of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Gat Point Charlie

Mauerstrasse 81-82, Mitte, Berlijn, Duitsland 10117 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel exterieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Suite Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Suite Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Suite Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Buffet Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Buffet Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur
Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Gastenkamer Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Lobby Hotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur
Gebied: Mitte Aantal kamers: 140
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 315 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,5
Ligging
8,9
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (315)
Sorteer op:
Willy C. Individuele reizigers Netherlands, 7 maart 2014
Een heel erg goed stadhotel

Mooie kamers, de ligging en een prima ontbijt
9
Uitstekend. De receptie was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kamers schoon en van alle gemakken voorzien. Het ontbijtbuffet heel erg goed. De ligging zeer centraal en de metro vlakbij.
Hendrikus Z. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2013
Centraal gelegen en goed bereikbaar prima hotel

ligging, kwaliteit/prijsverhouding, goed buffet-ontbijt
8,7
Prima hotel, niet te duur, attente baliemedewerkers
Janny T. (Echt)paren Netherlands, 19 april 2013
zeer aangenaam

schoon ,vriendelijk personeel
8
ZEER GOED GA HIER OOK ZEKER TERUG. GEEN PROBLEMEN ONDERVONDEN
Trui D. Individuele reizigers Belgium, 5 april 2013
Goed gelegen hotel

Prijs kwaliteit, ligging, goed ontbijt, mooie kamer
10
Suzanna H. Zakelijke reizigers Netherlands, 27 oktober 2012
prima locatie, ietwat minimalistische kamers

goed ontbijt, schone kamers, super locatie
7,7
Service aan de balie kan beter, er straalde geen echte gastvrijheid vanaf Ontbijt was uitgebreid en werd steeds aangevuld. Bij mij zat het ontbijt bij de prijs in maar 15 euro voor ontbijt is veel te duur. Gratis wifi op de kamer is fijn. Het gezellig beneden zitten in de avond was niet erg uitnodigend. Verder zeker een hotel, ook vanwege de locatie en schone kamers,om nog eens naar terug te keren.
Gijs D. (Echt)paren Netherlands, 24 oktober 2012
perfecte locatie, prima schone kamers

vlakbij alle "high-lights"
9,3
goed ingerichte kamers, probeer het ontbijt eens, zeer uitegebreid. Huur een fiets ter plekke, een erg leuke manier om Berlijn te ontdekken, € per dag. Behulpzame, veel talensprekende receptie
Restaurant tip: il ritrovo - beste italiaans restaurant in berlijn (friedrichshain )
Edward S. (Echt)paren United States of America, 21 september 2014
Gat point ok

Cheap, clean, friendly staff
8,3
Modern building amid old classics, Starbucks close by
Min Z. Individuele reizigers China, 31 augustus 2014
Good location

Good location and clean room
7,7
Very good location and clean room, worth of my money
Julia B. Groepen Australia, 28 augustus 2014
The hotel is one of the best

the staff, bathroom and breakfast
10
Absolutely no problems during our stay of four persons. The staff were young and well trained with excellent manners. The rooms were always clean. The breakfast was first class and the hoitel was in walking distance to all points of interest in the beautifl city of Berlin.
Andreas J. (Echt)paren Germany, 4 augustus 2014
Too hot - no airconditioning

Design of the lobby, kindly stuff, nice front view
7,7
The hotel is new, clean and has a nice interial design and a nice place in front of it. The personal is kindly and speaks even better English and Spanish than German. The only really bad points for us who lowered our rating for this hotel room were 1. that we got a room to the backside which is kind of bad view on a messy backyard. 2. we were there on saturday (in the summer) and they played loud house music somehwere close to the hotel and did not finish before 7 in the morning. 3. the really bad thing was that we almost died of heat collaps because our room had no air conditioning and the only window was blocked (by intention) and unable to open more than a little bit. the heat was really unbearable. other guests that we asked were confirming it. maybe as a suggestion for the hotel stuff: i would have even rented a cooling fan for some euros more if you had offered it but so my weekend night was shadowed by too ugly nights where i was sleeping covered in my own sweat. :(

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Gat Point Charlie BerlijnHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel exterieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - SuiteHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - SuiteHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - SuiteHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - BuffetHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - BuffetHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieurHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - GastenkamerHotel Gat Point Charlie Berlijn - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlijn - LobbyHotel Gat Point Charlie Berlijn - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Gat Point Charlie, Berlijn

AS-AGWEB-3C08