Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Grand Godwin

8502/42 Arakashan road, Ram Nagar, Pahar Ganj, New Delhi, India 110055 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Entree Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Buffet Hotel Grand Godwin New Delhi - Buffet Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant
Hotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/Café Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer
Gebied: Pahar Ganj Aantal kamers: 39

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,7

uit 467 beoordelingen

7 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,6
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (467)
Sorteer op:
Sarika M. Individuele reizigers Belgium, 17 september 2015
top staff

staff. kamers. humor
8,7
Zeer aangenaam met de omgang en hulpbereidheid van de staff
Rapporteer deze beoordeling
Hannah V. (Echt)paren Netherlands, 12 april 2015
Net hotel op goede locatie!

Locatie, personeel, netheid kamer
10
Nette kamer met alles wat je nodig hebt. Fijne badkamer met modern interieur en een prima bed om in te slapen. Ook geen overlast van de chaos buiten het hotel. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is simpel maar voldoende. In het hele hotel plus kamer goede gratis WiFi. Het hotel zit aan een vrij drukke straat dicht bij alle bezienswaardigheden. Wij zouden hier zeker nog eens terug komen!
Rapporteer deze beoordeling
Sanne D. Individuele reizigers Netherlands, 21 februari 2014
Goed hotel! Lekker eten en aardig personeel!

Schoon, goed eten, behulpzaam personeel
9,3
Ik reis samen met een vriendin door india en Wehebben het hier goed gehad. Het is een modern hotel en het eten was heerlijk en personeel was heel aardig en behulpzaam. We zijn in Delhi aan onze reis in india begonnen en hier konden we mooi tot rust komen aan het eind van de dag. Ik zou zeker terug gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Maaike S. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2013
Prima hotel in shabby wijk

Ontbijt, grote kamer, schoon
6,7
We kregen eerst de kamer achter de receptie. Daar stonk het echter naar riool, en was het erg gehorig/lawaaierig. We mochten echter van kamer wisselen, en onze kamer op de tweede verdieping was wel goed. Groter, prima badkamer en zelfs wifi in de kamer. Over die kamer dus zeker tevreden. Wat wel apart was, is dat ze ons een driedubbele kamerprijs vroegen, toen we twee nachten bij wilden boeken. De standaardkamers (waarvan de prijs ook twee keer zo hoog was dan op agoda) waren zgn uitverkocht, en de deluxe rooms waren dus stukken duurder. Via agoda konden we echter zonder problemen een standaardkamer boeken tegen het lage tarief. Dit hebben we gedaan...op miraculeuze wijze was de tandaardkamer toen ineens niet meer uitverkocht. Beetje onhandig van ze.
Rapporteer deze beoordeling
Lily V. Individuele reizigers Belgium, 31 juli 2013
Klasse hotel met zeer behulpzaam personeel

Heel proper, heel behulpzaam en heel comfortabel bed
9,3
Genieten van begin tot einde... Zeer behulpzaam personeel, snelle roomservice, heel goed geslapen, zalig!!!!!!!!!!!!!!!!
Rapporteer deze beoordeling
Femke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 juli 2012
Prima hotel met westerse luxe

Ruime, luxe en nette kamers. Heerlijk ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Reisbureau aanwezig, met prima service!
9
We zijn onze rondreis door Noord-India gestart en geeindigd in Delhi en hebben zo in totaal 4 nachten doorgebracht in hotel Godwin Deluxe. We zijn erg tevreden over het verblijf. De rondreis hebben we geboekt bij het reisbureau van het hotel, met prima service!
Hotel kenmerken tip: Probeer dit hotel te boeken via een site als agoda.nl of booking.com, hier zijn vaak aanbiedingen te vinden. Anders is het een prijzig hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Anneriet N. Groepen Netherlands, 23 juli 2011
Mooi hotel op goede locatie

Dicht bij treinstation
6,7
Vriendelijke ontvangst, helaas liepen we de transfer op de luchthaven mis omdat we niet op de hoogte waren waar we de chauffer konden vinden. Toen de metro genomen en daarna een autoriksja naar het hotel, die verdwaalde. Toen we aankwamen werden we heel vriendelijk ontvangen en het hotel was boven verwachting. Helaas werd het water in de douche niet warm.
Rapporteer deze beoordeling
Chad F. Individuele reizigers Nepal, 19 januari 2016
Agoda rating a tad too high.

Friendly restaurant and housekeeping staff. Nice lobby and decent food.
6
Had about 2 weeks to stay in Delhi. Spent 3 nights at the Hotel Grand Godwin because I booked through agoda, but changed hotels after. The housekeeping and restaurante staff were friendly. The food was good. My complaints have to do mostly with the fact that through the 3 days, the internet was so bad that it was for the most part useless. For $30US a night internet should be working. Not only that, even before showing me my room they were already pushing their tourism sector of the hotel trying to find out my plans and sell me tours packages. The biggest issue however was the location. Even the locals I spoke to referred to that location as a "slum." Although I would't use that term, it's just not a great area of the city and that's the truth. I eventually found my way to to the Karol Bagh neighborhood, not too far away with much nicer atmosphere. I highly recommend checking out the hotels in the Karol Bagh neighborhood as it is a better experience.
Rapporteer deze beoordeling
Krishia P. Individuele reizigers Australia, 7 januari 2016
Okay for quick stopover

Close to train station - close to market st - value for aud
7
Very noisy!!! Very disappointed in the fact there was only one English Channel available on the television and you had to seemingly pay for anything else (not even set up so I could pay). Room service boy very unappreciative of his tip. Don't book at travel desk. Firstly I was made to pay an extra 500 rupees for a train ticket (female solo traveler) and the guy made a mistake by booking the wrong train and tried to tell me that my train I knew had availability was all booked out. Nice friendly man, yet know that you will be marked up on price. The hotel was lovely and clean - modern and really comfortable beds! Rooms service ample and delicious!
Rapporteer deze beoordeling
Pakpoum M. (Echt)paren Thailand, 2 januari 2016
Nice location if you want to take train after.

Cleaness Location Comfort
7
Ok for the price.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 7 van 7 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Grand Godwin New DelhiHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - EntreeHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - BuffetHotel Grand Godwin New Delhi - BuffetHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - LobbyHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07