Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Icon Hong Kong - Gastenkamer Hotel Icon Hong Kong - Badkamer Hotel Icon Hong Kong - Gastenkamer Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Lobby Hotel Icon Hong Kong - Zwembad Hotel Icon Hong Kong - Fitnessruimte Hotel Icon Hong Kong - Fitnessruimte Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Balzaal Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Hotel exterieur Hotel Icon Hong Kong - Buffet
Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Balzaal Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Buffet Hotel Icon Hong Kong - Vergaderruimte Hotel Icon Hong Kong - Receptie Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Spa Hotel Icon Hong Kong - Spa
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 262
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,2
Personeel
9,3
Hygiëne/conditie hotel
9,5
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (2534)
Sorteer op:
Hendrik B. (Echt)paren Netherlands, 19 maart 2014
Zeer prettig, aangenaam verblijf.

Ruime kamers met dito badkamer, schoon en grandioos ontbijt
9,3
Boudewijn V. (Echt)paren Netherlands, 1 oktober 2012
fantastisch hotel!

zeer goede prijs kwaliteit verhouding
10
Het uitzicht van de standaard ICON 36 kamer op de haven is werkelijk fantastisch. De kamers zijn voldoende groot en luxe ingericht. De service is ongekend; het hotel doet er alles aan om je zo goed mogelijk in de watten te leggen. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het hotel onderscheidt zich van andere 5 sterren hotels door een moderne design inrichting. Verder zijn er 3 zeer goede restaurants aanwezig. Echt een aanrader!
Niels O. (Echt)paren Netherlands, 18 mei 2012
Modern en nieuw hotel

Heerlijk bed
8,7
Prima verblijf in het Icon hotel, vriendelijk en kundig personeel, mooie grote kamers en heerlijk geslapen in het grote bed.
Ping I. Zakelijke reizigers Netherlands, 25 februari 2012
Leuke+design kamers - bereikbaarheid tram minder

Design schoon en ruim
7,7
Prima echter niet voor zakenreizigers die naar Central moeten, echter als toerist lijkt me goed.
Hotel kenmerken tip: Internet vrij te gebruiken
Gideon R. Individuele reizigers Netherlands, 30 oktober 2011
zeer goed hotel met een zeer goede service

goede wifi,mooie kamers,goed eten,geweldige service
9,3
Zeer aan te bevelen,alles is eigenlijk goed,niks op aan te merken.
Restaurant tip: steakhouse
Johannes M. Individuele reizigers Netherlands, 25 juli 2011
Perfect hotel

Uitstekende voorzieningen, prachtig uitzicht, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, design
9,7
Ik heb er drie dagen verbleven en het was zeer comfortabel. Allerlei attracties en winkels in Kowloon waren ook prima te belopen vanuit het hotel. Metrostations zijn ook op Loopafstand. de inrichting van de kamers is zeer smaakvol en aan alle details is gedacht. het personel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Jaena R. Groepen South Korea, 28 juni 2015
Good breakfast

many kinds of food for breakfast
5,7
good breakfast however the location is little bit far away from the centre even they have a free shuttle bus servies
Markus G. (Echt)paren Austria, 28 juni 2015
firendly and nice hotel

loaction, friendly staff, access to the city
8,7
all good in this Hotel, friendly staff, nice welcome, all good, great facilities, very nice gym, really good and this Hotel can be recommended. check-in took Long this time, as the room was not ready due to high occupancy before, but ok, you can wait and enjoy
Erjin Z. Individuele reizigers Singapore, 21 juni 2015
Fabulous room, fabulous staff

Very helpful and friendly staff, beautiful pool
9,3
Hotel Icon makes much effort in ensuring that guests' needs are met so that they have an enjoyable stay. Central to this is of course their very friendly staff who smile and acknowledge every guest. Their Club Floor agents, Jessica and Yuki, were patient in listening to my needs and offering helpful suggestions and solutions. Other than the staff, Hotel Icon also tries to anticipate what guests may need and offer pre-emptive solutions. I love the concept of their Timeless Lounge which affords guests who arrive early or who have a late flight a place to rest and refresh themselves. I also loved their laundry concept which charges a flat HKD 200 for a bag of laundry, regardless of the number of items. The hotel's location was actually a negative point for me as I was not into shopping. On my 2nd day at the hotel, there was periodic heavy rain which greatly hindered my movement out of the hotel as there was no sheltered route to the MTR. Even though a shuttle bus was provided, both drop-off points were not sheltered so a heavy rain will definitely leave you wet or stranded. Furthermore, the shuttle only goes TST which is again, not very helpful for those who are not into shopping.
Warren S. Individuele reizigers Australia, 18 juni 2015
Home away from home

The staff are always fantastic,I like the area and finely it's not a pretentious hotel
10
Been there a few times now and I always look forward to going back. The staff remember who I am when I come back and there has never been any problems. The rooms are always good and I like the area...great wine store 2 minutes away

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Icon Hong KongHotel Icon Hong Kong - GastenkamerHotel Icon Hong Kong - BadkamerHotel Icon Hong Kong - GastenkamerHotel Icon Hong Kong - SuiteHotel Icon Hong Kong - SuiteHotel Icon Hong Kong - SuiteHotel Icon Hong Kong - LobbyHotel Icon Hong Kong - ZwembadHotel Icon Hong Kong - FitnessruimteHotel Icon Hong Kong - FitnessruimteHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - BalzaalHotel Icon Hong Kong - Hotel interieurHotel Icon Hong Kong - Hotel exterieurHotel Icon Hong Kong - BuffetHotel Icon Hong Kong - Hotel interieurHotel Icon Hong Kong - SuiteHotel Icon Hong Kong - BalzaalHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - BuffetHotel Icon Hong Kong - VergaderruimteHotel Icon Hong Kong - ReceptieHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - Hotel interieurHotel Icon Hong Kong - Hotel interieurHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - SpaHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - RestaurantHotel Icon Hong Kong - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Hotel Icon, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C01