Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Guia

Estrada Do Engenheiro Trigo No. 1-5, Macau City, Macau

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,3

uit 1319 beoordelingen

2 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
6,8
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (1319)
Sorteer op:
Sofie V. Individuele reizigers Belgium, 1 augustus 2011
vriendelijk personeel-mooie kamer mr niet centraal

heel net, goede bediening, alles werkt op en top, shuttle van en naar ferryport en naar centrum stad, niet fantastisch gelegen, maar toch haalbaar te voet. leuke restaurantjes in de buurt, en een 7/11 voor kleine aankopen. Openbaar vervoer niet practisch.
8
Een goede keuze, niet erg duur en betere kwaliteit dan ik vewacht had. het hotelrestaurant viel tegen. Het personeel verstaat geen woord Engels, en mijn Mandarijn was niet voldoende om de uitleg van de gerechten te begrijpen. Ik bestelde iets met varkensvlees en groenten (dat kan ik lezen in karakters), en kreeg geheel onverwacht een rare vierkante, dunne en harde droge pannenkoek van varkensgehakt met vier of vijf stukjes te fel gezouten groenten erbovenop, en een minikopje rijst (het was ene theekop, geen rijstkommetje!). niet lekker. Na deze fiasco ben ik er niet gaan ontbijten (ontbijt was niet inbegrepen in de prijs) Als ontbijt ging ik in een van de Starbucks of Pacific Coffee Company een heerlijke koffie of thee drinken, met daarbij een koek, en eventueel wat fruit. de dag erop ging ik in de buurt avondeten in een heerlijk Thais restaurant, waar ik zeer welgekomen was, veel lekkerder en meer gegeten heb, en veel minder betaald heb. Ik ging er elke avond terug. verder is het hotel zeker aan te raden, blijf gewoon weg uit het restaurant.
Rapporteer deze beoordeling
Erik W. (Echt)paren Netherlands, 4 juni 2011
Leuk hotel voor een goede prijs

Altijd behulpzame medewerkers, gratis shuttle bus naar de ferry/ en vliegveld
7,7
Bij aankomst (half 11 's ochtends) mochten we al naar onze kamer. De kamers zagen er niet echt modern uit. Natuurlijk is dit niets vergeleken met de luxere hotels in Macau. Maar voor een aardige prijs zit je toch in Macau op korte afstand van het gehele gebeuren. Toppunt van dit hotel was de altijd goede service, vriendelijke medewerkers.
Hotel kenmerken tip: Shampoo, conditioner en douchegel beter zelf mee nemen. Deze worden wel aangeboden maar de kwaliteit is erg slecht.
Rapporteer deze beoordeling
Vanda C. (Echt)paren Macau, 29 januari 2016
Good

Comfortable
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Peter S. (Echt)paren Canada, 18 januari 2016
Good to stay

Nice service
4,7
Rapporteer deze beoordeling
Yeung Y. (Echt)paren Hong Kong, 31 december 2015
Good staff

staff good , view good, room clean
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Mohan M. Individuele reizigers India, 12 december 2015
best

nothing to say all was gud
10
like a dream
Rapporteer deze beoordeling
Wan L. Zakelijke reizigers Hong Kong, 22 november 2015
shuttle bus is mislead

Chinese restaurant, close to racing line, watching racing at rooftop
8
very limited shuttle bus service provide although they claim they have
Rapporteer deze beoordeling
Tong H. (Echt)paren Malaysia, 16 oktober 2015
Nice Hotel

Clean, Location, Friendly staff
8,7
This is my second time stay at Hotel Guia. I like the location, its located uphill and short walking distance to city and historical site. 5min walk to the market and nice local food around. Room is very clean, space, and strong wifi. Recommended!
Rapporteer deze beoordeling
Cheong W. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 13 september 2015
Comfort but inconvenient

Clean, Comfort
7,7
There is nothing around the Hotel area as it is located on the hill side. There is restaurant around for food and so on. The only 7-11 located is within 5-10Mins walk down hill. Walking distance to Senado square but you wouldn't want to walk all the way back as its walking up hill.
Rapporteer deze beoordeling
Lai C. Zakelijke reizigers Hong Kong, 2 september 2015
Nice stay

Great value. Nice staff. Clean room
8
Enjoy my stay there with a comparatively reasonable price.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 2 van 2 beoordelingen
Hotel Guia MacauHotel Guia Macau - Hotel exterieurHotel Guia Macau - OmgevingHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - Hotel interieurHotel Guia Macau - NachtclubHotel Guia Macau - NachtclubHotel Guia Macau - RestaurantHotel Guia Macau - Hotel interieurHotel Guia Macau - EntreeHotel Guia Macau - Hotel interieurHotel Guia Macau - RestaurantHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - LobbyHotel Guia Macau - Hotel exterieurHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - BadkamerHotel Guia Macau - Hotel interieurHotel Guia Macau - TuinHotel Guia Macau - Balkon/TerrasHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - Bar/LoungeHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - LobbyHotel Guia Macau - Bar/LoungeHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - RestaurantHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - BadkamerHotel Guia Macau - ReceptieHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - LobbyHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - GastenkamerHotel Guia Macau - SuiteHotel Guia Macau - Hotel exterieurHotel Guia Macau - Nabij openbaar vervoerHotel Guia Macau - Restaurant


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08