of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapore 188018 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieur Hotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieur Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieur Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Vergaderruimte Hotel Grand Pacific Singapore - Eten en drinken
Hotel Grand Pacific Singapore - Recreatie-faciliteiten Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer
Gebied: Bugis Aantal kamers: 239
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,4

uit 1753 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
8,5
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (1753)
Sorteer op:
Kieng H. (Echt)paren Netherlands, 11 februari 2015
Voor de 3e keer.

1. De Locatie 2. Het ontbijt 3. Free WiFi everuwhere in the hotel.
8
Het was weer zeer prettig om in dit hotel terug te zijn. Wederom viel het ons op dat de locatie zeer gunstig is. Naar alle belangrijke richtingen en bestemmingen is het met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er zijn 4 foodcourts, een McDonald, en 2 minisupermarkten (Seven Eleven) op loopafstand. De concierge en portiers herkenden ons en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Omdat ons vliegtuig vroeg landde en we te vroeg waren om in te checken voor de kamer, kregen we toegang tot het zwembad. De koffers werden opgeslagen. Het zwembad was geoutilleerd met schone handdoeken en douches met zeep voorradig. We vinden wel dat dit hotel meer een 3-sterren dan een 4-sterren hotel is. Dat is te zien aan de toiletterietjes die simpel zijn, mededelingen over handdoeken en lakens verschoning op knullig getypte papiertjes. Ook de mini-bar is niet gevuld. Ook is er geen keuze voor coffeïnevrije koffie. Wel is er iedere dag flesjes mineraalwater. Prettig is het ook dat de kamer safebox groot genoeg is om mijn laptop in op te bergen! Desondanks zullen we hier terugkeren bij ons volgend verblijf.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2014
midden klasse hotel

Goed gelegen, gratis internet, dicht bij metro
7
Het hotel is goed gelegen nabij Bugis en Raffles Place. Het is schoon, maar de kamers zijn niet ruim. Het internet is er gratis. Het ontbijtbuffet is redelijk.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 25 november 2014
centraal gelegen stadshotel

goede ligging, hotel heeft zwembad en internet
8
Het hotel ligt dicht bij het centrum en metro station is op loop afstand. De kamers zijn schoon.Er is een ontbijt buffet met voldoende keuze.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 10 november 2013
centraal gelegen hotel

ligging, gratis internet op de kamer, prijs inclusief ontbijt
8
Het is een middenklasse hotel. De kamers zijn niet bijzonder maar schoon. Er is gratis internet op de kamer. Op de 5e verdieping is een zwembad en het is na een hele dag slenteren door de stad, relaxt om even aan de rand van het zwembad te zitten. Het uitzicht is op de gebouwen in de omgeving. Het ontbijtbuffet is uitgebreid. Het grote pluspunt van het hotel is de centrale ligging.
Thunnop J. Zakelijke reizigers Thailand, 18 april 2015
One of good hotel in SG, room is nice and clean.

Room, location, ...
7,3
Good
Sangkyu L. Zakelijke reizigers South Korea, 14 april 2015
This review is personal

Good staff performance, Room condition, Location
8
The bathroom needs improvement. It looks kind of old. Other than that, I would say it is a 4 star hotel. Especially the staff was good and friendly. However, apart from the evaluation of this hotel, I would never come back to this hotel. I had two rooms and two nights. And there was a change of our itinerary. I asked agoda for refund, and Agoda called this hotel. And I was told that they said no. I was aware that it is not refundable. They did nothing wrong. But they could have refund it. I know I am not objective, but NO. I will not stay again.
Jonathan A. Gezinnen met oudere kinderen Brunei Darussalam, 13 april 2015
Clean & spacious room

Big room, comfy beds & good location
8,3
Enjoy our 3 nites stay. The room is very spacious & very clean. Although the bathroom tiles already old but it is very clean. It is very near to Bugis Street & Bugis MRT station. Easy to get around to other parts of the city by MRT & buses. The only draw back was the front desk staff always forget to send newspaper to my room. I had to remind them daily other wise I would have given them a much higher rate. We will come back again next time.
Firda T. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 13 april 2015
Nice hotel

Bath tub, near MRT
7,7
Too bad the double bed room only have queen size, so we had to sleep in the twin room.. Because i have 2 children.
Mauro R. Individuele reizigers Indonesia, 13 april 2015
an old hotel but quite nice. I will come again to

location, cleanliness, friendly staffs
10
Excellent!!!
Jodee P. (Echt)paren Philippines, 12 april 2015
Great Place to stay very accessible!

Location is great! Staff are friendly and great restaurants in the hotel
7,7
I would definitely go back to this hotel! Very accessible located along Victoria St., 5-minute walking distance (one block away) from Bugis Junction and Bugis + malls... About 10-minute walk to Bugis MRT station. There is a nearby St. Joseph's Church (a Catholic Church) with Tagalog masses at 5pm every 4th and 5th Sundays... Staff are well-trained on customer service, courteous and friendlyI highly recommend this hotel!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Grand Pacific SingaporeHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieurHotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieurHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieurHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - VergaderruimteHotel Grand Pacific Singapore - Eten en drinkenHotel Grand Pacific Singapore - Recreatie-faciliteitenHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer


AS-AGWEB-3A04