Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Classic Diplomat

A-4, Mahipalpur NH-8, Indira Gandhi Internationale Luchthaven, New Delhi, India 110037

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,1

uit 286 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
6,9
Ligging
7,7
Personeel
7,1
Hygiëne/conditie hotel
7,2
Kamercomfort
7,0
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (286)
Sorteer op:
Robert W. (Echt)paren Netherlands, 5 november 2014
hotel prima' ontbijt uitermate slecht

kamers groot en comfortabel en schoon
7
Kamer prima in orde maar ontbijt uitermate slecht geen koffie of thee geen jus de orange tafel totaal niet gedekt wij vonden het ontbijt zeker ver onder de maat niet meer voor herhaling vatbaar het personeel bij het ontbijt was niet klant vriendelijk wat we ook beleefd vroegen werd niet op gereageerd
Rapporteer deze beoordeling
Hans V. (Echt)paren Netherlands, 20 februari 2013
druk en onrustig

10 minuten naar het vliegveld
6,3
ontvangst was vriendelijk en zakelijk. DDe kamer was goed afgeschermd tegen geluid van buiten. Via de gang waren wel veel geluiden te horen van uitgelaten gasten. Dat gasten geen rekening houden met anderen komt helaas steeds vaker voor. Mijns inziens een taak van het personeel om deze overlast tot een minimum te beperken.
Hotel kenmerken tip: Voordeel; dicht bij het vliegveld. Het hotel zorgt voor pickup en/of dropoff service naar het vliegveld.
Rapporteer deze beoordeling
Johanna M. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2012
Functioneel voor één nacht

Vliegveld vlakbij
5,7
Een vrij eenvoudig hotel dat dichtbij het vliegveld ligt en dus heel praktisch als je de dag erna naar je volgende bestemming moet vliegen. De kamer is aan de kleine kant en ziet er neutraal uit. Redelijk schone douche, maar het water bleef koud. 't Ontbijt is voldoende. Als tussenstop is het okee, maar ga niet naar dit hotel als je langer in Delhi wilt blijven.
Rapporteer deze beoordeling
Marc M. Individuele reizigers Belgium, 16 mei 2012
goed hotel

dicht bij de luchthaven
8,7
het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van de luchthaven - het hotel is gelegen langs een zeer drukke straat maar eens in het hotel hoor je d'er niets meer van - in de buurt zijn enkele restaurants en winkels te vinden - ik verkoos te eten in het restaurant van het hotel en heb zeer lekker gegeten aan een schappelijke prijs = kamer is niet zo ruim maar heeft alle eigentijds comfort - comfortabel bed - badkamer met alle voorzieningen - taxi drop naar de luchthaven was inbegrepen in de prijs en was stipt op het afgesproken uur ter plaatse - kreeg ook ontbijtpakket mee daar ik reeds om 6 uur moest vertrekken naar de luchthaven - verbleef maar één nacht in dit hotel na afronding van mijn fantastische reis in West Bengalen en Sikkim
Restaurant tip: het hotel heeft 2 restaurants : schappelijke prijzen en goed eten
Rapporteer deze beoordeling
Pieter K. Individuele reizigers Belgium, 22 maart 2012
Slechte administratie!

Werd wel ontvangen met een glimlach, gratis vervoer terug naar de luchthaven.
6,7
Bij mijn vertrek werd ik aangemaand een bewijs van betaling voor te leggen. Nochtans had ik de dag ervoor al 2 officiële documenten van Agoda als bewijs afgegeven. Heb toen mijn laptop boven gehaald en heb hen mijn persoonlijke account op de website van Agoda getoond. Daar stond klaar en duidelijk welk bedrag er van mijn kredietkaart afgegaan was. Toen was het in orde. Toch vreemd: heeft het hotel (hotelketen) zo'n slechte administratie?
Rapporteer deze beoordeling
Pojen T. Individuele reizigers Taiwan, 13 januari 2016
Not a 4 Star, but still nice for transit

good distance to airport for transit purpose
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Tristan G. (Echt)paren United Kingdom, 22 december 2015
Lovely hotel for 1 or 2 nights stay

Location to airport , food , early check
8
Lovely place for a stop over enroute to airport. They let us check in at 9am as we had an early train ! Rooms were clean and comfortable for india standards ! More like a 3 star hotel though not 4 in out view !
Rapporteer deze beoordeling
Frank R. (Echt)paren Germany, 19 december 2015
good deal

location, price
4,3
Rapporteer deze beoordeling
Wei S. Zakelijke reizigers China, 6 december 2015
Hotel Classic Diplomat

close to airport good for late arrival guests
2
This hotel is like a hole, we booked this hotel via agoda.com, I called this hotel and agoda many times to confirm the airport pickup service, however, unfortunately there was on one waiting for us. What was worse, we had been sent to another hotel which is close to Classic Diploma. What is the reason? The classic diploma sold us to his neighborhood hotel. There was on internet, shit! Next Passengers, be careful!
Rapporteer deze beoordeling
Smruti P. Gezinnen met oudere kinderen India, 5 december 2015
@50% off it is an Ok place...@full price I'd not

Location, Food, Room Size
6
Reservation Confirmation: Made more than 7 calls from US and India, couldn't confirm Agoda Reservation. They kept on passing the buck, the reservation will arrive 2 days before your arrival. Even after my arrival they couldn't find it. The confirmation letter print out saved me. They aslo asked me to contact Agoda CS, the #s listed where US, UK, so that is something Agoda needs to work on, they need to provide local to the country CS #s for these situations. I'll never book Agoda again until I've that confirmation. Airport Pickup: Came to the correct gate, in the wrong terminal...so I had to take a cab and go, was thankful they didn't force bill me for their wasted trip. Checkin: On a busy street, no bell boy a bunch of people just try and take your stuff as fast as they can while u figure out where your family members are and escape being pick pocketed. Once inside the hotel, things tend to calm down. Room: No windows - literally not sure what I saw in the picture, but to my surprise NO WINDOWS its a tornado shelter, Good size, musky smell (smoked in), small fridge, decent bathroom. Wifi (Complimentary): Decent for Indian standards. Dinner: Rs 500 per person, food always running out...its a race, even naan. 6 items things you'll eat boils down to 2 items and those are the ones that keep disappearing. Payment was expected in cash for buffet, card for a-la-carte. They don't accept Amex. Bfreakfast: was complimentary, again, less items that actually get consumed and a rat race to get to it. Airport Drop off (Complimentary): They saw my luggage count (8 pcs) the night before, still got a small car, shoved everything in on our laps...it was a disaster getting them out @ the airport. Felt bad for the driver and tipped him (he had to get the luggage out through the seat side of the trunk, the trunk did not open. Staff was friendly, they did their best, but old and musty place to stay. For a night it was ok. Good transit place.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Hotel Classic Diplomat New DelhiHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - Hotel exterieurHotel Classic Diplomat New Delhi - LobbyHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - ReceptieHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - Hotel exterieurHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - Hotel exterieurHotel Classic Diplomat New Delhi - LobbyHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - BadkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - BadkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - Hotel exterieurHotel Classic Diplomat New Delhi - Hotel exterieurHotel Classic Diplomat New Delhi - Hotel exterieurHotel Classic Diplomat New Delhi - LobbyHotel Classic Diplomat New Delhi - LobbyHotel Classic Diplomat New Delhi - LobbyHotel Classic Diplomat New Delhi - ReceptieHotel Classic Diplomat New Delhi - ReceptieHotel Classic Diplomat New Delhi - LobbyHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - RestaurantHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - GastenkamerHotel Classic Diplomat New Delhi - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02