Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Grand Pacific

101 Victoria Street, Bugis, Singapore 188018 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieur Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café Hotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieur Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Vergaderruimte Hotel Grand Pacific Singapore - Eten en drinken Hotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/Café
Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Fitnessruimte Hotel Grand Pacific Singapore - Zwembad Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer Hotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer
Gebied: Bugis Aantal kamers: 239
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,2
Ligging
8,5
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (1885)
Sorteer op:
Kieng H. (Echt)paren Netherlands, 11 februari 2015
Voor de 3e keer.

1. De Locatie 2. Het ontbijt 3. Free WiFi everuwhere in the hotel.
8
Het was weer zeer prettig om in dit hotel terug te zijn. Wederom viel het ons op dat de locatie zeer gunstig is. Naar alle belangrijke richtingen en bestemmingen is het met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. Er zijn 4 foodcourts, een McDonald, en 2 minisupermarkten (Seven Eleven) op loopafstand. De concierge en portiers herkenden ons en zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Omdat ons vliegtuig vroeg landde en we te vroeg waren om in te checken voor de kamer, kregen we toegang tot het zwembad. De koffers werden opgeslagen. Het zwembad was geoutilleerd met schone handdoeken en douches met zeep voorradig. We vinden wel dat dit hotel meer een 3-sterren dan een 4-sterren hotel is. Dat is te zien aan de toiletterietjes die simpel zijn, mededelingen over handdoeken en lakens verschoning op knullig getypte papiertjes. Ook de mini-bar is niet gevuld. Ook is er geen keuze voor coffeïnevrije koffie. Wel is er iedere dag flesjes mineraalwater. Prettig is het ook dat de kamer safebox groot genoeg is om mijn laptop in op te bergen! Desondanks zullen we hier terugkeren bij ons volgend verblijf.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 29 november 2014
midden klasse hotel

Goed gelegen, gratis internet, dicht bij metro
7
Het hotel is goed gelegen nabij Bugis en Raffles Place. Het is schoon, maar de kamers zijn niet ruim. Het internet is er gratis. Het ontbijtbuffet is redelijk.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 25 november 2014
centraal gelegen stadshotel

goede ligging, hotel heeft zwembad en internet
8
Het hotel ligt dicht bij het centrum en metro station is op loop afstand. De kamers zijn schoon.Er is een ontbijt buffet met voldoende keuze.
Adrianus V. (Echt)paren Netherlands, 10 november 2013
centraal gelegen hotel

ligging, gratis internet op de kamer, prijs inclusief ontbijt
8
Het is een middenklasse hotel. De kamers zijn niet bijzonder maar schoon. Er is gratis internet op de kamer. Op de 5e verdieping is een zwembad en het is na een hele dag slenteren door de stad, relaxt om even aan de rand van het zwembad te zitten. Het uitzicht is op de gebouwen in de omgeving. Het ontbijtbuffet is uitgebreid. Het grote pluspunt van het hotel is de centrale ligging.
Yun J. Individuele reizigers South Korea, 30 juni 2015
Very welcoming receptionist

Very helpful staff. Very convenient location with MRT and buses going most places. Clean rooms
8,3
Receptionist who checked me in around 10p.m. was courteous and helpful. When I stopped by about 30 minutes after checking in she greeted me by name and provided me with an adapter. Worth staying there though honestly the room was small. But then I was there most of the time just to sleep.
Ang C. (Echt)paren Singapore, 29 juni 2015
TOO OLD HOTEL

Near to MRT. Shopping and places of interest
5,3
Too upsad. such a big hotel. old n no upgrade. parking is not free. Worst. The room door is so narrow. Pillow is not comfortable
Ang C. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 29 juni 2015
Upsad

Near MRT. Shopping and places of interest
5
Room door too narrow. pillow is too old need to change. mosqitous in the room. Parking is not free...Very costly ...
Loo Y. (Echt)paren Malaysia, 28 juni 2015
Good location

Location is great,walking distance to bugis and city hall mrt station.10 minute to orchard by mrt.
6,7
The second time I stayed this hotel. Check in very slow.Reach hotel at 2pm,room not ready yet.1st stayed wait 2 hours to get room,2nd stay wait about 1 hour. Carpet not very clean,overall ok.
Young M. Individuele reizigers South Korea, 28 juni 2015
Convenient

Fast lifts , walk distance to 3 stations, attentive staff
10
Lovely tidy and clean room. Up for using the hotel again in next holiday.
Saliya R. Zakelijke reizigers Sri Lanka, 26 juni 2015
Great stay at Hotel

Location, very nice room, friendly service
8
My stay was short ( One day Only). I really enjoyed my short stay. I loved the location. great restaurants around the hotel too. Just few min walking distance to MRT too. friendly staff and always available for information and help. Will stay at the same hotel during my next visit too.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Grand Pacific SingaporeHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieurHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - Hotel exterieurHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - VergaderruimteHotel Grand Pacific Singapore - Eten en drinkenHotel Grand Pacific Singapore - Koffiehuis/CaféHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - FitnessruimteHotel Grand Pacific Singapore - ZwembadHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - GastenkamerHotel Grand Pacific Singapore - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Hotel Grand Pacific, Singapore

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05