Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Erzsebet City Center

Karolyi Mihaly utca 11-15, 05. Stadscentrum - Belváros, Boedapest, Hongarije 1026

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,3

uit 57 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,7
Ligging
9,2
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (57)
Sorteer op:
Renske F. Groepen Netherlands, 11 augustus 2013
Centraal gelegen

Ligging, prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel
8,3
verblijf was prima! Niets bijzonders maar gewoon goed. Dat er niet altijd warm water was was bij 41 graden buiten ook niet eens erg.
Wil V. (Echt)paren Netherlands, 19 september 2012
Goede keus gemaakt!

Midden in het centrum, toch rustig. Prima ontbijtbuffet. Behulpzaam personeel.
8
Hotel Erzsebet is een prima uitgangspunt voor een stadsbezoek. Lopend vanuit het hotel kun je al veel van Boedapest bekijken, de rest is gemakkelijk te doen met tram, bus of metro. De kamers zijn niet groot, maar voldoen prima aan onze eisen. Het ontbijtbuffet was in de aanbieding, wij vonden het goed. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Spreken goed Engels.
Robert A. (Echt)paren 18 mei 2012
Uitstekende locatie en voor een prima prijs

Kamers zijn niet groot, maar goed verzorgd en schoon. Er was een aanbieding van € 7 pp voor het ontbijt. Dat was een mooi aanbod. Met name de ligging van het hotel is uitstekend. Dicht bij de gezellige winkelstraat en restaurantjes en andere highlights. Boedapest is super. Ongelooflijk mooie stad. We gaan zeker terug en kiezen waarschijnlijk weer dit hotel. Bediening is okay maar meestal niet met een glimlach. Neemt niet weg dat je goed wordt geholpen.
8
Prima hotel en goed prijs/kwaliteit verhouding. Service is prima maar gaat niet iets extra's vanuit. Bijv je wordt niet gegroet door de receptie als je 's avonds terugkomt in het hotel. Maar dat is echt geen punt als je zoals wij ervaarden altijd goed geholpen wordt als je vragen hebt of van kamer wilt veranderen. De voorkantr was vrij druk en lawaaierig met geluis van de straat. De achterkant was rustiger.
Sightseeing/attracties tip: Bezoek een badhuis. Wij zijn Széchenyi Bath geweest. Dat was echt grandioos. Daarnaast met de trein naar Szentendre gegaan. Erg leuk dorpje. Boedapest is echt een heel mooie en gezellige stad.
Paulus S. (Echt)paren Netherlands, 12 mei 2012
Eenvoudige kamer wel schoon en netjes.

Prima locatie goed ontbijt
8
Goed Hotel en heel centraal gelegen. Goede ontvangst. Prijs kwaliteit is prima.
W G. (Echt)paren Netherlands, 29 oktober 2010
prima hotel met hulpvaardig personeel

Gunstig in centrum gelegen met goede restaurants in de omgeving
8,3
Prima hotel om Budapest te verkennen. Prijs/ kwaliteitverhouding is goed.
Restaurant tip: Museum restaurant. Excelent eten.
Paul B. (Echt)paren United Kingdom, 14 april 2016
Anniversary break
5,7
The hotel was in an excellent position, the staff were very helpful and polite. The only downside was the aircon doesnt work, we turned it on to cool the room down and although you could hear it blowing out air it wasnt cool air, other than that everything else was excellent
Kiam K. Individuele reizigers Singapore, 13 oktober 2015
Good location

location
8,3
Location is perfect. 5 mins walk to vaci street, 5 mins walk to Ferenciek subway and 15 mins walk to Great Market Hall
Ida T. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 1 januari 2015
Nice hotel, good location and price

Location, food and staff
7,3
Nice sy for 3 nights,
Maureen L. Individuele reizigers United Kingdom, 4 oktober 2014
Travellers Treat

Location, comfort, friendly staff.
9,7
Perfect for our needs. Missed not having tea/coffee making facilities in out room but I guess this is an English thing.
Douglas L. Individuele reizigers United States of America, 21 september 2014
Lovely Intercity Hotel

Location, food and staff
8
The hotel is an older hotel in a very nice part of the city. It is close to the underground and near other transit connections. The room was small yet very clean. The bed was old and needed an upgrade. The staff was very helpful and all spoke English quite well. The morning breakfast is a must and the services was outstanding. The only thing missing was an ice machine.
1 - 5 van 5 beoordelingen
Hotel Erzsebet City Center BoedapestHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - LobbyHotel Erzsebet City Center Boedapest - LobbyHotel Erzsebet City Center Boedapest - VergaderruimteHotel Erzsebet City Center Boedapest - VergaderruimteHotel Erzsebet City Center Boedapest - OmgevingHotel Erzsebet City Center Boedapest - Hotel interieurHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - LobbyHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - ReceptieHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - LobbyHotel Erzsebet City Center Boedapest - LobbyHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - FaciliteitenHotel Erzsebet City Center Boedapest - Faciliteiten


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B01