt. De actie was niet te regelen, aan of uit. Zonder afstandsbediening. Verschillende keren per nacht eruit om aan of uit te zetten. Er was geen kennis beschikbaar over de omgeving. Overigens erg aardig personeel.
Rapporteer deze beoordeling
Marc B. (Echt)paren Belgium, 8 juli 2012
Simpel maar zuiver hotel

Zeer vriendelijk personeel
9,3
Hotel California is een zeer net hotelletje met een zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Vele andere hotels kunnen hiervan nog een lesje van leren.De accomodatie is enorm goed in verband met de prijs wat men betaald voor een kamer,proficiat!
Winkel tip: Op wandelafstand even verder kan men lustig winkelen,eten en drinken in de gaisano grand mall.
Rapporteer deze beoordeling
Marc B. (Echt)paren Belgium, 8 juli 2012
Leuk hotel met vriendelijk personeel

goed onderhouden hotel
8,7
Daar het hotel niet zo bekend is heeft het toch een goed prijs-kwaliteit verhouding. De kamers zijn ruim en goed onderhouden. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam.Gelegen in een drukke straat.
Hotel kenmerken tip: Het hotel is gelegen in de nabijheid van de luchthaven,ideaal voor een tussenstop.
Rapporteer deze beoordeling
Danny S. Individuele reizigers Sweden, 11 december 2015
Incredibly noisy

Cleanliness, location and staff
6,7
I had to catch a very early flight but couldn't sleep as there is a window into the hallway that doesn't isolate sound at all, might as well just have been an open window. So, don't stay here if you feel like you need to actually sleep.
Rapporteer deze beoordeling
Jaco D. Gezinnen met jonge kinderen South Africa, 23 november 2015
Good vvalue for money

Service
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Leslie J. Individuele reizigers United Kingdom, 5 november 2015
ok

cheap
6,7
ok
Rapporteer deze beoordeling
Tarcisia C. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 20 oktober 2015
awesome!

staff were so good and well trained ,the location is great and it's clean
10
That was the most amazing experience i ever had in Lapu lapu Philippines. I can just run and cross the street if I needed something as the mall is just opposite of the hotel plus the accessibility of the transpo is perfect! The staff were young but they exactly know their jobs including the security guards! The only thing is that, they don't have the machine to let you pay using your debit and or master card , you should pay in cash! Over all, it was a great stay!
Rapporteer deze beoordeling
Clifford E. Individuele reizigers United States of America, 17 oktober 2015
Happy camper

Local, clean, safe
5
Rapporteer deze beoordeling
David S. Individuele reizigers Australia, 11 oktober 2015
customer focused staff

friendly staff, air con, hot shower
8
I had an overnight stay in Cebu and decided to try the Hotel California. Its about a 15 to 20 mintute drive from the airport. I was very impressed with the hotel,the staff made me feel very welcome. The hotel was very clean and the shower was great, and the aircon was whisper quiet. For the shoppers who might stay here the Grand mall is right next to the hotel. I would like to stay here again if i come back to Cebu.
Rapporteer deze beoordeling
Genevie A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 28 september 2015
satisfied

location
8,3
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Hotel California Mactan IslandHotel California Mactan Island - Hotel exterieurHotel California Mactan Island - OmgevingHotel California Mactan Island - EntreeHotel California Mactan Island - Hotel interieurHotel California Mactan Island - EntreeHotel California Mactan Island - Hotel exterieurHotel California Mactan Island - GastenkamerHotel California Mactan Island - LobbyHotel California Mactan Island - GastenkamerHotel California Mactan Island - ReceptieHotel California Mactan Island - LobbyHotel California Mactan Island - BadkamerHotel California Mactan Island - GastenkamerHotel California Mactan Island - GastenkamerHotel California Mactan Island - LobbyHotel California Mactan Island - Hotel exterieurHotel California Mactan Island - LobbyHotel California Mactan Island - Hotel exterieurHotel California Mactan Island - Hotel exterieurHotel California Mactan Island - Hotel exterieurHotel California Mactan Island - Receptie


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07