of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Kuta A1

Jl. Kubu Anyar No. 43, Kuta, Bali, Indonesië 80361 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel Kuta A1 Bali - Gastenkamer Hotel Kuta A1 Bali - Zwembad Hotel Kuta A1 Bali - Gastenkamer Hotel Kuta A1 Bali - Gastenkamer Hotel Kuta A1 Bali - Zwembad Hotel Kuta A1 Bali - Receptie Hotel Kuta A1 Bali - Uitzicht Hotel Kuta A1 Bali - Zwembad Hotel Kuta A1 Bali - Gastenkamer Hotel Kuta A1 Bali - Receptie Hotel Kuta A1 Bali - Zwembad Hotel Kuta A1 Bali - Gastenkamer Hotel Kuta A1 Bali - Hotel exterieur Hotel Kuta A1 Bali - Zwembad Hotel Kuta A1 Bali - Zwembad
Gebied: Kuta Aantal kamers: 60
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,9

uit 525 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
6,7
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,4
Kamercomfort
7,2
Ontbijt/maaltijden
4,9
Alle beoordelingen (525)
Sorteer op:
Jacobus K. Groepen Netherlands, 16 november 2011
Moderne schone kamer plus sanitair

20 minuten lopen naar centrum
8
Vriendelijke personeel, schoon en modern. Blijf altijd checken of je verzoeken worden uitgevoerd. bv ik had om een taxi gevraagd voor de volgende dag. Gelukkig op de dag op tijd gechecked, ze ondernamen gelijk actie. 20 min lopen naar centrum. Locatie was voor plaatselijke taxi's nog niet bekend.
Restaurant tip: Kunyit Bali
Lucia P. (Echt)paren Netherlands, 26 oktober 2011
heel nieuw, maar niet doordacht concept

ligging
4,7
vanaf de luchthaven wist de taxichauffeur het hotel niet te vinden, gelukkig wist de taxicentrale wel waar het hotel ligt. het hotel zag er heel nieuw uit, de manager vertelde ook dat het 1 maand geleden geopend was. we hadden een appartement geboekt en verwachten een kamer met koelkast en waterkoker. helaas waren die niet aanwezig en kwamen, bij navraag, ook niet. de eerste nacht sliepen we in een kamer op de eerste verdieping, het geklop en getik van de waterpomp op het dak hield ons uit de slaap. gelukkig konden we volgende dag snel naar een andere kamer verhuizen. daar hadden we in ieder geval geen last van de waterpomp, wel van ruziemakende eigenaren(3)tot laat in de nacht. al met al een teleurstellende ervaring.
Maria H. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 18 oktober 2011
goede slaapplaats zonder service

voor weinig geld toch zitjes en een zwembad
6,3
Goed hotel om te slapen als je s'avonds aankomt en de volgende dag weer vertrekt. Verwacht geen gezelligheid, maar verder een zeer net hotel
Roxanne P. (Echt)paren Australia, 13 juli 2014
good value but basic room

value for money
7
Karl J. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 11 juli 2014
good value , it is a buget hotel

location , value , chilled.
7
Ali C. Individuele reizigers United Kingdom, 7 juni 2014
Wouldn't recommend

Wifi, pool, tv
3,7
Within 2 mins of being in our room I was locked In the bathroom for over 40mins whilst 5 men tried to open the door, not great. The room we moved to have issues with the key card entry and we're weren't able to get in. Other than that a cheap and cheerful budget hotel, not too far from the beach, and main strip but not central kuta. Probably wouldn't stay again unless I brought my own tool kit.
Peter T. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 22 mei 2014
Bugget hotel

Swiming pool, bed,cold ac.
4,7
For the price it's ok, the rooms are a bit small and the shower needs to be up grade. The bed is good with cold ac the pillows are hard and the towels are old
Alan G. Individuele reizigers Australia, 7 mei 2014
very good hotel for the price

swimming pool ,room,staff
7,7
my stay was good nice and quite i would stay there again the only down fall was no resturant
Jey Y. (Echt)paren Malaysia, 30 april 2014
terrible, full of ants, toilet stuck

nothing
5
very terrible, the 1st room we enter was full of ants ! ok fine then request for another room which gt ant climbing around too but lesser tan the 1st one. toilet is very dirty, few cigarette butts on the flood and the flow of water to the outlet is super slow which will cause flood. fine i wear shoes to bath then. Security is very poor also! as i check on the door, its still secure as once inside is locked outside cant access even you gt the key card. but when i check on the windows, holy, the hogs are all broken, and very lucky i check on that, if not people outside can get into your room easily, who may harm your family or love one later! so i figure out someway to seal and the windows by using material like zip ties.. ok settle. wifi ! even is connected still cant access to internet, asked the staff to restart the modem, he answered me nonsense what is great about this hotel is gt swimming pool, yeah only the pool.. this hotel definitely not worth to get these rating.
Poh L. (Echt)paren Malaysia, 30 april 2014
good

nice good convenient
8

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Kuta A1 BaliHotel Kuta A1 Bali - GastenkamerHotel Kuta A1 Bali - ZwembadHotel Kuta A1 Bali - GastenkamerHotel Kuta A1 Bali - GastenkamerHotel Kuta A1 Bali - ZwembadHotel Kuta A1 Bali - ReceptieHotel Kuta A1 Bali - UitzichtHotel Kuta A1 Bali - ZwembadHotel Kuta A1 Bali - GastenkamerHotel Kuta A1 Bali - ReceptieHotel Kuta A1 Bali - ZwembadHotel Kuta A1 Bali - GastenkamerHotel Kuta A1 Bali - Hotel exterieurHotel Kuta A1 Bali - ZwembadHotel Kuta A1 Bali - Zwembad


AS-AGWEB-3B02