Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Grand Godwin

8502/42 Arakashan road, Ram Nagar, Pahar Ganj, New Delhi, India 110055 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Entree Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Faciliteiten Hotel Grand Godwin New Delhi - Buffet Hotel Grand Godwin New Delhi - Buffet Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant
Hotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/Café Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Badkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieur Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer Hotel Grand Godwin New Delhi - Receptie Hotel Grand Godwin New Delhi - Gastenkamer
Gebied: Pahar Ganj Aantal kamers: 39
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,6
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (433)
Sorteer op:
Hannah V. (Echt)paren Netherlands, 12 april 2015
Net hotel op goede locatie!

Locatie, personeel, netheid kamer
10
Nette kamer met alles wat je nodig hebt. Fijne badkamer met modern interieur en een prima bed om in te slapen. Ook geen overlast van de chaos buiten het hotel. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is simpel maar voldoende. In het hele hotel plus kamer goede gratis WiFi. Het hotel zit aan een vrij drukke straat dicht bij alle bezienswaardigheden. Wij zouden hier zeker nog eens terug komen!
Rapporteer deze beoordeling
Sanne D. Individuele reizigers Netherlands, 21 februari 2014
Goed hotel! Lekker eten en aardig personeel!

Schoon, goed eten, behulpzaam personeel
9,3
Ik reis samen met een vriendin door india en Wehebben het hier goed gehad. Het is een modern hotel en het eten was heerlijk en personeel was heel aardig en behulpzaam. We zijn in Delhi aan onze reis in india begonnen en hier konden we mooi tot rust komen aan het eind van de dag. Ik zou zeker terug gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Maaike S. (Echt)paren Netherlands, 25 augustus 2013
Prima hotel in shabby wijk

Ontbijt, grote kamer, schoon
6,7
We kregen eerst de kamer achter de receptie. Daar stonk het echter naar riool, en was het erg gehorig/lawaaierig. We mochten echter van kamer wisselen, en onze kamer op de tweede verdieping was wel goed. Groter, prima badkamer en zelfs wifi in de kamer. Over die kamer dus zeker tevreden. Wat wel apart was, is dat ze ons een driedubbele kamerprijs vroegen, toen we twee nachten bij wilden boeken. De standaardkamers (waarvan de prijs ook twee keer zo hoog was dan op agoda) waren zgn uitverkocht, en de deluxe rooms waren dus stukken duurder. Via agoda konden we echter zonder problemen een standaardkamer boeken tegen het lage tarief. Dit hebben we gedaan...op miraculeuze wijze was de tandaardkamer toen ineens niet meer uitverkocht. Beetje onhandig van ze.
Rapporteer deze beoordeling
Lily V. Individuele reizigers Belgium, 31 juli 2013
Klasse hotel met zeer behulpzaam personeel

Heel proper, heel behulpzaam en heel comfortabel bed
9,3
Genieten van begin tot einde... Zeer behulpzaam personeel, snelle roomservice, heel goed geslapen, zalig!!!!!!!!!!!!!!!!
Rapporteer deze beoordeling
Femke S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 14 juli 2012
Prima hotel met westerse luxe

Ruime, luxe en nette kamers. Heerlijk ontbijtbuffet. Vriendelijk personeel. Reisbureau aanwezig, met prima service!
9
We zijn onze rondreis door Noord-India gestart en geeindigd in Delhi en hebben zo in totaal 4 nachten doorgebracht in hotel Godwin Deluxe. We zijn erg tevreden over het verblijf. De rondreis hebben we geboekt bij het reisbureau van het hotel, met prima service!
Hotel kenmerken tip: Probeer dit hotel te boeken via een site als agoda.nl of booking.com, hier zijn vaak aanbiedingen te vinden. Anders is het een prijzig hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Anneriet N. Groepen Netherlands, 23 juli 2011
Mooi hotel op goede locatie

Dicht bij treinstation
6,7
Vriendelijke ontvangst, helaas liepen we de transfer op de luchthaven mis omdat we niet op de hoogte waren waar we de chauffer konden vinden. Toen de metro genomen en daarna een autoriksja naar het hotel, die verdwaalde. Toen we aankwamen werden we heel vriendelijk ontvangen en het hotel was boven verwachting. Helaas werd het water in de douche niet warm.
Rapporteer deze beoordeling
Christopher S. Individuele reizigers Indonesia, 20 juli 2015
decent clean room

cleanliness, location, friendly staff
6,7
The stay was good. Room is decent size.
Rapporteer deze beoordeling
Joshua J. (Echt)paren United States of America, 25 juni 2015
Great Service, Great Location, and Great Rooms!

Breakfast, service, location
10
My wife and I thoroughly enjoyed our stay. During our week in India the Grand Godwin was by far the best hotel we stayed at. The service was impeccable, Kamal helped us book our train tickets to Agra and Jaipur. He remained in constant contact with us and was anyways available. The breakfast was delicious and offered many choices. Most importantly the hotel has very good WiFi, many of the hotels we stayed at our during trip had weak WiFi that kept dropping. Godwin's WiFi made booking hotels and doing research a lot easier. I will anyways stay at this hotel when in Delhi, it's no wonder they're so highly recommended online and in travel journals.
Rapporteer deze beoordeling
Anandkumar P. Groepen India, 18 juni 2015
Hotel Grand Godwin

Clean, comfort & near main market
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Robert C. Individuele reizigers Canada, 13 mei 2015
Good Ole Godwin

A very clean hotel for India, a welcoming and helpful staff and a most comfortable bed.
8
From the time I arrived in Delhi, I found the Grand Godwin to be the best part of my stay. A very clean hotel for India, a welcoming and helpful staff and a most comfortable bed. With a descent breakfast, I was home from the moment I arrived.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Grand Godwin New DelhiHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - EntreeHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - FaciliteitenHotel Grand Godwin New Delhi - BuffetHotel Grand Godwin New Delhi - BuffetHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - ReceptieHotel Grand Godwin New Delhi - GastenkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - BadkamerHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - Hotel interieurHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - LobbyHotel Grand Godwin New Delhi - Koffiehuis/CaféHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - RestaurantHotel Grand Godwin New Delhi - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Hotel Grand Godwin, New Delhi

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01