of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Maleisië 50200 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gastenkamer Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gastenkamer Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gastenkamer Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gastenkamer Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gastenkamer Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Badkamer Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Executive Lounge Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Executive Lounge Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Executive Lounge Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Lobby Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bar/Lounge Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bar/Lounge Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Recreatie-faciliteiten
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Zwembad Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Zwembad Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Balzaal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Vergaderruimte Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Vergaderruimte Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotel exterieur Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotel exterieur Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotel exterieur Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotel exterieur
Gebied: KLCC Aantal kamers: 505
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 3720 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,8
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (3720)
Sorteer op:
Shirley H. (Echt)paren Netherlands, 12 juli 2014
prima hotel met ruime kamer

goed onbijt met ruime keuze, fijne badkamer met douche en bad en het toilet in een aparte ruimte, fitnessruimte met veel apparatuur
8
wij hebben een heerlijk verblijf gehad in dit hotel. Het personeel en huishoudelijke dienst waren vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad vonden wij voor zo'n groot hotel vrij klein.
Thijs L. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 12 januari 2014
Top hotel in de gouden driehoek van KL! Aanrader!

Bij het ontbijt was er een uitgebreide keuze van Aziatisch eten tot Europees eten, het zwembad met mooie tuin was heerlijk, lang de zon en veel bedjes, de kamer was groot met douche en appart bad,top!
10
De ontvangst was heerlijk, geen tussen hoeven dragen en de mensen super vriendelijk, de kamer was erg groot, mooi en schoon. We kregen ook voor 1 nacht een suite, omdat we terug kwamen in dezelfde week! Goed personeel dus. Het ontbijt was erg uitgebreid, van alles was er wel iets. En het personeel ruimt je tafel af en laat je nooit met een vies bord zitten. Ze lopen zelf mee naar je tafel als ze zien dat je moeilijkt loopt met een bordje id glas. Het zwembad was schoon gratis handdoeken en ijswater en soms komt het personeel langs met vers fruit. De house keeping deed er alles aan om je kamer schoon en op orde te houden zo komen ze langs en vragen ze of je nog iets nodig hebt. Ik raad dit hotel aan, niets negatiefs en kom hier 100% terug als ik weer naar KL ga, dat komt ook door de centrale ligging in de gouden driehoek. Alles is op loopafstand, ook de heerlijke restaurantjes op straat waar alleen maar lokals zitten tot luxe restaurants! AANRADER!!!
Claire ,. Individuele reizigers Netherlands, 9 augustus 2013
Een top Hotel met zeer bekwaam personeel

LIigging, prijs naar verhouding en kamers
9,7
Zeer aangenaam en prettig. Het personeel zeer vriendelijk en service gericht.
Sanne F. (Echt)paren Netherlands, 10 juli 2013
Prachtig hotel met een fijne locatie

Locatie, reisbureau in het hotel en vriendeijke medewerkers
7,7
Hotel Istana heeft een erg indrukwekkende lobby, het hotel ziet er uitstekend onderhouden uit. Vanaf het hotel is het maar enkele minuten lopen naar een groot winkelcentrum en zelf de televisietoren is op loopafstand. Het enige nadeel is dat er geen internet beschikbaar is op de kamer.
Ray L. (Echt)paren Netherlands, 19 mei 2013
Luxe, super en centraal gelegen

mooie kamer, tegenover winkelgebied en fantastisch personeel
10
Van alle 5 hotels gedurende trip heb ik het meest genoten van Istana hotel. Comfortabel, goede personeel en wat een luxe kamer!
Hendrik V. (Echt)paren Netherlands, 16 april 2013
Uitstekend en zeer centraal gelegen hotel

Centrale ligging, comfortabele kamer en zeer goed ontbijt
8,7
Jagdies P. (Echt)paren Netherlands, 24 oktober 2012
Mooi hotel en centraal gelegen

Je kan alles op loopafstand doen
10
hele mooie hotel met mooie kamers, hele grote douche/bad gedeelte en schoon! ontbijt heel veel keus! een aanrader hier te verblijven omdat het centraal gelegen en je alles op loopafstand kan bereiken.
Hotel kenmerken tip: Alles in de buurt
Jagdies P. (Echt)paren Netherlands, 23 oktober 2012
Mooi Hotel

Centraal gelegen in het hart van KL
10
Hele mooie hotel met mooie kamers, hele grote douche/bad gedeelte en schoon! Ontbijt heel veel keus! Een aanrader hier te verblijven omdat het centraal gelegen en je alles op loopafstand kan bereiken.
Hotel kenmerken tip: alles in de buurt restaurantjes, winkelcentra
Jagdies P. (Echt)paren Netherlands, 16 oktober 2012
chique hotel

heel centraal gelegen in het hart van kl
10
zeer goede schone kamers, heel centraal gelegen je kan op loopafstand naar klcc (grote mall) of naar de pavilion mall, heel goed gelegen hotel en goede service!
Hotel kenmerken tip: Alles heb je in de buurt op loopafstand, de winkelcentra's de restaurantjes en van hieruit kan je overal naartoe
Bjorn T. Groepen Netherlands, 21 augustus 2012
Mooi hotel, maar kan beter

-
8
Mooi hotel, met erg mooie grote kamers. Vooral de douche en bad waren voor ons pluspunten. Echter gezien de prijs per nacht valt het wel tegen dat er voor het (draadloos) internet betaald moet worden en er geen standaard ontbijt bij de prijs in zit! Ook werd ons een poot uitgedraaid toen we via de concierge een taxi naar de luchthaven wilden reserveren. Die vroeg het asociale bedrag van 165 ringgit ipv de gangbare +/- 75 ringgit! We hebben dan ook gewoon een taxi op straat aangehouden. Verder een prima hotel in het centrum van KL, waarvanuit alle hoogtepunten en shopping centers prima te voet bereikbaar zijn.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GastenkamerHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GastenkamerHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GastenkamerHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GastenkamerHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GastenkamerHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BadkamerHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Executive LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Executive LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Executive LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - LobbyHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bar/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Bar/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Recreatie-faciliteitenHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - ZwembadHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - ZwembadHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BalzaalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VergaderruimteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - VergaderruimteHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotel exterieurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotel exterieurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotel exterieurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3C04