Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Le Canal

48 avenue de flandre, 19. Buttes-Chaumont, Parijs, Frankrijk 75019 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Gastenkamer Hotel Le Canal Parijs - Badkamer Hotel Le Canal Parijs - Badkamer Hotel Le Canal Parijs - Badkamer Hotel Le Canal Parijs - Badkamer Hotel Le Canal Parijs - Restaurant Hotel Le Canal Parijs - Hotel interieur
Hotel Le Canal Parijs - Hotel interieur Hotel Le Canal Parijs - Hotel exterieur Hotel Le Canal Parijs - Uitzicht
Gebied: 19. Buttes-Chaumont Aantal kamers: 36

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Prettig

6,9

uit 41 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,1
Ligging
6,7
Personeel
6,6
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
5,9
Alle beoordelingen (41)
Sorteer op:
Steven B. (Echt)paren Belgium, 13 januari 2013
Klein maar zéér netjes!

Proper, vriendelijk personeel, vlak bij metro
8
De kamers zijn niet zo groot, maar zeer proper, voor mij hoeft dat ook niet meer te zijn. Badkamer is ook in orde: haardroger, zeep, shampoo. iedere dag verse handdoeken. Ontbijt kan je ter plaatse nemen (pistolets nogal hard), het is een buffet, of je kan ook naar de bakker naast de deur gaan waar ze heerlijke boterkoeken hebben. Er zijn twee supermarkten vlakbij. Het hotel is in geen zo'n mooie buurt gelegen, maar de metro is vlakbij, dus je bent snel waar je maar wil. Bij een volgende trip naar Parijs, zal ik wellicht weer hier reserveren.
Steven B. Individuele reizigers Belgium, 13 januari 2013
Basis, maar in orde

Proper
7,7
proper basis aanwezig dicht bij metro geen klachten
Steven B. (Echt)paren Belgium, 13 januari 2013
Leuk hotel

Dicht bij metro, net, rustig
8
wij hadden een kamer die niet aan de straatkant lag, het was er zeer rustig. we hebben goed geslapen. kamer zelf was niet groot, maar wel ok. badkamer was ook in orde. het water was lekker warm. airco/verwarming werkte goed. ontbijt was middelmatig: nogal harde broodjes. je kon wel zoveel nemen als je wilde. naast het hotel is ook een bakker, daar kan je ook zelf ontbijt kopen en op de kamer opeten. er zijn ook twee supermarkten dichtbij. het is geen mooie buurt, maar we hebben er ook geen last van gehad. het hotel was enkel om te slapen en er was weinig nachtlawaai.
Gerrit J. (Echt)paren Netherlands, 12 februari 2012
Vriendelijk maar eenvoudig hotel met leuk design

Locatie en service, prijs
6,3
Le Canal is een goed budget hotel op een zeer gunstige locatie t.a.v. metrolijn 7 (halte Ricket). Het hotel heeft een leuke uitstraling en eenvoudige kamers met basisfaciliteiten (2 sterren). Helaas is er wat lawaai van de gang. Ook kwam 's ochtends de schoonmaakster binnen, terwijl do not disturb aan de deur hing. Afgezien van dit was de service top. het hotel heeft ook een parkeergarage ondergronds aan de overkant van de straat. Wel even van te voren reserveren. Naar franse maatstaven is dit een redelijk tot goed budget 2* hotel
Winkel tip: Er zijn diverse goedkope eettentjes en bakkers in de straat. Een grote supermarkt aan de overkant van de straat. Parkeren van tevoren reserveren!
Rob H. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 september 2013
Comfortable and standard quality

Location nice surrounding, frindly staff, car park available
7,3
Nice stay for my businees meeting; close to metro and quiet during the night
Rob H. Zakelijke reizigers Netherlands, 25 juni 2013
Nice personel but very simple comfort

the canal was very nearby
6
good sleep that was all. Comfort was very simple.
Editha A. (Echt)paren Philippines, 7 januari 2013
Great location but small tooms

location
6
The hotel room was quite small, the provisions not complete, the alleys were too small that you bump into each other when you pass, but the location was great. Entrance to metro station was just a block away, and exit from the metro was right at the door of the hotel. Most of the reception staff esp. the males, were not too fluent in English, actually had difficulty understanding and speaking, but the ladies were better. Nearby restaurants and shops were a big help and convenience.
Sightseeing/attracties tip: Just take the hop on hop off bus and you'll see the places that matter
Junghee S. (Echt)paren South Korea, 19 december 2012
Don't stay at this hotel to avoid a nightmare!

a new elevator
2
It was a nightmare and one of the worst choices I have ever made in my life. Please be advised not to stay here. I don't understand those who wrote somewhat positive feed backs. They must be college students or prisoner who might too get used to living as in the tiny and cramp as prison cells or dormitory room. My experiences. 1. the picture on the site is not truthful to reality, highly disguised by focusing small portion of whole scene as their design concept as "Cinema Hotel" Don't be fooled! 2. Furniture was taken apart from the wall so that I got bruised. 3. TV remote control didn't work. 4. Receptionist was smoking at the gate chatting with a lady 5. Breakfast wasn't ready on time due to a late show-up of the staff preparing food. 6. Thus, since I was the first at the restaurant, I had a chance to turn on the light and take a look inside of fridge, where I found boiled eggs, milk, beverages in jars waiting for being served on that day, once servered one the day before.
Mark B. (Echt)paren Australia, 29 juni 2012
Very small rooms, good for over night

Hotel had a lift
5,7
only stayed the one night in this hotel but wouldn't recommend staying longer, was quite expensive for one night as well. the rooms were tiny and not located very close to the city (about 10 mins by cab). the best part of the hotel was that it had a lift, was worried we'd have to climb the crazy staircase!
Sightseeing/attracties tip: Stay closer to town than this. We stayed near Notre Dame which was very very central to everything, worth the extra money to stay closer to attractions.
Chau W. (Echt)paren China, 24 mei 2012
Hotel Le Canal

very nice and polite staff; convenient location
8
the room is very tide and clean. staff are very helpful. the only drawback is the room is a bit small!
Winkel tip: a big supermarket called casino is nearby. very good!

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Le Canal Parijs - Hotel exterieurHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - GastenkamerHotel Le Canal Parijs - BadkamerHotel Le Canal Parijs - BadkamerHotel Le Canal Parijs - BadkamerHotel Le Canal Parijs - BadkamerHotel Le Canal Parijs - RestaurantHotel Le Canal Parijs - Hotel interieurHotel Le Canal Parijs - Hotel interieurHotel Le Canal Parijs - Hotel exterieurHotel Le Canal Parijs - Uitzicht


AS-AGWEB-3C02