of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Icon Hong Kong - Gastenkamer Hotel Icon Hong Kong - Badkamer Hotel Icon Hong Kong - Gastenkamer Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Lobby Hotel Icon Hong Kong - Zwembad Hotel Icon Hong Kong - Fitnessruimte Hotel Icon Hong Kong - Fitnessruimte Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Balzaal Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Hotel exterieur Hotel Icon Hong Kong - Buffet
Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Balzaal Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Buffet Hotel Icon Hong Kong - Vergaderruimte Hotel Icon Hong Kong - Receptie Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Spa Hotel Icon Hong Kong - Spa
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 262
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,9

uit 2472 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,2
Personeel
9,3
Hygiëne/conditie hotel
9,5
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (2472)
Sorteer op:
Hendrik B. (Echt)paren Netherlands, 19 maart 2014
Zeer prettig, aangenaam verblijf.

Ruime kamers met dito badkamer, schoon en grandioos ontbijt
9,3
Boudewijn V. (Echt)paren Netherlands, 1 oktober 2012
fantastisch hotel!

zeer goede prijs kwaliteit verhouding
10
Het uitzicht van de standaard ICON 36 kamer op de haven is werkelijk fantastisch. De kamers zijn voldoende groot en luxe ingericht. De service is ongekend; het hotel doet er alles aan om je zo goed mogelijk in de watten te leggen. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het hotel onderscheidt zich van andere 5 sterren hotels door een moderne design inrichting. Verder zijn er 3 zeer goede restaurants aanwezig. Echt een aanrader!
Niels O. (Echt)paren Netherlands, 18 mei 2012
Modern en nieuw hotel

Heerlijk bed
8,7
Prima verblijf in het Icon hotel, vriendelijk en kundig personeel, mooie grote kamers en heerlijk geslapen in het grote bed.
Ping I. Zakelijke reizigers Netherlands, 25 februari 2012
Leuke+design kamers - bereikbaarheid tram minder

Design schoon en ruim
7,7
Prima echter niet voor zakenreizigers die naar Central moeten, echter als toerist lijkt me goed.
Hotel kenmerken tip: Internet vrij te gebruiken
Gideon R. Individuele reizigers Netherlands, 30 oktober 2011
zeer goed hotel met een zeer goede service

goede wifi,mooie kamers,goed eten,geweldige service
9,3
Zeer aan te bevelen,alles is eigenlijk goed,niks op aan te merken.
Restaurant tip: steakhouse
Johannes M. Individuele reizigers Netherlands, 25 juli 2011
Perfect hotel

Uitstekende voorzieningen, prachtig uitzicht, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, design
9,7
Ik heb er drie dagen verbleven en het was zeer comfortabel. Allerlei attracties en winkels in Kowloon waren ook prima te belopen vanuit het hotel. Metrostations zijn ook op Loopafstand. de inrichting van de kamers is zeer smaakvol en aan alle details is gedacht. het personel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Peter D. (Echt)paren United Kingdom, 25 april 2015
fantastic hotel

service, breakfast, room
9,7
Brilliant place to stay, everthing about this hotel made the stay very enjoyable and memorable. Very helpful and friendly staff. The room was spotlessy clean and pretty modern style. The mini bar was totally free and restocked daily. The hotel even provided a free mobile phone which we could use to make free international calls and also use the Google maps application to get around Hongkong.
Cecil W. Gezinnen met jonge kinderen United States of America, 10 april 2015
Excellent management staff

Room, food on the 28th floor and the morning buffet (The buffet staff were very professional & courteous)
9,7
The night manager Joey Leung was outstanding in helping us with room problems & also by upgrading our room which totally improved my family experience. The "Green" restaurant was also outstanding with food and especially Andrew for making my son a "berry & creme mock-tail" our server recommend a green tea cup cake which was awesome!!! Thanks for making our stay a memorable experience. We will visit Hotel Icon again in the future.
See S. (Echt)paren Singapore, 8 april 2015
excellent services

free mini bar, free phones call and mobile phone, free wifi, free nespresso machine
9
Excellent
Then C. (Echt)paren Hong Kong, 7 april 2015
beautiful hotel

comfortable, nice crew, clean
9,7
very comfortable, enjoy the swimming pool and the facilities inside the room. relex

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - GastenkamerHotel Icon Hong Kong - BadkamerHotel Icon Hong Kong - GastenkamerHotel Icon Hong Kong - SuiteHotel Icon Hong Kong - SuiteHotel Icon Hong Kong - SuiteHotel Icon Hong Kong - LobbyHotel Icon Hong Kong - ZwembadHotel Icon Hong Kong - FitnessruimteHotel Icon Hong Kong - FitnessruimteHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - BalzaalHotel Icon Hong Kong - Hotel interieurHotel Icon Hong Kong - Hotel exterieurHotel Icon Hong Kong - BuffetHotel Icon Hong Kong - Hotel interieurHotel Icon Hong Kong - SuiteHotel Icon Hong Kong - BalzaalHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - BuffetHotel Icon Hong Kong - VergaderruimteHotel Icon Hong Kong - ReceptieHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - Hotel interieurHotel Icon Hong Kong - Hotel interieurHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - Restaurant


AS-AGWEB-3C01