of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Erzsebet City Center

Karolyi Mihaly utca 11-15, 05. Stadscentrum - Belváros, Boedapest, Hongarije 1026 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Gastenkamer Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Restaurant Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Restaurant Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Lobby Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Vergaderruimte Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Badkamer Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Gastenkamer Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Gastenkamer Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Gastenkamer Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Hotel exterieur Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Hotel exterieur Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Gastenkamer Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Lobby Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Lobby Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Buffet Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Buffet
Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Koffiehuis/Café Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Restaurant Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Restaurant Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Restaurant Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Vergaderruimte Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Vergaderruimte Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Hotel interieur Hotel Erzsebet City Center Boedapest - Omgeving
Gebied: 05. Stadscentrum - Belváros Aantal kamers: 123

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 48 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,1
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (48)
Sorteer op:
Renske F. Groepen Netherlands, 11 augustus 2013
Centraal gelegen

Ligging, prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel
8,3
verblijf was prima! Niets bijzonders maar gewoon goed. Dat er niet altijd warm water was was bij 41 graden buiten ook niet eens erg.
Wil V. (Echt)paren Netherlands, 19 september 2012
Goede keus gemaakt!

Midden in het centrum, toch rustig. Prima ontbijtbuffet. Behulpzaam personeel.
8
Hotel Erzsebet is een prima uitgangspunt voor een stadsbezoek. Lopend vanuit het hotel kun je al veel van Boedapest bekijken, de rest is gemakkelijk te doen met tram, bus of metro. De kamers zijn niet groot, maar voldoen prima aan onze eisen. Het ontbijtbuffet was in de aanbieding, wij vonden het goed. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Spreken goed Engels.
Robert A. (Echt)paren 18 mei 2012
Uitstekende locatie en voor een prima prijs

Kamers zijn niet groot, maar goed verzorgd en schoon. Er was een aanbieding van € 7 pp voor het ontbijt. Dat was een mooi aanbod. Met name de ligging van het hotel is uitstekend. Dicht bij de gezellige winkelstraat en restaurantjes en andere highlights. Boedapest is super. Ongelooflijk mooie stad. We gaan zeker terug en kiezen waarschijnlijk weer dit hotel. Bediening is okay maar meestal niet met een glimlach. Neemt niet weg dat je goed wordt geholpen.
8
Prima hotel en goed prijs/kwaliteit verhouding. Service is prima maar gaat niet iets extra's vanuit. Bijv je wordt niet gegroet door de receptie als je 's avonds terugkomt in het hotel. Maar dat is echt geen punt als je zoals wij ervaarden altijd goed geholpen wordt als je vragen hebt of van kamer wilt veranderen. De voorkantr was vrij druk en lawaaierig met geluis van de straat. De achterkant was rustiger.
Sightseeing/attracties tip: Bezoek een badhuis. Wij zijn Széchenyi Bath geweest. Dat was echt grandioos. Daarnaast met de trein naar Szentendre gegaan. Erg leuk dorpje. Boedapest is echt een heel mooie en gezellige stad.
Paulus S. (Echt)paren Netherlands, 12 mei 2012
Eenvoudige kamer wel schoon en netjes.

Prima locatie goed ontbijt
8
Goed Hotel en heel centraal gelegen. Goede ontvangst. Prijs kwaliteit is prima.
W G. (Echt)paren Netherlands, 29 oktober 2010
prima hotel met hulpvaardig personeel

Gunstig in centrum gelegen met goede restaurants in de omgeving
8,3
Prima hotel om Budapest te verkennen. Prijs/ kwaliteitverhouding is goed.
Restaurant tip: Museum restaurant. Excelent eten.
Yeung C. Groepen Hong Kong, 13 juni 2014
Great location clean easy to find

Good location Clean Good staff
6,3
I love it , very easy to find and to go everywhere
Hila T. (Echt)paren Romania, 28 september 2013
a very nice staff and hotel.. worth the money!

very clean, nice reception and great location
9
We enjoyed it very much! Great city I was impressed.. the hotel is nice, great for young couples who are travelling..
Maria J. (Echt)paren Mexico, 25 september 2013
comfortable and in the heart of the city

location price clean and nice
9,3
very comfortable! excellent location and really good service
Amanda M. (Echt)paren Australia, 29 juli 2013
Good location, room needs improvement

Close to restaurants, close to main shopping street, easily accessible by public transport
6,3
The location of the hotel was fantastic, right in the middle of town and very close to the main shopping street. Easy to catch public transport to and from the hotel and there was a street full of restaurants just around the corner. Whilst the hotel staff were nice and friendly, the room was not to the same standard. Non smoking room that smelt like cigarette smoke. This is also a hotel where a "double" is two singles pushes together.
Gabor S. Gezinnen met oudere kinderen Hungary, 3 juli 2013
Dirt cheap for the location

Location location price
8
Great location just next to Central Kavehaz all transport reachable in 1-5 minutes bus/subway/tram/boat or you can stroll around into any direction for interesting and amazing places.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Erzsebet City Center BoedapestHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - LobbyHotel Erzsebet City Center Boedapest - VergaderruimteHotel Erzsebet City Center Boedapest - BadkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - Hotel exterieurHotel Erzsebet City Center Boedapest - Hotel exterieurHotel Erzsebet City Center Boedapest - GastenkamerHotel Erzsebet City Center Boedapest - LobbyHotel Erzsebet City Center Boedapest - LobbyHotel Erzsebet City Center Boedapest - BuffetHotel Erzsebet City Center Boedapest - BuffetHotel Erzsebet City Center Boedapest - Koffiehuis/CaféHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - RestaurantHotel Erzsebet City Center Boedapest - VergaderruimteHotel Erzsebet City Center Boedapest - VergaderruimteHotel Erzsebet City Center Boedapest - Hotel interieurHotel Erzsebet City Center Boedapest - Omgeving

Beoordelingen door klanten - Hotel Erzsebet City Center, Boedapest

AS-AGWEB-3A08