of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel LBP

Hollywood Centre, 77-91 Queen Road's West, Sheung Wan, Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Suite Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Fitnessruimte Hotel LBP Hong Kong - Tuin Hotel LBP Hong Kong - Hotel interieur Hotel LBP Hong Kong - Hotel interieur Hotel LBP Hong Kong - Hotel interieur
Hotel LBP Hong Kong - Tuin Hotel LBP Hong Kong - Gastenkamer Hotel LBP Hong Kong - Hotel interieur Hotel LBP Hong Kong - Hotel exterieur Hotel LBP Hong Kong - Hotel exterieur Hotel LBP Hong Kong - Receptie Hotel LBP Hong Kong - Hotel interieur Hotel LBP Hong Kong - Restaurant Hotel LBP Hong Kong - Restaurant Hotel LBP Hong Kong - Restaurant Hotel LBP Hong Kong - Badkamer
Gebied: Hong Kong / Centraal Sheung Wan Gebied Aantal kamers: 46
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 1361 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
7,6
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
7,3
Alle beoordelingen (1361)
Sorteer op:
Edith D. (Echt)paren Netherlands, 5 december 2014
Prettig verblijf in goed hotel

Schone kamers, ligging, personeel
7,7
We hebben een prettig verblijf gehad in dit goede 3-sterren hotel. De kamers zijn schoon en hebben een goede badkamer. De kamers zijn wel erg klein (we hadden moeite om onze koffers op te bergen), maar dat is niet ongewoon voor Hong Kong. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is prima (keuze uit meerdere warme gerechten die goed klaargemaakt worden). Verder ligt het hotel in een leuke buurt met veel restaurants. Ook op loopafstand van andere delen van de stad, zoals Central, Admiralty en de ferry pier.
Patrick B. (Echt)paren Belgium, 18 april 2014
Uitstekend hotel

De kamers, Centraal gelegen, westers ontbijt
9,3
Zeer goed, aanrader !
Willy C. (Echt)paren Netherlands, 24 juli 2013
Een stadshotel met een goede ligging

ligging, prijskwaliteit, vriendelijkheid personeel
8,7
Door de centrale ligging, de prijskwaliteit verhouding, de behulpzaamheid van het personeel en het ontbijt om de dag mee te beginnen, zullen wij bij een volgend bezoek aan Hongkong zeker dit hotel weer boeken.
Nastassja V. (Echt)paren Belgium, 27 oktober 2011
Een absolute aanrader, heel tevreden!

Locatie, vriendelijk personeel, propere kamers
8,7
ons verblijf in dit hotel was heel erg aangenaam en de prijs was naar hong kongse normen zeer redelijk (ong.). ondanks het feit dat de kamers niet erg ruim zijn en de badkamer een geheel uitmaakt van de kamer, konden we absoluut niet klagen. de kamer was kraaknet, heel erg modern en al de faciliteiten werkten uitstekend. het personeel is heel erg vriendelijk en heel behulpzaam. gratis internet met computers ter beschikking. op 1 metrohalte van "central". het enigste minpunt was dat het ontbijt nogal beperkt was.
Minji R. Individuele reizigers South Korea, 20 december 2014
good

meal, room cleaning condition, location
9,3
it was good to me. it's possible the late check-in because staff members are waiting in the reception for 24hours. Also, it is so easy to take the Bus, MTR, Taxi.
Zehua S. Zakelijke reizigers China, 18 december 2014
The best place I have ever live

service, bed, and clean
9,7
It is the best place I have ever live among all 3-star hotels. The service is good. The prepared everything for you including the free drink, and breakfast. The house is always clean and the bed inside is soft and large. I strongly recommend this hotel to everyone. But, please, don't increase the price any more.
Kin Y. Groepen Malaysia, 13 december 2014
Very pleased and will stay again.

Location, Staff, Quietness
9,7
I traveled with a friend and we shared a room. We were very pleased with our stay. It was our first time in Hong Kong and we did a lot of walking in the day. The quietness and comfort of the hotel room really help us rest well. The breakfast is very delicious too. Overall, we were pleasantly surprised and will definitely stay there again.
Liu A. Gezinnen met oudere kinderen China, 12 december 2014
service is good. Check-out is fast

cleaniness, service
7,7
Valuable. Recommendable. Excellent experiences.
Judith H. (Echt)paren Singapore, 7 december 2014
Clean and cozy

Cleanliness, bath items were replaced frequently, nice view of sheung wan
7,7
Pleasant stay overall, and very clean. Love it that the staff replaces the toiletries and the bathroom items every day! Average size for a standard room in hk. Remember to request for foam pillows and a layer of comforter as the mattress is too firm for my liking.
Yenny K. (Echt)paren Indonesia, 6 december 2014
Cozy intimate Hotel

Kind staff, good breakfast, free afternoon snack
9,3
All the staffs in this hotel are very kind and helpful especially the girl in Front Office, PEPSI. The breakfast is a semi buffet, tastes very good. There are many shops around the hotel that sells dry seafood.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel LBP Hong KongHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - SuiteHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - FitnessruimteHotel LBP Hong Kong - TuinHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - TuinHotel LBP Hong Kong - GastenkamerHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - Hotel exterieurHotel LBP Hong Kong - Hotel exterieurHotel LBP Hong Kong - ReceptieHotel LBP Hong Kong - Hotel interieurHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - RestaurantHotel LBP Hong Kong - Badkamer


AS-AGWEB-3C02