Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong eiland West, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Traders Hotel Hong Kong and rebranded by Shangri-La Hotels and Resorts
Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Entree Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Fitnessruimte Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Zwembad Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Zwembad Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Zwembad Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Gastenkamer Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Kaart Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoer Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoer
Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Omgeving Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Badkamer Hotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur
Gebied: Hong Kong eiland West Aantal kamers: 283
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,7
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (1245)
Sorteer op:
Menno W. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 20 juni 2010
Hotel Jen

vriendelijk personeel, schoon
9,3
Vriendelijk personeel erg behulpzaam. Kamers schoon, modern, en de douche was heerlijk.Elke dag werd de kamer goed schoon gemaakt en voorzien van schone handdoeken.We hebben er een keer ontbeten en dat was prima. Geroosterde boterhammen met keuze uit diverse soorten eieren. (omelet, geklopt etc.)Kortom een prima keuze. De volgende keer zou ik dit hotel zeker weer kiezen.
Sightseeing/attracties tip: Happy valley, Horse race
Rapporteer deze beoordeling
Marcel V. Zakelijke reizigers Netherlands, 14 januari 2010
Perfect!!!

Prijs / kwaliteit verhouding is uniek. Super behulpzaam personeel, brandschone kamer.
8
Na lang zoeken en verschillende hotels/hostels te hebben vergeleken kwam ik per ongeluk Hotel Jen tegen. De beschrijving en de prijs leken bijna onwaarschijnlijk. Hotel Jen heeft de verwachtingen echter ruimschoots overtroffen! In één woord perfect!
Rapporteer deze beoordeling
M.A V. (Echt)paren Netherlands, 5 oktober 2009
Hotel Jen - Geld meer dan waard

Nieuw, schoon, mooie kamers, erg ruim, gratis internet en krant, aanrader!
8,7
4 sterren meer dan waard, veel zaken zijn complimentory, zoals krant op de kamer, ontbijt, internet en als je een Jen kamer hebt dan kan je altijd terecht in de skylounge, heerlijk om in te ontbijten of gewoon te zitten. Voor het geld krijg je meer dan dan je zou verwachten en het hotel is dan ook echt aan te raden!!
Hotel kenmerken tip: Neem voor iets meer geld een Jen kamer of hoger en geiznet van de Skylounge en andere voordelen.
Rapporteer deze beoordeling
J. J. (Echt)paren Netherlands, 5 september 2009
Hotel Jen

good facility, friendly service, convenient shuttle bus, good view in 24th floor
7,3
situated in one of the main streets, a bit far from MTR but shuttle bus service is very convenient, good facility, good view in 24th floor, good executive lounge,friendly service, although some staffs lack of experience. The choices during breakfast are limited and some food were not replenished. The allocation of the bathroom/toilet in the room is not everybody's taste. Overall satisfied, great value for money!
Rapporteer deze beoordeling
Roy C. Individuele reizigers Netherlands, 2 juli 2009
Prima Hotel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel goed uitgerust, kamer ruim genoeg. Sanitair werkt prima.
7,3
Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer was ruim genoeg, voorzien van gebruikelijke faciliteiten. Accomodaties zoals fitnessruimte, internet, etc. zijn aanwezig. Locatie is, voor iemand die al vaker is geweest, prima, veel voorzieningen (winkels etc.)direct in de buurt. Voor sommigen kan de locatie echter minder gunstig zijn, omdat de typische (toeristen) buurten (b.v. Wanchai)niet dichtbij liggen. Ik had een Harbourview kamer, met prachtig uitzicht.
Rapporteer deze beoordeling
Jiayu F. Gezinnen met oudere kinderen China, 7 augustus 2015
Very nice hotel

Staff are very helpful and surprised us with a birthday cake. Very close to MTR. Good shower.
9,3
discovered a great hotel in Hong Kong!
Rapporteer deze beoordeling
Brian C. (Echt)paren Philippines, 30 juli 2015
Upscale and Trendy

Staff Service, Room Design, Amenities
8
Stayed for 1 night only, but had a very good experience. Staff was very friendly. Location is unbeatable. Will stay here again soon.
Rapporteer deze beoordeling
Jentry C. Gezinnen met oudere kinderen Singapore, 19 juli 2015
4* rates but 3* service

None
5,7
Need to change at central station to reach HKU station if you are travelling places among the red line route it can be a hassel after a long day. A complimentary birthday cake was provided after informing the hotel to arrange the suprise for my son, but my other request was ignored after the hotel GM replied. They charged for wordings on the cake, the cake brought to the room by the staff without plates n knife. Not even any complimentary newspaper or fruits platter, knowing is a birthday trip, I just feel there isn't any personal touch. No bellman in this hotel to help with luggage or hail for taxi. Hotel located in a not happening neighborhood. You can get better deal elsewhere.
Rapporteer deze beoordeling
Karla P. Gezinnen met jonge kinderen Canada, 15 juni 2015
Excellent service

Service, room, breakfast
9,7
As a mom travelling alone with 2 young children, I really enjoyed my stay here. The staff were fantastic and very helpful in meeting my needs. They were kind and polite to my children as well. The breakfast in the club room on the 28th floor was great as well. And now with the MTR around the corner, the location is fantastic.
Rapporteer deze beoordeling
Joon K. Zakelijke reizigers Malaysia, 8 juni 2015
Even better after rebranding to Jen from Traders.

1) Great Accessibility and Connectivity. 2) Comfortable Room and Immaculate Housekeeping Standard. 3) Always Friendly, Efficient and Helpful Staff.
9,3
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Jen Hong Kong Hong KongHotel Jen Hong Kong Hong Kong - EntreeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeHotel Jen Hong Kong Hong Kong - FitnessruimteHotel Jen Hong Kong Hong Kong - ZwembadHotel Jen Hong Kong Hong Kong - ZwembadHotel Jen Hong Kong Hong Kong - ZwembadHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurHotel Jen Hong Kong Hong Kong - GastenkamerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurHotel Jen Hong Kong Hong Kong - KaartHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieurHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Nabij openbaar vervoerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - OmgevingHotel Jen Hong Kong Hong Kong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hong Kong - BadkamerHotel Jen Hong Kong Hong Kong - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Hotel Jen Hong Kong, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08