Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Hotel Le Roi

2206, Raj Guru Road, Desh Bandu Gupta Road, Pahar Ganj, New Delhi, India 110055 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Hotel Le Roi New Delhi - Gastenkamer Hotel Le Roi New Delhi - Gastenkamer Hotel Le Roi New Delhi - Gastenkamer Hotel Le Roi New Delhi - Faciliteiten Hotel Le Roi New Delhi - Badkamer Hotel Le Roi New Delhi - Badkamer Hotel Le Roi New Delhi - Receptie Hotel Le Roi New Delhi - Lobby Hotel Le Roi New Delhi - Business Center Hotel Le Roi New Delhi - Eten en drinken Hotel Le Roi New Delhi - Eten en drinken Hotel Le Roi New Delhi - Restaurant Hotel Le Roi New Delhi - Balkon/Terras Hotel Le Roi New Delhi - Hotel exterieur Hotel Le Roi New Delhi - Hotel exterieur
Gebied: Pahar Ganj Aantal kamers: 53
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,2
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,4
Ontbijt/maaltijden
6,6
Alle beoordelingen (328)
Sorteer op:
Luke V. Individuele reizigers Netherlands, 17 maart 2013
Fijn hotel in drukke straat

Warme douche, aardige medewerkers, centraal gelegen
5,7
We hadden een late check-in,dit was geen probleem. Vriendelijk personeel, via het hotel last minute een privé chauffeur geregeld naar Agra, was wat prijzig, maar de chauffeur en auto waren prima. Warm water, ook fijn en schone kamer. Dus al met al drie fijne dagen gehad hier.
Thea M. Groepen Belgium, 16 november 2012
Leuk hotel

Locatie in een iets wat rustige straat en op 2min van de drukte
8
Dit hotel ligt in een iets rustiger straat en op 2min wandelen van 1 vd drukste straat. Bars en restaurants genoeg. De kamers in het hotel zijn groot, proper en warm water.
Restaurant tip: Green Chilli restaurant, grote porties met een fris pintje
Joost Z. (Echt)paren Netherlands, 8 april 2011
Schoon hotel metr ruime kamers

Ruime en schone kamers
6,7
Wij hebben twee dagen in dit hotel gezeten en waren redelijk tevreden. De kamers waren ruim en schoon. Helaas geen balkon. Eten in hotel is goed en vrij goedkoop vergeleken met andere hotels. Management is een beetje dubieus aangezien. We hadden bij terugkomst in Delhi namelijk niet via agoda gereserveerd, maar telefonisch wel een kamer gereserveerd. Bij inchecken probeerden ze ons en duurdere kamer aan te smeren met als argument dat de andere kamers vol waren. Toen we zeiden dat we dan een ander hotel zouden zoeken waren er opeens wel twee kamers beschikbaar (en bleek het hotel bijna leeg). Dat soort opportunistisch gedrag was jammer voor een dergelijk hotel.
Sightseeing/attracties tip: Metro op ongeveer 10-15 minuten lopen.
Marian V. Groepen Netherlands, 27 februari 2010
centrale locatie

-centrale locatie, in paharganj -nette kamer -eten is prima -staff vriendelijk
8
Hotel Le Roi is een prima hotel in New Delhi. Centraal geleen in Paharganj, shoppen kan letterlijk 'om de hoek'. Met (auto-)rickshaw is Connaught Place en ook Rode Fort goed bereikbaar. Nette kamer, schoon, westerse standaard. Staff is behulpzaam en vriendelijk. Het eten is prima, restauranteruimte schoon en netjes.
Sightseeing/attracties tip: Met je rug naar het hotel, rechtsafslaan: daar zit een klein reisbureautje dat allerlei tickets en reserveringen voor je kan regelen, tegen goedkopere prijzen dan die van het hotel.
Kerrie L. (Echt)paren Australia, 2 maart 2015
Little Gem

* Delicious Breakfast * Helpful Staff * Clean and comfortable rooms
8
Le Roi was the fourth hotel we stayed in in Delhi, during our recent visit. The hotel was clean, comfortable and the staff very helpful. we enjoyed our breakfasts and room service meal. the hotel is a short walk to the metro and only a short Tuk Tuk ride to CP. we thoroughly enjoyed our stay at Le Roi and would recommend it to other travellers. The only improvement I could suggest? For Le Roi to be licensed to sell alcohol! We really enjoy a beer with our curry.
Venecia B. Individuele reizigers United States of America, 21 februari 2015
Good but paharganj eww

Clean rooms, good sized, tracel agent in lobby
5,7
My stay was brief because paharGanj and Delhi are really of little interest to me. The hotel runs better than expected for the area.
Pramod P. Zakelijke reizigers Mauritius, 20 februari 2015
Great Hotel... I would say best in the region

Nice room, Great service, Clean
7,3
Great hotel that I would highly recommend to anyone visiting Delhi. It was really a good deal from a value for money perspective. We only got a problem with Wifi connection which was down for nearly 2 days but they explained to us that the problem was with their ISP and they managed to sort it out. Hospitality was a bit missing and the staffs did not show a welcoming approach. If this small thing is improved, I feel this hotel could easily be rated as a 3+ or 4 star. As for the Pahar Ganj region, its worth mentioning that its very very dirty (most dirty place in Delhi I would say) and overcrowded but the good thing is that is is close to shopping areas and the metro station.
Gubachen S. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 6 december 2014
comfortable stay

bed&mattress was very comfortable, hot water and spacious rooms
7
Sachin K. (Echt)paren India, 5 december 2014
Wonderful stay

They have wonderful staff, clean rooms and a nice cafe
7,7
I enjoyed my stay as i also had family members from overseas staying in this hotel. We booked 7 rooms n the staff was very kind n attentive. Their manager, Mr Amir was a great help. Thank you Le Roi for making our stay here so comfortable n safe. I wod recomment this hotel to all.
Dror I. (Echt)paren Israel, 13 april 2014
very good

Courteous staff, close to the center, large rooms and clean
8,3
very good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Hotel Le Roi New DelhiHotel Le Roi New Delhi - GastenkamerHotel Le Roi New Delhi - GastenkamerHotel Le Roi New Delhi - GastenkamerHotel Le Roi New Delhi - FaciliteitenHotel Le Roi New Delhi - BadkamerHotel Le Roi New Delhi - BadkamerHotel Le Roi New Delhi - ReceptieHotel Le Roi New Delhi - LobbyHotel Le Roi New Delhi - Business Center Hotel Le Roi New Delhi - Eten en drinkenHotel Le Roi New Delhi - Eten en drinkenHotel Le Roi New Delhi - RestaurantHotel Le Roi New Delhi - Balkon/TerrasHotel Le Roi New Delhi - Hotel exterieurHotel Le Roi New Delhi - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04