of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Grand Godwin

8502/42 Arakashan road, Ram Nagar, Pahar Ganj, New Delhi, India 110055 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Entree Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Buffet Hotel Grand Godwin New Delhi - Buffet Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer
Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/Café Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie
Gebied: Pahar Ganj Aantal kamers: 39
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 404 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,5
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (404)
Sorteer op:
Sanne D. Individuele reizigers Netherlands, 21 februari 2014
Goed hotel! Lekker eten en aardig personeel!

Schoon, goed eten, behulpzaam personeel
9,3
Ik reis samen met een vriendin door india en Wehebben het hier goed gehad. Het is een modern hotel en het eten was heerlijk en personeel was heel aardig en behulpzaam. We zijn in Delhi aan onze reis in india begonnen en hier konden we mooi tot rust komen aan het eind van de dag. Ik zou zeker terug gaan.
Maaike S. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2013
Prima hotel in shabby wijk

Ontbijt, grote kamer, schoon
6,7
We kregen eerst de kamer achter de receptie. Daar stonk het echter naar riool, en was het erg gehorig/lawaaierig. We mochten echter van kamer wisselen, en onze kamer op de tweede verdieping was wel goed. Groter, prima badkamer en zelfs wifi in de kamer. Over die kamer dus zeker tevreden. Wat wel apart was, is dat ze ons een driedubbele kamerprijs vroegen, toen we twee nachten bij wilden boeken. De standaardkamers (waarvan de prijs ook twee keer zo hoog was dan op agoda) waren zgn uitverkocht, en de deluxe rooms waren dus stukken duurder. Via agoda konden we echter zonder problemen een standaardkamer boeken tegen het lage tarief. Dit hebben we gedaan...op miraculeuze wijze was de tandaardkamer toen ineens niet meer uitverkocht. Beetje onhandig van ze.
Lily V. Individuele reizigers Belgium, 31 juli 2013
Klasse hotel met zeer behulpzaam personeel

Heel proper, heel behulpzaam en heel comfortabel bed
9,3
Genieten van begin tot einde... Zeer behulpzaam personeel, snelle roomservice, heel goed geslapen, zalig!!!!!!!!!!!!!!!!
Femke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 juli 2012
Prima hotel met westerse luxe

Ruime, luxe en nette kamers. Heerlijk ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Reisbureau aanwezig, met prima service!
9
We zijn onze rondreis door Noord-India gestart en geeindigd in Delhi en hebben zo in totaal 4 nachten doorgebracht in hotel Godwin Deluxe. We zijn erg tevreden over het verblijf. De rondreis hebben we geboekt bij het reisbureau van het hotel, met prima service!
Hotel kenmerken tip: Probeer dit hotel te boeken via een site als agoda.nl of booking.com, hier zijn vaak aanbiedingen te vinden. Anders is het een prijzig hotel.
Anneriet N. Groepen Netherlands, 23 juli 2011
Mooi hotel op goede locatie

Dicht bij treinstation
6,7
Vriendelijke ontvangst, helaas liepen we de transfer op de luchthaven mis omdat we niet op de hoogte waren waar we de chauffer konden vinden. Toen de metro genomen en daarna een autoriksja naar het hotel, die verdwaalde. Toen we aankwamen werden we heel vriendelijk ontvangen en het hotel was boven verwachting. Helaas werd het water in de douche niet warm.
Suji S. Zakelijke reizigers India, 28 februari 2015
Good Budget Hotel

Clean, Airport pickup, Value for money
8,7
John L. (Echt)paren United Kingdom, 28 februari 2015
value for money

clean,friendly.
8
good value for money. breakfast very basic ( Little choice ) I would stay there again. but did not feel safe to go out after 6pm. very poor area.
Matthew H. Zakelijke reizigers United States of America, 26 februari 2015
Great Hotel For Cost

rooms, service, staff
9,3
Was very clean, staff was helpful and went abive and beyond their requirements.
Yi S. (Echt)paren United States of America, 24 februari 2015
Not a smart choice to live in Pahar Ganj

resturant on the roof top is good
6
the toilet was unacceptable, we couldn't shower cos there's bugs. The bed was ok but we can't sleep well. Unless you just need a close spot to the rail station, don't stay there for a holiday trip
Belinda K. (Echt)paren Singapore, 16 februari 2015
great hotel

its cleanliness.the hotel room i stay in was really clean.the condition of the room and the hotel was good. the rooms were comfortable and spacious.
8,3
I had some trouble checking in and the staff were not so flexible. However, we were pleased with our rooms.it was really nice. the beds were comfortable. The room and shower were clean. Area was good. A little noisy as it was during the wedding season. Enjoyed my stay!😊

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Grand Godwin New DelhiHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - EntreeHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - BuffetHotel Grand Godwin New Delhi - BuffetHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - LobbyHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant


AS-AGWEB-3A07