of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Grand Godwin

8502/42 Arakashan road, Ram Nagar, Pahar Ganj, New Delhi, India 110055 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Entree Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Buffet Hotel Grand Godwin New Delhi - Buffet Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer
Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/Café Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie
Gebied: Pahar Ganj Aantal kamers: 39
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 387 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,6
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (387)
Sorteer op:
Sanne D. Individuele reizigers Netherlands, 21 februari 2014
Goed hotel! Lekker eten en aardig personeel!

Schoon, goed eten, behulpzaam personeel
9,3
Ik reis samen met een vriendin door india en Wehebben het hier goed gehad. Het is een modern hotel en het eten was heerlijk en personeel was heel aardig en behulpzaam. We zijn in Delhi aan onze reis in india begonnen en hier konden we mooi tot rust komen aan het eind van de dag. Ik zou zeker terug gaan.
Maaike S. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2013
Prima hotel in shabby wijk

Ontbijt, grote kamer, schoon
6,7
We kregen eerst de kamer achter de receptie. Daar stonk het echter naar riool, en was het erg gehorig/lawaaierig. We mochten echter van kamer wisselen, en onze kamer op de tweede verdieping was wel goed. Groter, prima badkamer en zelfs wifi in de kamer. Over die kamer dus zeker tevreden. Wat wel apart was, is dat ze ons een driedubbele kamerprijs vroegen, toen we twee nachten bij wilden boeken. De standaardkamers (waarvan de prijs ook twee keer zo hoog was dan op agoda) waren zgn uitverkocht, en de deluxe rooms waren dus stukken duurder. Via agoda konden we echter zonder problemen een standaardkamer boeken tegen het lage tarief. Dit hebben we gedaan...op miraculeuze wijze was de tandaardkamer toen ineens niet meer uitverkocht. Beetje onhandig van ze.
Lily V. Individuele reizigers Belgium, 31 juli 2013
Klasse hotel met zeer behulpzaam personeel

Heel proper, heel behulpzaam en heel comfortabel bed
9,3
Genieten van begin tot einde... Zeer behulpzaam personeel, snelle roomservice, heel goed geslapen, zalig!!!!!!!!!!!!!!!!
Femke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 juli 2012
Prima hotel met westerse luxe

Ruime, luxe en nette kamers. Heerlijk ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Reisbureau aanwezig, met prima service!
9
We zijn onze rondreis door Noord-India gestart en geeindigd in Delhi en hebben zo in totaal 4 nachten doorgebracht in hotel Godwin Deluxe. We zijn erg tevreden over het verblijf. De rondreis hebben we geboekt bij het reisbureau van het hotel, met prima service!
Hotel kenmerken tip: Probeer dit hotel te boeken via een site als agoda.nl of booking.com, hier zijn vaak aanbiedingen te vinden. Anders is het een prijzig hotel.
Anneriet N. Groepen Netherlands, 23 juli 2011
Mooi hotel op goede locatie

Dicht bij treinstation
6,7
Vriendelijke ontvangst, helaas liepen we de transfer op de luchthaven mis omdat we niet op de hoogte waren waar we de chauffer konden vinden. Toen de metro genomen en daarna een autoriksja naar het hotel, die verdwaalde. Toen we aankwamen werden we heel vriendelijk ontvangen en het hotel was boven verwachting. Helaas werd het water in de douche niet warm.
Nishi R. (Echt)paren Mauritius, 23 november 2014
very nice stay

comfort, close to metro/railway station, close to shopping areas
8
second time to this hotel with wife & son, very nice stay. Friendly and helpful staff. nice and clean room. comfortable bed. 5 to 10 mins by ricksaw to main markets and CP. 5 mins walk to metro station. enjoy the food. Next time, will surely stay there. Recommend this hotel to anyone.
Douglas P. Individuele reizigers United States of America, 31 oktober 2014
Friendly and well Appoointed!

The stall was extremely helpful. They arrananged several travel needs for other legs of my journey. The rooftop restraunt is a great get-away from the busy street below.
9
Dean D. (Echt)paren Bulgaria, 19 oktober 2014
Good value for money

The food in the restaurant at the top,
8
Elodie R. (Echt)paren France, 18 oktober 2014
Recommended!! Good location. great staff.

The room was very comfortable and clean, their towels are simply the best (very thick and soft) and the staff were very friendly and extremely helpful.
9,3
Robert C. Individuele reizigers Australia, 14 oktober 2014
Cant go wrong.

Great Rooms.
7,7
Was very impressed with the rooms....like a 5 star hotel...no kidding !...Staff were very good and helpful. Surrounding area is very congested in the day time...dusty, dirty but lots of character. Very close to the New Delhi train station...walking distance. I would stay here again just for the value for money.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Grand Godwin New DelhiHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - EntreeHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - BuffetHotel Grand Godwin New Delhi - BuffetHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - LobbyHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant


AS-AGWEB-3A01