of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Grand Godwin

8502/42 Arakashan road, Ram Nagar, Pahar Ganj, New Delhi, India 110055 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Suite Hotel Grand Godwin New Delhi - Suite Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel exterieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur
Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel exterieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel exterieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten
Gebied: Pahar Ganj Aantal kamers: 39
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 366 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,5
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (366)
Sorteer op:
Sanne D. Individuele reizigers Netherlands, 21 februari 2014
Goed hotel! Lekker eten en aardig personeel!

Schoon, goed eten, behulpzaam personeel
9,3
Ik reis samen met een vriendin door india en Wehebben het hier goed gehad. Het is een modern hotel en het eten was heerlijk en personeel was heel aardig en behulpzaam. We zijn in Delhi aan onze reis in india begonnen en hier konden we mooi tot rust komen aan het eind van de dag. Ik zou zeker terug gaan.
Maaike S. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2013
Prima hotel in shabby wijk

Ontbijt, grote kamer, schoon
6,7
We kregen eerst de kamer achter de receptie. Daar stonk het echter naar riool, en was het erg gehorig/lawaaierig. We mochten echter van kamer wisselen, en onze kamer op de tweede verdieping was wel goed. Groter, prima badkamer en zelfs wifi in de kamer. Over die kamer dus zeker tevreden. Wat wel apart was, is dat ze ons een driedubbele kamerprijs vroegen, toen we twee nachten bij wilden boeken. De standaardkamers (waarvan de prijs ook twee keer zo hoog was dan op agoda) waren zgn uitverkocht, en de deluxe rooms waren dus stukken duurder. Via agoda konden we echter zonder problemen een standaardkamer boeken tegen het lage tarief. Dit hebben we gedaan...op miraculeuze wijze was de tandaardkamer toen ineens niet meer uitverkocht. Beetje onhandig van ze.
Lily V. Individuele reizigers Belgium, 31 juli 2013
Klasse hotel met zeer behulpzaam personeel

Heel proper, heel behulpzaam en heel comfortabel bed
9,3
Genieten van begin tot einde... Zeer behulpzaam personeel, snelle roomservice, heel goed geslapen, zalig!!!!!!!!!!!!!!!!
Femke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 juli 2012
Prima hotel met westerse luxe

Ruime, luxe en nette kamers. Heerlijk ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Reisbureau aanwezig, met prima service!
9
We zijn onze rondreis door Noord-India gestart en geeindigd in Delhi en hebben zo in totaal 4 nachten doorgebracht in hotel Godwin Deluxe. We zijn erg tevreden over het verblijf. De rondreis hebben we geboekt bij het reisbureau van het hotel, met prima service!
Hotel kenmerken tip: Probeer dit hotel te boeken via een site als agoda.nl of booking.com, hier zijn vaak aanbiedingen te vinden. Anders is het een prijzig hotel.
Anneriet N. Groepen Netherlands, 23 juli 2011
Mooi hotel op goede locatie

Dicht bij treinstation
6,7
Vriendelijke ontvangst, helaas liepen we de transfer op de luchthaven mis omdat we niet op de hoogte waren waar we de chauffer konden vinden. Toen de metro genomen en daarna een autoriksja naar het hotel, die verdwaalde. Toen we aankwamen werden we heel vriendelijk ontvangen en het hotel was boven verwachting. Helaas werd het water in de douche niet warm.
Tilak P. Individuele reizigers Nepal, 6 juli 2014
Unprofessional

Cleanliness, wi-fi
4
I booked my room online and called the hotel two days before my travel for the free airport pick-up and gave them my flight details. When I arrived at the airport, there was no one from the hotel to pick me up... called the hotel and they claimed that I never gave them my flight details. Bull... Once I reached the hotel, I asked if they could give me free airport drop-off instead and th answer was a BIG NO. Wi-fi was good in most parts of the hotel but it barely worked on my iPhone inside my room. Since I was there only for the overnight (leaving early in the morning, at 4:30am), I didn't experience anything else there. I would say they are very "unprofessional."
Shenbagarajkumar J. Groepen India, 30 juni 2014
Best value for money paid,completely satisfied

Cleanliness Comfort Attentive staff
9
Completely satisfied. The photos of the rooms and services were exactly as it was in the website
Matthew C. Groepen United Kingdom, 18 juni 2014
Great value

Clean, breakfast, value for money
10
Our stay was brilliant!great value for money, great breakfast! Friendly and helpful staff! Definatly re visit..
Nyoman H. (Echt)paren Indonesia, 13 juni 2014
comfortable stay with nice price great service an

comfortable stay with nice price great service and price, and good room
6
AC works great in hot weather here, BUT AC was not cooling enough in the winter. Hot shower WAS very nice in the winter, BUT not hot enough in hot weather.....i guess this is a hotel that has some power-saving policy, so they adjust the setting of temperature of AC and shower. Nice, although i still think it is reasonable to have consistent service, since we pay anyway
Abdul L. Groepen Singapore, 9 juni 2014
It was a good experience

sorry nothing great to report
7
Was kept waiting for our food until we realise it was ordered from outside and took very long to come. People are not true full.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Grand Godwin New DelhiHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - SuiteHotel Grand Godwin New Delhi - SuiteHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel exterieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel exterieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel exterieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten


AS-AGWEB-3C04