of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel LBP

Hollywood Centre, 77-91 Queen Road's West, Sheung Wan, Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer
Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Fitnessruimte Hotel LBP Hong Kong - Fitnessruimte
Gebied: Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied Aantal kamers: 46
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,3

uit 1477 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,7
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (1477)
Sorteer op:
Edith D. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2014
Prettig verblijf in goed hotel

Schone kamers, ligging, personeel
7,7
We hebben een prettig verblijf gehad in dit goede 3-sterren hotel. De kamers zijn schoon en hebben een goede badkamer. De kamers zijn wel erg klein (we hadden moeite om onze koffers op te bergen), maar dat is niet ongewoon voor Hong Kong. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is prima (keuze uit meerdere warme gerechten die goed klaargemaakt worden). Verder ligt het hotel in een leuke buurt met veel restaurants. Ook op loopafstand van andere delen van de stad, zoals Central, Admiralty en de ferry pier.
Patrick B. (Echt)paren Belgium, 18 april 2014
Uitstekend hotel

De kamers, Centraal gelegen, westers ontbijt
9,3
Zeer goed, aanrader !
Willy C. (Echt)paren Netherlands, 24 juli 2013
Een stadshotel met een goede ligging

ligging, prijskwaliteit, vriendelijkheid personeel
8,7
Door de centrale ligging, de prijskwaliteit verhouding, de behulpzaamheid van het personeel en het ontbijt om de dag mee te beginnen, zullen wij bij een volgend bezoek aan Hongkong zeker dit hotel weer boeken.
Nastassja V. (Echt)paren Belgium, 27 oktober 2011
Een absolute aanrader, heel tevreden!

Locatie, vriendelijk personeel, propere kamers
8,7
ons verblijf in dit hotel was heel erg aangenaam en de prijs was naar hong kongse normen zeer redelijk (ong.). ondanks het feit dat de kamers niet erg ruim zijn en de badkamer een geheel uitmaakt van de kamer, konden we absoluut niet klagen. de kamer was kraaknet, heel erg modern en al de faciliteiten werkten uitstekend. het personeel is heel erg vriendelijk en heel behulpzaam. gratis internet met computers ter beschikking. op 1 metrohalte van "central". het enigste minpunt was dat het ontbijt nogal beperkt was.
Philip P. Zakelijke reizigers United Kingdom, 27 maart 2015
Great hotel

Location. Clean. Friendly.
8,3
I was a business traveller. I thought the business suite was excellent for my purposes. I'm not sure I would want to share - the bathroom is the middle of the suite and surrounded by glass albeit frosted Good location, clean and staff great. Breakfast good. Restaurant downstairs really good but overpriced. Good local restaurants nearby and Metto is only 10 mins walk I will go back - business suite and by myself!
Terry C. Zakelijke reizigers Australia, 24 maart 2015
over nighter

cleanliness, facilities & staff
7,3
just as a smoker I was surprised to find it was a smoke-free hotel, I don't have a problem with smoke-free hotels but I wish to know about this when I book.
Andrey Z. (Echt)paren Russia, 21 maart 2015
value for money in the heart of Hong Kong

Location, Breakfast, Reception staff
9
Rooms are small but functional. The only real shortcoming is s single outlet for charging of your camera/pads/smartphones. The location is very good - 7-8 minutes from MTR station. Close enough to Central and other tourist attractions to walk there. Reception staff is very friendly and efficient. Overall is very good value for money.
Lih D. Individuele reizigers Taiwan, 15 maart 2015
LBP Stay

Room is very big, including a living room and a mini kitchen
9
Lih D. Individuele reizigers Taiwan, 13 maart 2015
LBP Hotel stay

The bed is very comfortable, big bathroom for showering
8,7
Lih D. (Echt)paren Taiwan, 13 maart 2015
Sheung Wan LBP

Big living room, comfortable bed, good showering place
8,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel LBP Hong KongHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - FitnessruimteHotel LBP Hong Kong - FitnessruimteHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - TuinHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - Hotel exterieurHotel LBP Hong Kong - Hotel exterieurHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - BadkamerHotel LBP Hong Kong - Balkon/TerrasHotel LBP Hong Kong - Hotel exterieurHotel LBP Hong Kong - ReceptieHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Balkon/TerrasHotel LBP Hong Kong - BadkamerHotel LBP Hong Kong - BadkamerHotel LBP Hong Kong - BadkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - VergaderruimteHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Hotel interieur


AS-AGWEB-3A04