of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapore 188018 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieur Hotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieur Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieur Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Vergaderruimte Hotel Grand Pacific Singapore - Eten en drinken
Hotel Grand Pacific Singapore - Recreatie-faciliteiten Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer
Gebied: Bugis Aantal kamers: 239
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 1660 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
8,5
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (1660)
Sorteer op:
Kieng H. (Echt)paren Netherlands, 11 februari 2015
Voor de 3e keer.

1. De Locatie 2. Het ontbijt 3. Free WiFi everuwhere in the hotel.
8
Het was weer zeer prettig om in dit hotel terug te zijn. Wederom viel het ons op dat de locatie zeer gunstig is. Naar alle belangrijke richtingen en bestemmingen is het met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er zijn 4 foodcourts, een McDonald, en 2 minisupermarkten (Seven Eleven) op loopafstand. De concierge en portiers herkenden ons en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Omdat ons vliegtuig vroeg landde en we te vroeg waren om in te checken voor de kamer, kregen we toegang tot het zwembad. De koffers werden opgeslagen. Het zwembad was geoutilleerd met schone handdoeken en douches met zeep voorradig. We vinden wel dat dit hotel meer een 3-sterren dan een 4-sterren hotel is. Dat is te zien aan de toiletterietjes die simpel zijn, mededelingen over handdoeken en lakens verschoning op knullig getypte papiertjes. Ook de mini-bar is niet gevuld. Ook is er geen keuze voor coffeïnevrije koffie. Wel is er iedere dag flesjes mineraalwater. Prettig is het ook dat de kamer safebox groot genoeg is om mijn laptop in op te bergen! Desondanks zullen we hier terugkeren bij ons volgend verblijf.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2014
midden klasse hotel

Goed gelegen, gratis internet, dicht bij metro
7
Het hotel is goed gelegen nabij Bugis en Raffles Place. Het is schoon, maar de kamers zijn niet ruim. Het internet is er gratis. Het ontbijtbuffet is redelijk.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 25 november 2014
centraal gelegen stadshotel

goede ligging, hotel heeft zwembad en internet
8
Het hotel ligt dicht bij het centrum en metro station is op loop afstand. De kamers zijn schoon.Er is een ontbijt buffet met voldoende keuze.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 10 november 2013
centraal gelegen hotel

ligging, gratis internet op de kamer, prijs inclusief ontbijt
8
Het is een middenklasse hotel. De kamers zijn niet bijzonder maar schoon. Er is gratis internet op de kamer. Op de 5e verdieping is een zwembad en het is na een hele dag slenteren door de stad, relaxt om even aan de rand van het zwembad te zitten. Het uitzicht is op de gebouwen in de omgeving. Het ontbijtbuffet is uitgebreid. Het grote pluspunt van het hotel is de centrale ligging.
Yan C. Zakelijke reizigers Hong Kong, 27 februari 2015
Good value for money

Great staff service
8
Very friendly helpful staff
Warwick G. Individuele reizigers Australia, 26 februari 2015
Former Allsoms

Position pleasant staff elevators
7,3
Up to expectations clean helpful staff handy position
Rudi N. Zakelijke reizigers Indonesia, 17 februari 2015
Great hotel Great location

1. Great service, we were given free upgrade to their premier rooms 2.great location 3. Great rooms
9,7
Very pleasant and really enjoyable...
Yihsuan L. Individuele reizigers Taiwan, 17 februari 2015
Hotel Grand Pacific

Nice location, large and clean room, and good staff
9,3
Nice experience, I would like to stay again.
Grace L. (Echt)paren Singapore, 16 februari 2015
Not bad

budget friendly, great service, awesome location
8
We were given a free upgrade which was nice. Rooms are decently sized and clean. The bed was really hard at first but we ended up sleeping pretty well on them, both my 6 ft tall husband and I agreed on that. We are used to a soft king sized bed at home but this bed was alright. We picked a no frills hotel as we was going to spend most of the day exploring the city. We didn't try the buffet breakfast as we are low carbers and felt there wouldn't be much options for us. We did order room service once and it was pretty good. Lamb Shank with veggies. The service was great. They held our bags till the evening on check out day so we could still make use of our last day which was lovely for us. I would definitely stay here again esp with such low rates. Thanks!
Ang F. (Echt)paren Singapore, 14 februari 2015
Clean, room is spacious, good location.

Spacious room
7,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Grand Pacific SingaporeHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieurHotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieurHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieurHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - VergaderruimteHotel Grand Pacific Singapore - Eten en drinkenHotel Grand Pacific Singapore - Recreatie-faciliteitenHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Hotel Grand Pacific, Singapore

AS-AGWEB-3B08