of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berlijn, Duitsland 10117 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel exterieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Suite Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Suite Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Suite Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Buffet Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Buffet Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur
Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur
Gebied: Mitte Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 323 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,9
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (323)
Sorteer op:
Willy C. Individuele reizigers Netherlands, 7 maart 2014
Een heel erg goed stadhotel

Mooie kamers, de ligging en een prima ontbijt
9
Uitstekend. De receptie was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers schoon en van alle gemakken voorzien. Het ontbijtbuffet heel erg goed. De ligging zeer centraal en de metro vlakbij.
Hendrikus Z. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2013
Centraal gelegen en goed bereikbaar prima hotel

ligging, kwaliteit/prijsverhouding, goed buffet-ontbijt
8,7
Prima hotel, niet te duur, attente baliemedewerkers
Janny T. (Echt)paren Netherlands, 19 april 2013
zeer aangenaam

schoon ,vriendelijk personeel
8
ZEER GOED GA HIER OOK ZEKER TERUG. GEEN PROBLEMEN ONDERVONDEN
Trui D. Individuele reizigers Belgium, 5 april 2013
Goed gelegen hotel

Prijs kwaliteit, ligging, goed ontbijt, mooie kamer
10
Suzanna H. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 oktober 2012
prima locatie, ietwat minimalistische kamers

goed ontbijt, schone kamers, super locatie
7,7
Service aan de balie kan beter, er straalde geen echte gastvrijheid vanaf Ontbijt was uitgebreid en werd steeds aangevuld. Bij mij zat het ontbijt bij de prijs in maar 15 euro voor ontbijt is veel te duur. Gratis wifi op de kamer is fijn. Het gezellig beneden zitten in de avond was niet erg uitnodigend. Verder zeker een hotel, ook vanwege de locatie en schone kamers,om nog eens naar terug te keren.
Gijs D. (Echt)paren Netherlands, 24 oktober 2012
perfecte locatie, prima schone kamers

vlakbij alle "high-lights"
9,3
goed ingerichte kamers, probeer het ontbijt eens, zeer uitegebreid. Huur een fiets ter plekke, een erg leuke manier om Berlijn te ontdekken, € per dag. Behulpzame, veel talensprekende receptie
Restaurant tip: il ritrovo - beste italiaans restaurant in berlijn (friedrichshain )
Shahryar R. (Echt)paren Pakistan, 11 november 2014
Location, location, location

Very close to check point Charlie, most of the staff very friendly and helpful
6,7
We stayed for 3 nights here and yes the hotel was very conveniently located close to some of the major attraction in the city (15 min walk to the Jewish museum, 2 min walk to check point Charlie, 5 min walk to the museum of communication...). The only negative point I can think of was that we had requested for an early checkin and we were hoping to get a quick nap after taking a very early flight into Germany but when we arrived at 10 we were informed that we wouldn't be able to checkin until 3pm. I understand that special requests are always subject to availability but I hope the hotel could have emailed me informing me beforehand that this may not be possible. Most of the staff at the hotel were very helpful (had one lady who came off as slightly rude but everyone else was great) and fluent in English.
Sari M. Gezinnen met oudere kinderen Finland, 20 oktober 2014
Nice location, that's all

Only location..
5,3
Location and staff was nice. Room was cleaned really badly. Towels and sheets were not changed daily althoug left in the floor. Also, the past hotels booked by Agoda has has really poor view. Could it be because rooms are prepaid?
Nitra N. (Echt)paren United Kingdom, 7 oktober 2014
Centrally located, room has no air conditioner

location, cool design, friendly staffs
8
The hotel is centrally located, a few minutes walk to the metro station and touristy place such as The Topography of Terror. The room was spacious, clean, and has cool design. However, there is no air-conditioner in the room. We ended up opening the window in order for us to sleep.
Edward S. (Echt)paren United States of America, 21 september 2014
Gat point ok

Cheap, clean, friendly staff
8,3
Modern building amid old classics, Starbucks close by

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Gat Point Charlie BerlijnHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel exterieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - SuiteHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - SuiteHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - SuiteHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - BuffetHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - BuffetHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlijn - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Gat Point Charlie, Berlijn

AS-AGWEB-3A08