Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong eiland West, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Traders Hotel by Shangri-la
Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Entree Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Zwembad Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Zwembad Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Zwembad Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Kaart Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoer
Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Omgeving Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Badkamer Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur
Gebied: Hong Kong eiland West Aantal kamers: 283
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,0

uit 1237 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (1237)
Sorteer op:
Menno W. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 20 juni 2010
Hotel Jen

vriendelijk personeel, schoon
9,3
Vriendelijk personeel erg behulpzaam. Kamers schoon, modern, en de douche was heerlijk.Elke dag werd de kamer goed schoon gemaakt en voorzien van schone handdoeken.We hebben er een keer ontbeten en dat was prima. Geroosterde boterhammen met keuze uit diverse soorten eieren. (omelet, geklopt etc.)Kortom een prima keuze. De volgende keer zou ik dit hotel zeker weer kiezen.
Sightseeing/attracties tip: Happy valley, Horse race
Marcel V. Zakelijke reizigers Netherlands, 14 januari 2010
Perfect!!!

Prijs / kwaliteit verhouding is uniek. Super behulpzaam personeel, brandschone kamer.
8
Na lang zoeken en verschillende hotels/hostels te hebben vergeleken kwam ik per ongeluk Hotel Jen tegen. De beschrijving en de prijs leken bijna onwaarschijnlijk. Hotel Jen heeft de verwachtingen echter ruimschoots overtroffen! In één woord perfect!
M.A V. (Echt)paren Netherlands, 5 oktober 2009
Hotel Jen - Geld meer dan waard

Nieuw, schoon, mooie kamers, erg ruim, gratis internet en krant, aanrader!
8,7
4 sterren meer dan waard, veel zaken zijn complimentory, zoals krant op de kamer, ontbijt, internet en als je een Jen kamer hebt dan kan je altijd terecht in de skylounge, heerlijk om in te ontbijten of gewoon te zitten. Voor het geld krijg je meer dan dan je zou verwachten en het hotel is dan ook echt aan te raden!!
Hotel kenmerken tip: Neem voor iets meer geld een Jen kamer of hoger en geiznet van de Skylounge en andere voordelen.
J. J. (Echt)paren Netherlands, 5 september 2009
Hotel Jen

good facility, friendly service, convenient shuttle bus, good view in 24th floor
7,3
situated in one of the main streets, a bit far from MTR but shuttle bus service is very convenient, good facility, good view in 24th floor, good executive lounge,friendly service, although some staffs lack of experience. The choices during breakfast are limited and some food were not replenished. The allocation of the bathroom/toilet in the room is not everybody's taste. Overall satisfied, great value for money!
Roy C. Individuele reizigers Netherlands, 2 juli 2009
Prima Hotel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel goed uitgerust, kamer ruim genoeg. Sanitair werkt prima.
7,3
Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer was ruim genoeg, voorzien van gebruikelijke faciliteiten. Accomodaties zoals fitnessruimte, internet, etc. zijn aanwezig. Locatie is, voor iemand die al vaker is geweest, prima, veel voorzieningen (winkels etc.)direct in de buurt. Voor sommigen kan de locatie echter minder gunstig zijn, omdat de typische (toeristen) buurten (b.v. Wanchai)niet dichtbij liggen. Ik had een Harbourview kamer, met prachtig uitzicht.
Michael K. Individuele reizigers Denmark, 8 mei 2015
Great hotel, good value for money

Staff exceeded expectations with room upgrade, knew my name and late check-out
7,3
Very good !
Samuel H. (Echt)paren Malaysia, 3 mei 2015
Convenience

Proximity to MTR, food and comfortable rooms
8
Michael K. (Echt)paren Denmark, 30 maart 2015
Great Staff !

Staff very friendly and helpful, from housekeeping to executive floor. Conveniently located next yo the MTR
8
Shane O. Zakelijke reizigers United Kingdom, 6 maart 2015
Good business hotel - now with MTR on the doorstop

Value for money, Staff efficiency, Location
7,7
I've stayed here before several times as it is nearly always very good value by Hong Kong standards, but was delighted this time to discover the MTR extension was complete and there is a newly opened station - Hong Kong University (HKU)- just 2 minutes walk from the hotel. The hotel has been recently rebranded (used to be Traders Hotel) and is a bit more hip and cool. Room size is good by Hong Kong standards and the higher floor harbour view rooms have fantastic views.
Torben B. Zakelijke reizigers Germany, 4 maart 2015
Great

we love the lounge
8
We had a wonderful stay and enjoy coming back.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Jen Hong Kong Hong KongHotel Jen Hong Kong Hong Kong - EntreeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteHotel Jen Hong Kong Hong Kong - ZwembadHotel Jen Hong Kong Hong Kong - ZwembadHotel Jen Hong Kong Hong Kong - ZwembadHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurHotel Jen Hong Kong Hong Kong - GastenkamerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurHotel Jen Hong Kong Hong Kong - KaartHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - OmgevingHotel Jen Hong Kong Hong Kong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BadkamerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Jen Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3C05