Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Cesario

M.L. Quezon Highway, Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filipijnen 6015 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Cesario Mactan Island - Hotel interieur Hotel Cesario Mactan Island - Lobby Hotel Cesario Mactan Island - Lobby Hotel Cesario Mactan Island - Entree Hotel Cesario Mactan Island - Restaurant Hotel Cesario Mactan Island - Lobby Hotel Cesario Mactan Island - Lobby Hotel Cesario Mactan Island - Restaurant Hotel Cesario Mactan Island - Faciliteiten Hotel Cesario Mactan Island - Zwembad Hotel Cesario Mactan Island - Faciliteiten Hotel Cesario Mactan Island - Zwembad Hotel Cesario Mactan Island - Fitnessruimte Hotel Cesario Mactan Island - Fitnessruimte Hotel Cesario Mactan Island - Fitnessruimte Hotel Cesario Mactan Island - Zwembad
Hotel Cesario Mactan Island - Lobby Hotel Cesario Mactan Island - Gastenkamer Hotel Cesario Mactan Island - Gastenkamer
Gebied: Mactan Island Aantal kamers: 33

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
8,0
Personeel
6,7
Hygiëne/conditie hotel
6,3
Kamercomfort
6,9
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (693)
Sorteer op:
Jeffrey B. (Echt)paren Netherlands, 26 april 2014
Zeer slecht

Niks
3,3
Wij hadden dit hotel gekozen vanwege het zwembad en de aanwezige wifi. De wifi deed het niet want het was een nieuw systeem. na 10 keer vragen voor een oplossing kregen wij te horen "hiervoor hadden we geeneens wifi, dus ik kan er niks aan doen dat het nu niet werkt". De kamer was erg vochtig, muf en vol met muggen.De airco maakte alleen lawaai en deed het amper. het uitzicht was een betonnen koker en de kamer zat in de kelder. In de avond nog gegeten in het restaurant. de spaghetti bolognese die ik kreeg was koud, toen ik zei dat het koud was zei de ober dat dit zo hoorde. Nadat wij onze klachten hadden uitgelegd bij de balie wilde ze niks aan de prijs doen. Erg onvriendelijk personeel, hetzelfde geldt dus boor het bellavista hotel. Dit is gewoon hetzelfde hotel. Er waren meerdere mensen aan het klagen maar die kregen ook geen gehoor. Het enige hotel van mijn 3 weken verblijf in de Philippines dat ik iedereen echt zou afraden.
Rapporteer deze beoordeling
Klaas K. Individuele reizigers Netherlands, 16 december 2013
Onrustig

Zwembad met geweldig uitzicht, goede internet verbinding in de lobby, ontbijt inbegrepen in prijs
6
Het restaurant kan beter vermeden worden, want de service daar is slecht.
Rapporteer deze beoordeling
Frederick D. (Echt)paren Australia, 28 juli 2015
Free Breakfast, Free Airport transfer

Free Breakfast, Free Airport transfer, Close to Hilton Lapu Lapu ferry to Bohol
8,3
This is my 12th time to stay at the Cesario. Its where I always stay visiting Cebu. The unlimited breakfast is the best ever. Ask for one of the two economy rooms that have the large bed - much better than two single beds, Clean and convenient. Great Value
Rapporteer deze beoordeling
Tamas D. (Echt)paren Hungary, 6 juli 2015
quite good for the money

close to airport, swimming pool on the roof, food
8
it was a pleasant stay, few things might be improved though to get a fully satisfied experience. The aircon had a fixed 16 Celsius setting, one wider bed instead of two single ones might have been better. The positive things friendly staff, good food, swimming pool on the roof, mall at walking distance, free airport transfer. All together quite good for the budget price.
Rapporteer deze beoordeling
Jenifer A. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 3 juli 2015
Staff

Friendly abd courteous staff
9
Rapporteer deze beoordeling
George G. Individuele reizigers United States of America, 1 juli 2015
Ok for the money

Staff price location
6,3
Adequate at best
Rapporteer deze beoordeling
George G. Individuele reizigers United States of America, 28 juni 2015
Adequate but small

Near airport, staff friendly, breakfast
5,7
It was ok. Near airport. Rooms are tight.
Rapporteer deze beoordeling
Joevanie P. Groepen Philippines, 16 juni 2015
Ideal for travelers connecting in Cebu

Very accommodating staff, free transfer and free breakfast
8,7
Overall it was pleasant although don't expect too much in the room. They may need to consider renovating it. Napag iwanan na ng panahon.
Rapporteer deze beoordeling
Angeles S. Individuele reizigers Philippines, 14 juni 2015
a

b
8
c
Rapporteer deze beoordeling
Tammarut S. (Echt)paren Thailand, 9 juni 2015
i will come back this hotel again

I will come back this hotel again
8,3
i will come back this hotel again Since i was stay on this hotel. I don't like smell of room. but i can change my room.and internet have only on lobby area. food for this resturant is good. what is make me happiness for this hotel is thy send me by shuttle bus van to Mactan airport by.... it have only me and my girl on car. Driver is polite and humble, and never to ask my money
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Cesario Mactan IslandHotel Cesario Mactan Island - Hotel interieurHotel Cesario Mactan Island - LobbyHotel Cesario Mactan Island - LobbyHotel Cesario Mactan Island - EntreeHotel Cesario Mactan Island - RestaurantHotel Cesario Mactan Island - LobbyHotel Cesario Mactan Island - LobbyHotel Cesario Mactan Island - RestaurantHotel Cesario Mactan Island - FaciliteitenHotel Cesario Mactan Island - ZwembadHotel Cesario Mactan Island - FaciliteitenHotel Cesario Mactan Island - ZwembadHotel Cesario Mactan Island - FitnessruimteHotel Cesario Mactan Island - FitnessruimteHotel Cesario Mactan Island - FitnessruimteHotel Cesario Mactan Island - ZwembadHotel Cesario Mactan Island - LobbyHotel Cesario Mactan Island - GastenkamerHotel Cesario Mactan Island - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Hotel Cesario, Mactan Island

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02