Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Icon

No 17 Science Museum Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Icon Hong Kong - Gastenkamer Hotel Icon Hong Kong - Badkamer Hotel Icon Hong Kong - Gastenkamer Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Lobby Hotel Icon Hong Kong - Zwembad Hotel Icon Hong Kong - Fitnessruimte Hotel Icon Hong Kong - Fitnessruimte Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Balzaal Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Hotel exterieur Hotel Icon Hong Kong - Buffet
Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Suite Hotel Icon Hong Kong - Balzaal Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Buffet Hotel Icon Hong Kong - Vergaderruimte Hotel Icon Hong Kong - Receptie Hotel Icon Hong Kong - Restaurant Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Hotel interieur Hotel Icon Hong Kong - Spa Hotel Icon Hong Kong - Spa
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 262
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,9

uit 2502 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
8,2
Personeel
9,3
Hygiëne/conditie hotel
9,5
Kamercomfort
9,2
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (2502)
Sorteer op:
Hendrik B. (Echt)paren Netherlands, 19 maart 2014
Zeer prettig, aangenaam verblijf.

Ruime kamers met dito badkamer, schoon en grandioos ontbijt
9,3
Boudewijn V. (Echt)paren Netherlands, 1 oktober 2012
fantastisch hotel!

zeer goede prijs kwaliteit verhouding
10
Het uitzicht van de standaard ICON 36 kamer op de haven is werkelijk fantastisch. De kamers zijn voldoende groot en luxe ingericht. De service is ongekend; het hotel doet er alles aan om je zo goed mogelijk in de watten te leggen. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het hotel onderscheidt zich van andere 5 sterren hotels door een moderne design inrichting. Verder zijn er 3 zeer goede restaurants aanwezig. Echt een aanrader!
Niels O. (Echt)paren Netherlands, 18 mei 2012
Modern en nieuw hotel

Heerlijk bed
8,7
Prima verblijf in het Icon hotel, vriendelijk en kundig personeel, mooie grote kamers en heerlijk geslapen in het grote bed.
Ping I. Zakelijke reizigers Netherlands, 25 februari 2012
Leuke+design kamers - bereikbaarheid tram minder

Design schoon en ruim
7,7
Prima echter niet voor zakenreizigers die naar Central moeten, echter als toerist lijkt me goed.
Hotel kenmerken tip: Internet vrij te gebruiken
Gideon R. Individuele reizigers Netherlands, 30 oktober 2011
zeer goed hotel met een zeer goede service

goede wifi,mooie kamers,goed eten,geweldige service
9,3
Zeer aan te bevelen,alles is eigenlijk goed,niks op aan te merken.
Restaurant tip: steakhouse
Johannes M. Individuele reizigers Netherlands, 25 juli 2011
Perfect hotel

Uitstekende voorzieningen, prachtig uitzicht, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, design
9,7
Ik heb er drie dagen verbleven en het was zeer comfortabel. Allerlei attracties en winkels in Kowloon waren ook prima te belopen vanuit het hotel. Metrostations zijn ook op Loopafstand. de inrichting van de kamers is zeer smaakvol en aan alle details is gedacht. het personel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Yao H. Zakelijke reizigers Taiwan, 17 mei 2015
Unbearable noise!

Cleanliness, visual appeal, free wifi
7
Noise was unbearable! The room offered no noise isolation whatsoever. For the record we stayed on the 27th floor facing the harbor. We could constantly heard people going in and out of their rooms, doors slamming shut, chatter from people walking pass, and random banging noise from above. Needless to say our short stay was ruined from the lack of sleep. Location wasn't very ideal either, even though they do offer free shuttle service every 20 mins. It was a major pain to catch a taxi to take us back to the hotel after a movie past midnight. Because the distance was "too short" non of the drivers were willing. Felt quite unsafe having to walk 1-2 km late at night. Will NOT recommend! Look elsewhere! p.s. We did not bother to dine at Hotel Icon, I just put a 5 star there but not because it was good!
Serena B. Zakelijke reizigers United Kingdom, 6 mei 2015
One of the best in Kowloon

Location, Room quality, general ambiance and atmosphere
9,7
fantastic! We got upgraded free of charge to club rooms, rooms were fantastic, all beautifully decorated and well equipped. They gave us use of a mobile phone we could take out of the hotel and use free of charge for roaming and the internet and also free calls to the UK!. We travel to HK frequently and have tried many of the hotels around the Tsim Sha Sui area, this one is by far one of the top 3.
Chengyong T. (Echt)paren Singapore, 5 mei 2015
Innovative

Friendly, free shuttle bus, free hp usage
10
Enjoyed my stay there. Comfy room with free mini bar and hp usage. Staff were friendly too
Vishal K. (Echt)paren United Kingdom, 4 mei 2015
Always a pleasant stay

Staff, room, service
8,7
Fantastic as always...

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beoordelingen door klanten - Hotel Icon, Hong Kong

AS-AGWEB-3C05