Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Guia

Estrada Do Engenheiro Trigo No. 1-5, Macau City, Macau (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Guia Macau - Hotel exterieur Hotel Guia Macau - Omgeving Hotel Guia Macau - Gastenkamer Hotel Guia Macau - Gastenkamer Hotel Guia Macau - Suite Hotel Guia Macau - Suite Hotel Guia Macau - Hotel interieur Hotel Guia Macau - Nachtclub Hotel Guia Macau - Nachtclub Hotel Guia Macau - Restaurant Hotel Guia Macau - Hotel interieur Hotel Guia Macau - Entree Hotel Guia Macau - Hotel interieur Hotel Guia Macau - Restaurant Hotel Guia Macau - Gastenkamer Hotel Guia Macau - Lobby
Hotel Guia Macau - Hotel exterieur Hotel Guia Macau - Gastenkamer Hotel Guia Macau - Badkamer Hotel Guia Macau - Hotel interieur Hotel Guia Macau - Tuin Hotel Guia Macau - Balkon/Terras Hotel Guia Macau - Suite Hotel Guia Macau - Gastenkamer Hotel Guia Macau - Bar/Lounge Hotel Guia Macau - Gastenkamer Hotel Guia Macau - Gastenkamer Hotel Guia Macau - Gastenkamer
Gebied: Macau City Aantal kamers: 90
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
6,8
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (1286)
Sorteer op:
Sofie V. Individuele reizigers Belgium, 1 augustus 2011
vriendelijk personeel-mooie kamer mr niet centraal

heel net, goede bediening, alles werkt op en top, shuttle van en naar ferryport en naar centrum stad, niet fantastisch gelegen, maar toch haalbaar te voet. leuke restaurantjes in de buurt, en een 7/11 voor kleine aankopen. Openbaar vervoer niet practisch.
8
Een goede keuze, niet erg duur en betere kwaliteit dan ik vewacht had. het hotelrestaurant viel tegen. Het personeel verstaat geen woord Engels, en mijn Mandarijn was niet voldoende om de uitleg van de gerechten te begrijpen. Ik bestelde iets met varkensvlees en groenten (dat kan ik lezen in karakters), en kreeg geheel onverwacht een rare vierkante, dunne en harde droge pannenkoek van varkensgehakt met vier of vijf stukjes te fel gezouten groenten erbovenop, en een minikopje rijst (het was ene theekop, geen rijstkommetje!). niet lekker. Na deze fiasco ben ik er niet gaan ontbijten (ontbijt was niet inbegrepen in de prijs) Als ontbijt ging ik in een van de Starbucks of Pacific Coffee Company een heerlijke koffie of thee drinken, met daarbij een koek, en eventueel wat fruit. de dag erop ging ik in de buurt avondeten in een heerlijk Thais restaurant, waar ik zeer welgekomen was, veel lekkerder en meer gegeten heb, en veel minder betaald heb. Ik ging er elke avond terug. verder is het hotel zeker aan te raden, blijf gewoon weg uit het restaurant.
Rapporteer deze beoordeling
Erik W. (Echt)paren Netherlands, 4 juni 2011
Leuk hotel voor een goede prijs

Altijd behulpzame medewerkers, gratis shuttle bus naar de ferry/ en vliegveld
7,7
Bij aankomst (half 11 's ochtends) mochten we al naar onze kamer. De kamers zagen er niet echt modern uit. Natuurlijk is dit niets vergeleken met de luxere hotels in Macau. Maar voor een aardige prijs zit je toch in Macau op korte afstand van het gehele gebeuren. Toppunt van dit hotel was de altijd goede service, vriendelijke medewerkers.
Hotel kenmerken tip: Shampoo, conditioner en douchegel beter zelf mee nemen. Deze worden wel aangeboden maar de kwaliteit is erg slecht.
Rapporteer deze beoordeling
Erwin K. (Echt)paren Indonesia, 5 juli 2015
Good Hotel .... Near Casino .... Staff OK

Good Hotel .... Near Casino .... Staff OK
8
Good Hotel .... Near Casino .... Staff OK
Rapporteer deze beoordeling
David C. Zakelijke reizigers Hong Kong, 24 juni 2015
Low cost hotel convenient for business

Low cost, close to town, nice view
5,7
The hotel had the best rate among the various hotels during a week day. It is also close to the traditional Macau central area so it is within a short walking distance to the more traditional town centre. A benefit is that the hotel is located on the mid level of a small hill, so the room had a good view of the bridges and ports of Macau. This is also a slight disadvantage as there is a 10 minute walk uphill to get back to the hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Paul C. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 5 juni 2015
Ok stay

Bathroom, cable TV, room space
6
Stayed here for 1 night (June 2015). Part of the hotel was under renovation and there is also some construction going on in the nearby area. Room space is enough, and bathroom was spacious too, and they have cable TV. But we got itchy when we lied down on the bed.. It may be because of soot from the nearby construction. Hotel is also a bit too far from the central area (e.g. Lisboa). It's located uphill, so we had to take a cab going back to the hotel to pickup our luggage.
Rapporteer deze beoordeling
Joji M. (Echt)paren India, 26 mei 2015
Bit far from town

View , clamness
6,3
we booth for double room they offer twin room
Rapporteer deze beoordeling
Abigail C. Individuele reizigers Philippines, 17 maart 2015
Worth the price

rooms, staff, price
7,7
Our stay was great. Although the location is above the hills and far from Taipa (where the famous casinos located), the hotel room is big with desktop PC two twin sized bed. Etc. Strong wifi. The staffs are accommodating. I wish we had a lot of time to stay there.
Rapporteer deze beoordeling
Ying H. Zakelijke reizigers Singapore, 14 maart 2015
Very good hotel, clean room and quiet

Clean, good location, quiet
8
Very good experience
Rapporteer deze beoordeling
Pedro R. (Echt)paren Portugal, 10 maart 2015
little far from city center

room, service, price
7
Rapporteer deze beoordeling
David C. (Echt)paren Canada, 18 februari 2015
Pros and Cons

Price, location, concierge
8,3
First day before checkin wife went home early to hotel very sick, but jerk desk clerk would not let her into room because it was not in her name and i was not present. Wife stayed in bed sick for two days, but temperature could not be set above 19.5 degrees Celsius. After much complaining and visits from staff they finally brought in a portable heater.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Guia MacauHotel Guia Macau - Hotel exterieurHotel Guia Macau - OmgevingHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - Hotel interieurHotel Guia Macau - NachtclubHotel Guia Macau - NachtclubHotel Guia Macau - RestaurantHotel Guia Macau - Hotel interieurHotel Guia Macau - EntreeHotel Guia Macau - Hotel interieurHotel Guia Macau - RestaurantHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - LobbyHotel Guia Macau - Hotel exterieurHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - BadkamerHotel Guia Macau - Hotel interieurHotel Guia Macau - TuinHotel Guia Macau - Balkon/TerrasHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - Bar/LoungeHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - LobbyHotel Guia Macau - Bar/LoungeHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - RestaurantHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - BadkamerHotel Guia Macau - ReceptieHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - LobbyHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - Hotel exterieurHotel Guia Macau - Nabij openbaar vervoerHotel Guia Macau - Restaurant


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08